це , до речі , втєму : в лютому все зовсім не так виглядалоCAT писав: "та ті дерева старі і хворі" то зараз можна піти і подивитись які вони хворі...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це , до речі , втєму : в лютому все зовсім не так виглядалоCAT писав: "та ті дерева старі і хворі" то зараз можна піти і подивитись які вони хворі...
Піди подивись на місці які там "хворі дерева" під зрізку попадали, думаю ти добре знаєш де дійсно мала бути дорога... Для чого оці історії про "декілька дерев"?Or4ik писав: CAT, і зафоткане дерево біля 8 корпусу де дороги і не мало бути
уважніше дививсь генплан і побачиш широчезний перехід відразу напроти 3-го корпусу.AnGeL писав: переходити які по пішохідних переходах, які винесені в 2 кінці
забронити рух авто по місту. все в межех кільцевої - пішохідна зонаAnGeL писав: студенти не пенсіонери, студенти лінивий народ, і вони не підуть туда на перехід, і підуть навпростець, під колеса авто
полежить в реанімації, раз воно тупе, і відразу одумається.AnGeL писав: студенти не пенсіонери, студенти лінивий народ, і вони не підуть туда на перехід, і підуть навпростець, під колеса авто.
ну так от в компромісному варіанті і буде місце для парковок для одних і для інших, в той час коли один проїзд буде функціонувати, то інший буде паркінгом, і почергово буде мінятись, і місця буде всім предостатньо. до прикладу, я б подивився як би ти маршрутками привіз з рясного до прикладу 4 мішка щебеню і 2 мішка піску в лабораторію 8 корпусу, а потім перевіз то все в 2 крпус. чи 10-кілограмову глибу якогось мінералу, чи 100500 зразків бетону, асфальту і інших матеріалів.Or4ik писав: Паркінг передбачений для гостей міста та для туристичних автобусів. Зараз цього немає, тому в проекті це передбачено. Якщо хочеш парковок для студентів і викладачів, то треба відрізати ще половину скверу. Хочеш? Бо бідні бідні студенти не мають де паркувати свої машини. От бідося. На громадському транспорті най катаються. Або нехай наш мер нарешті дасть добро на багаторівневі паркінги і всі питання транспорту будуть вирішені.
я там був не раз, тому що там працював в лабораторії, і маю прекрасне уявлення про кількість студентів які там тусуються.Or4ik писав: це просто ти у 8-му був лише раз. Там дофіга студентів і всі вони як стадо переходять по тих переходах.
чудовий підхід до вирішення проблем. хтось полежить в реанімації а водій відбудеться штрафами і вилученм прав + ремонт авто, когось батьки поховають, а когось посадять. я тобі говорю про реальну життєву ситуацію яка там буде, а не про то шо ви там собі плануєте. сам знаєш, як в нас їздять, і як в нас ходять, а тимбільше студент, який думає шо пожерти і як здати екзамен.Or4ik писав: полежить в реанімації, раз воно тупе, і відразу одумається.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей