який я хотів розхід - та хз - нульовий

в Сівіка 9.2 на ручці - от власне з цим я і порівнював

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цівік 9-10 на автоматі бере, акорд в мене брав 10-12...САХАР писав: На ручке да а автомат-все может быть
Ти б ще зі Смартом на ручці порівнявRomko писав: в Сівіка 9.2 на ручці - от власне з цим я і порівнював
*Lesyk* писав: цівік 9-10 на автоматі бере
Как то не сходится немного.Romko писав: в Сівіка 9.2 на ручці - от власне з цим я і порівнював
щось їде, може трохи краще як 9каostin777powers писав:
Romko, хм то не дорого, а той фіат шось троха їде з 1.4 мотором+турба?
як гбо на ньому?
А она всюду так будет космос.Надо ехать и разговаривать с людьми-по телефону торг только раздражает.Інженер писав: САХАР, не дивився...цiна космос
з 09 ясно, мені більше цікаво в порівняні з фієстою...бо к.с в них практично однаково...і як на мене то фієста не особо їдеRomko писав: може трохи краще як 9ка
ну да Фієсту не стягне напевноostin777powers писав: з 09 ясно, мені більше цікаво в порівняні з фієстою...бо к.с в них практично однаково...і як на мене то фієста не особо їде
вроді 2006, або 2005, пробігу не пам"ятаю, машина абсолютно жива, двигун Toyota, економний і шустрий, рулиться просто бомба...BOXER писав: куррва файнийякий рік пробіг, двіг живий?
то як так тойота, свапнули чи що*Lesyk* писав: двигун Toyota, економний і шустрий,
просто ставлять тойотівські 1.4 дизелякиM@sTeR писав: то як так тойота, свапнули чи що
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей