хз , я теж на них дивився , але оскільки мав негативний досвід з кедровськими осями ричагів (на відносно несильній ямі загнулась правого нижнього ) - забив на них болт .pavlolvov писав: Багато чув від людей про шарові кедр кажуть самі кращі.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хз , я теж на них дивився , але оскільки мав негативний досвід з кедровськими осями ричагів (на відносно несильній ямі загнулась правого нижнього ) - забив на них болт .pavlolvov писав: Багато чув від людей про шарові кедр кажуть самі кращі.
Візьми зі шроту оригінал...Vasiliyyy писав:Народ, порадьте що довше ходитиме: реставрована шарова опора чи нова з бюджетного сегменту?
Я теж так зробив. А тепер шукаю ще де можна якісно відреставрувати ту, яку я замінив..Денис писав:Візьми зі шроту оригінал...Vasiliyyy писав:Народ, порадьте що довше ходитиме: реставрована шарова опора чи нова з бюджетного сегменту?
Не знаю. Заїдь на сервіс навпроти озера на Повітряній і спитай в Романа.Vasiliyyy писав:Віталій, скільки "ходитиме" якісно відреставрована шарова, скажімо, за умов їзди по Львову?
Не знав, що там реставрують. Я працюю на Яцкова..Vasiliyyy писав:Я планую на Шевченка (нижче Янівського (перед поворотом на Левандівку).
То ж взагалі копійки.. Моя шарова з ричагом коштує в районі 3000 не сама хороша фірма-виробник. Завтра якщо не забуду то заїду до них і спитаю.Vasiliyyy писав:Щойно дзвонив туди - хоче 170 грн. за одну, тому краще доплачу і куплю нові (з не надто дорогих).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей