Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну и на Жиге я наездил 80 т без малейшего стука , в чём проблема то?AndrewK писав: Кордоба -60 тис, нікуя не роблено. Пара сайлентів під питанням, але майстер каже, що ще не пора.Гетз 115 тис, міняна якась куйня (втулки стаба вроді). Підстукує жопа. Спереду тишина
на всех фотках???AndrewK писав: Там же руль в парковочному положені
уже 101wklef писав: Юхуууу 100та сторінка теми
То есть Феррари не нормальная? У неё же посадкатоже скрюченная, по крайней мере у старіх моделей. Про єто писал не один журнал и говорилось не в одной передаче с обзорами.T5-R писав: у нормальної спортивної машини
Ну имхо так имхо, А мне квадратная Лянча и Фиат 131 Abarth очень даже.T5-R писав: крім ферарі, все решта шо ти виклав, то сміття. імхо.
3,14здиш, як ТроцькийInfernal One писав: 80 т без малейшего стука
ї6ав я врот весь совок, тоді нічого доброго не було, люди світа Божого не бачили, незнали шо таке комфортні умови життя та науково технічний прогрес. тому навіть не згадуй і не рівняй. То була не епоха, а проклятий час дикарів, наслідки якого ми зараз пожинаєм.Infernal One писав: Это при совке
я ж написав: крім ферарі. Попри те що я ферарі не люблю взагалі. Я люблю Порш 911Infernal One писав: То есть Феррари не нормальная?
Там де стоїть відлогоInfernal One писав: на всех фотках???
Ну так совок жеInfernal One писав: Это при совке при виде импортной машины собирались толпы зевак
Все в світі розвивається, тільки тупак є незміннимInfernal One писав: У неё же посадкатоже скрюченная, по крайней мере у старіх моделей
ну в мене ходовка відбігала овер 70к теж без стуків і майже без люфтів , хоча останні 10-15к - з порваними пильниками шарових\наконечників .YuraDOC писав: 3,14здиш, як Троцький
ото я тему почавwklef писав: Юхуууу 100та сторінка теми
Нельзя сказать, что всё было однозначно плохо. Но и нельзя сказать, что был рай земной. Всё пришло к своему логическому завершению. Каждый сам хозяин своего счастья.T5-R писав: ї6ав я врот весь совок, тоді нічого доброго не було, люди світа Божого не бачили, незнали шо таке комфортні умови життя та науково технічний прогрес. тому навіть не згадуй і не рівняй. То була не епоха, а проклятий час дикарів, наслідки якого ми зараз пожинаєм.
Ти дурак?Infernal One писав: Каждый сам хозяин своего счастья.
То о чём ты говоришь, когда началась параноя, это были уже 90-е
йому мабуть мозок до 1.8 з 1.3 розточилиT5-R писав: твоя тачка жигулі
зараз воду злиє купить тосол і покаже хто там на світлофорі їдеKritik писав: ану розберись з тими нешарящими
А ковбаса по 2,20 ?T5-R писав: совок, тоді нічого доброго не було
від ковбаси по 2.20 все зло якраз. ті хто нею обїлись у свій час, зараз носять колорадські стрічки, ставлять памятники сталіну, лєніну та стоять у черзі до мовзолею, завинені у червоні хідникиg0nzales писав: А ковбаса по 2,20 ?
Мабуть від дозування залеже: чим довше вживав, разом з дешевоюб горілякою, тим більше колорадів замість мурав'їв у кумполіT5-R писав: від ковбаси по 2.20 все зло якраз
Ты хочещь пообсуждать политику, что ли?T5-R писав: Ти дурак?тобі нагадати про голодомор, терор, війни кожних +-10 років, досліди над людьми...в тому соц таборі люди не були господарями своєї долі, всіх мали за гімно, окрмі парт функціонерів....навіть не відписуй, все зрозуміло...твоя тачка жигулі
Дядьку , ти своїми одами в сторону 2107 якраз це правило порушуєшInfernal One писав: 2.1. Забороняється обговорювати .... займатися пропагандою особистих інтересів..... суперечить правилам людської та мережевої етики.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей