Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заміна фордовського ОНС 1,6 на БМВ М50??? - Реєстрація???
Мій тел. 068 500 88 97 -маякни, а я тобі координати скину.
Re: Заміна фордовського ОНС 1,6 на БМВ М50??? - Реєстрація???
А шо маєш бажання поліпити?
Я сам бавився - спойлер, передню юбку та морду ліпив сам, можу сказати одне- ДУЖЕ НЕВДЯЧНА СПРАВА !!!! Тому канешна, краще комусь то дати... просто мусиш нормальні ескізи зробити.
Я сам бавився - спойлер, передню юбку та морду ліпив сам, можу сказати одне- ДУЖЕ НЕВДЯЧНА СПРАВА !!!! Тому канешна, краще комусь то дати... просто мусиш нормальні ескізи зробити.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Dr Fix, Створи пліз тему про свою машину, і хотілось би в реалі подивитись на цей екземпляр.
P.S. Ford рулллз, а ще й старий
P.S. Ford рулллз, а ще й старий

Ford?
- ukrmail
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Dr Fix, Поставити М50 в Кортіну буде надзвичайно складно.
Варіант з двигуном від Сієрри Косворт - це фантастика. Хоча б глянь скільки тобі вилетить Донор одразу братись переочеш. Запчастини на двигуни косворт - недешеві і їдуть довго. Тим більше якщо мова єде про сірівський 4-х циліндровий YB, значно простіше взяти двигун зі Скорпіона 2.9 V6 колон , мотор [цензура] міцний , проблем з запчастинами нема. Перший Скорпіон на Механіці з ним кладе стрілку. По габаритам він менший за М50 по потужності чуть слабший .
Інший Ньюанс - Фордівське залізо , а осболиво якому багато років не дуже Любить вешки -стакани складаються мало не на очах. Тому якщо візьмиш приділи увагу виставленню стаканів і виготовленню розпорки. Проблем з встановленням бути не має. Всі запчастини є на шротах .
ЗІ: Товарищ купив Такий мотор за 300 доларів з Навісним в Відмінному стані.
ЗЗІ: Форд - то бомба.... Вот тільки метал Слабуватий..... не про старий Форд Сказано))))
Варіант з двигуном від Сієрри Косворт - це фантастика. Хоча б глянь скільки тобі вилетить Донор одразу братись переочеш. Запчастини на двигуни косворт - недешеві і їдуть довго. Тим більше якщо мова єде про сірівський 4-х циліндровий YB, значно простіше взяти двигун зі Скорпіона 2.9 V6 колон , мотор [цензура] міцний , проблем з запчастинами нема. Перший Скорпіон на Механіці з ним кладе стрілку. По габаритам він менший за М50 по потужності чуть слабший .
Інший Ньюанс - Фордівське залізо , а осболиво якому багато років не дуже Любить вешки -стакани складаються мало не на очах. Тому якщо візьмиш приділи увагу виставленню стаканів і виготовленню розпорки. Проблем з встановленням бути не має. Всі запчастини є на шротах .
ЗІ: Товарищ купив Такий мотор за 300 доларів з Навісним в Відмінному стані.
ЗЗІ: Форд - то бомба.... Вот тільки метал Слабуватий..... не про старий Форд Сказано))))
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
згідний ukrmail косворд поперше дістати дуже вашко подруге на нього ціна буде космічна потреті ремонт косворда буде нездешевих
наприклад поршня на мій мотор РС Турбо який я взяв виносять в районі 800 доларів прокладка голови 30 баксів і це все тільки під заказ
наприклад поршня на мій мотор РС Турбо який я взяв виносять в районі 800 доларів прокладка голови 30 баксів і це все тільки під заказ
-To Fobos -
із задоволенням, але наразі показувати особливо і нема шо - пара фоток достатньо великих, але паскудної якості, які крім того валяються у мене на робочому компі. так шо наступного тижня я кину. Дякую за цікавість.

із задоволенням, але наразі показувати особливо і нема шо - пара фоток достатньо великих, але паскудної якості, які крім того валяються у мене на робочому компі. так шо наступного тижня я кину. Дякую за цікавість.

- To Ukrmail-
- дякую за інфо по темі, а стосовно стаканів - так у мене їх просто нема -передня підвіска МакФерсона в очі не бачила - на симетричних ричагах, а от з стабілізатором проблемка - някі, [цензура], підходити не хочуть. тре гнути, а за то не кожен братися хоче (а ті шо і взялись би - не просихають
) а зад - нерозрізний. пружини окремо-амортизатори окремо, корочє шоху ліпили з форда!!!
А стосовно заліза -тьфу тьфу - ще живий кузов, трохи варений під порогами, але твердий зараза. стосовно 2,9 V6 - не знаю - важкий він, блін, а умене морда і так заважка, тому і зупинився на N9B. - при нормальній ремонтності та доступній ціні з/ч, його досить непагано можна роздихати навіть в стоці. а мо ще й на турбінку коли розживусь..
- дякую за інфо по темі, а стосовно стаканів - так у мене їх просто нема -передня підвіска МакФерсона в очі не бачила - на симетричних ричагах, а от з стабілізатором проблемка - някі, [цензура], підходити не хочуть. тре гнути, а за то не кожен братися хоче (а ті шо і взялись би - не просихають

А стосовно заліза -тьфу тьфу - ще живий кузов, трохи варений під порогами, але твердий зараза. стосовно 2,9 V6 - не знаю - важкий він, блін, а умене морда і так заважка, тому і зупинився на N9B. - при нормальній ремонтності та доступній ціні з/ч, його досить непагано можна роздихати навіть в стоці. а мо ще й на турбінку коли розживусь..

- ukrmail
Dr Fix, надіюсь легенда не загине :)
я тоже маю таке сподівання
не думаю шо якійсь Гаррет буде актуальним, тому швидше всього буде актуальним шось на зразок Гольфовського чи Аудішного стокового, шоб наддути не більше 1-1,5 бар. а вкупі з доглянутим та нормально зробленим моторчиком - буде нормально, (я так думаю
)

не думаю шо якійсь Гаррет буде актуальним, тому швидше всього буде актуальним шось на зразок Гольфовського чи Аудішного стокового, шоб наддути не більше 1-1,5 бар. а вкупі з доглянутим та нормально зробленим моторчиком - буде нормально, (я так думаю

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ти плануєш не більше 1.5 бара дути в мотор який до того був атмосферним ?Dr Fix писав:шоб наддути не більше 1-1,5 бар. а вкупі з доглянутим та нормально зробленим моторчиком - буде нормально, (я так думаю)
А ти вже взнавав чи витримає коробка, привода, сцепа ?
- ukrmail
ІМХО , єдиний шлях то взнати - попробувати)))))vovka писав:ти плануєш не більше 1.5 бара дути в мотор який до того був атмосферним ?
А ти вже взнавав чи витримає коробка, привода, сцепа ?
Впевненний - що ні))))
ЗІ: А може ДОХЦ 2.3 від Другого скорпа?
ЗЗІ: 2.9 Колон Легший За М20)))
- тому я сподіваюсь на взаємність. :)vovka писав:Моторы всегда отвечают взаимностью тому, кто их любит. В отличие от живых человеческих сердец
решту- дійсно. тре буди пробувати шляхом проб, калупання та матерних негарних слів. якшо серьйозно - то це все у майбутньому, because спочатку - Пламєнний МАТОР

а я планував М50 - він з алюмінієвим блоком.ukrmail писав:Колон Легший За М20)))
- ukrmail
Хай поправлять , якщо я помиляюсь , але мені здається що не всі М50 з алюмінієвими блоками...Dr Fix писав:а я планував М50 - він з алюмінієвим блоком.

Доречі Костя Cosworth продає Двигун від Форд Мустанг 3.8 В8... Хотів 550 у.о. Якщо не помиляюсь . Цікаво тобі?
Дякую, але як з ремонтопригодністю того моторчика? крім того- я не в курсі стосовно його компоновки з коробкою? - не думаю шо америкоси думали про Ойробейців... (принаймні шось добреukrmail писав:Доречі Костя Cosworth продає Двигун від Форд Мустанг 3.8 В8... Хотів 550 у.о. Якщо не помиляюсь . Цікаво тобі?

тому я все ж таки зупинився на N9B 2,0і -від Скорпа. але за Інфо -велике людське спасибі! :)
-я мав на увазі той мот. шо я дивився. і таки він був зльогкого мєталу Люмінію... а взагалі то не всі йшли з таким блоком - ранні моделі були чавунні, ажно поки мудрі люди не придумали систему VANOS.ukrmail писав:Хай поправлять , якщо я помиляюсь , але мені здається що не всі М50 з алюмінієвими блоками...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість