Це шо за акция?Dexter писав: BOXER, при ціні 8.30 або 7.90 (вночі) можна і під відкритим небом йти до каси...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- doris
- Ім'я:Alexey
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
лучше большой недостаток чем маленькое достоинство!!!
- Base-T
- Ім'я:Yura
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
проста математика
при ціні на нафту в 800 грн (100 дол) за барель - бенз був в нас 12 грн/л
при ціні нафти на сьогодні в 1305 грн (62 дол) за барель бенз мав би бути в районі 20 грн/л
перестаньте наyoбувати людей
http://texty.org.ua/pg/article/devrand/ ... _na_benzyn цікава стаття
при ціні нафти на сьогодні в 1305 грн (62 дол) за барель бенз мав би бути в районі 20 грн/л
https://www.youtube.com/channel/UCfuHjSNZ_MP4-v3PHO7y9HQ
- Base-T
та втопку тоcdrom писав:Base-T, зараз тобі розкажуть про підвищення акцизів, зарплат і т.п.

-
- Ім'я:Віталій
для фур і туристичних автобусівkren писав:І ще одне прохання щодо адекватності акцій. Ну не можу я купити 80 літрів дизеля зі своїм баком на 70 літрів. Чи це акція для трактористів?

- ОККО
- Контактна інформація:
Передам Ваш коментар профільним фахівцям до відома.Myself писав:OKKO, зробіть щось, щоб водії, які заправляються газом, не чулись десятим сортом.
В роботі.Amadej писав:ОККО,
Щоб я не був голослівним, сьогодні 00:20
Не тільки на трактористів, але й загалом на великі баки. Якщо Ви заправляли близькі об'єми до цієї цифри (70), то Вам також була автоматично надіслана ця пропозиція.kren писав:І ще одне прохання щодо адекватності акцій. Ну не можу я купити 80 літрів дизеля зі своїм баком на 70 літрів. Чи це акція для трактористів?
З приводу батарейок передам, наразі такий бокс є у нас в офісі і в магазині "Батарейка" в центрі.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
от і я про то. і намокнути і босим пройтись, ну треба ж економити))Dexter писав: при ціні 8.30 або 7.90 (вночі) можна і під відкритим небом йти до каси...
Sad, but true.
- ОККО
- Контактна інформація:
Взагалі бокси для збору елементів живлення - дуже важлива пропозиція і ми свого часу навіть планували їх встановити. Однак хотіли укласти договори щодо утилізації і ознайомитись з документами на здійснення такої діяльності і з'ясували, що наразі в Україні немає підприємств, які мають дозволи та можуть безпечно для довкілля утилізовувати елементи живлення. Ми самі збираємо батарейки в головному офісі та в офісах філій, назбирали за кілька років вже півтонни, мабуть. А передати на утилізацію - нікому.
"Аргентум", наскільки мені відомо, їх не переробляє, а також складує (що звичайно краще, ніж просто викидати). Куди здають ці батарейки інші - цікаве питання...
Тема важлива і потрібна, це питання ближчого часу, ми оновимо інформацію, чи за останні півроку ситуація з утилізацією не змінилась. Якщо можливість безпечно для довкілля переробляти в Україні вже є - на ОККО такі бокси будуть обов'язково! :)
"Аргентум", наскільки мені відомо, їх не переробляє, а також складує (що звичайно краще, ніж просто викидати). Куди здають ці батарейки інші - цікаве питання...
Тема важлива і потрібна, це питання ближчого часу, ми оновимо інформацію, чи за останні півроку ситуація з утилізацією не змінилась. Якщо можливість безпечно для довкілля переробляти в Україні вже є - на ОККО такі бокси будуть обов'язково! :)
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
ти головне встигай з Укрнафти доїхати на ОККО чи ВОГ коли в туалет сильно захочешBOXER писав:от і я про то. і намокнути і босим пройтись, ну треба ж економити))Dexter писав: при ціні 8.30 або 7.90 (вночі) можна і під відкритим небом йти до каси...

Work hard! Play hard!
- sheva_lviv
- Ім'я:Юра
- Подякували: 3 рази
Dexter писав:ти головне встигай з Укрнафти доїхати на ОККО чи ВОГ коли в туалет сильно захочешBOXER писав:от і я про то. і намокнути і босим пройтись, ну треба ж економити))Dexter писав: при ціні 8.30 або 7.90 (вночі) можна і під відкритим небом йти до каси...![]()

- xxfOxx
- Ім'я:fOx
додай ще 5% акциз на пальне при продажу і звільшення мита.Base-T писав: проста математика
П.С. нікого не захищаю, але давайте писати як є.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну та не можна так в лоб рахувати пропорцією як ти порахував..Base-T писав: проста математика
просто навіть тому що з 1 літра нафти не вийде 1 літр 95 бензину.
- Base-T
а я і не прирівнював літр нафти до 1 літр бензину..vovka писав:ну та не можна так в лоб рахувати пропорцією як ти порахував..Base-T писав: проста математика
просто навіть тому що з 1 літра нафти не вийде 1 літр 95 бензину.
привяжемся лише до курсу долара та ціни на нафту..
при ціні на нафту в 100 у.о в нас бенз був 12 грн/л - (ціна кінцевого продукту, який і в той час враховував усі витрати на переробку, дохід і т.д)
при ціні на нафту в 62 у.о в нас бенз аж ніяк не 22,5 має коштувати ( враховуючи курс, підвищення акцизу і т.д)..
- ОККО
- Контактна інформація:
Перепрошую, що так тягнули з відповіддю. Мені довелось ще самому поспілкуватись зі спеціалістами та перевірити ті цикли на місці.Demyan писав:В мене питання по мийці портальній. Як перевіряти мийку Люкс/Стандарт...? Які саме процеси/цикли мають відбуватися?
Ось опис циклів для різних програм мийки авто: Від себе хочу додати, що гарячий віск має відтінок білого кольору. Після того, як авто помили щітками наноситься гарячий віск, який має тільки програма Люкс. Зазвичай клієнти думають, що це шампунь.
Щодо дискусії про ціни: я ще на початку року приводив діаграму складових ціни на пальне. Ось вона: Більше того, як правильно зауважив vovka - літр пального аж ніяк не дорівнює літру нафти. В самі тільки відпускні ціни НПЗ входить багато складових, вже не говорячи про те, що потім додається економічне навантаження самої країни у яку пальне імпортується (включно зі всіма його змінними).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей