значить ти попадаєш в категорію одиниць. Як є можливість брати все нове, то гуд, я тобі по доброму заздрю......Novel писав: одиниці купляють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
значить ти попадаєш в категорію одиниць. Як є можливість брати все нове, то гуд, я тобі по доброму заздрю......Novel писав: одиниці купляють
я міг збрехати і плюсанути, але буду відвертим, піввісі зняв з акорда який йшов на металолом, і перемикач двірників разом з планкою бампера купив з донора, і усьо... решта нове, і вже в залежності від конкретної детальки або оригінал, або замінник, або афтермаркетNovel писав: Виключно все нове, що на одну що на другу машину!
AnGeL писав: Виключно все нове, що на одну що на другу машину! я міг збрехати і плюсанути, але буду відвертим, піввісі зняв з акорда який йшов на металолом
Машини, між іншим, мають кармуAnGeL писав:піввісі зняв з акорда який йшов на металолом
А якщо тобі в одній чи другій машині розіб'ється фара чи ціле дзеркало, ти купиш нову фару чи нове дзеркало в зборі?Novel писав:M@sTeR писав: Що всі власники інших марок купляють виключно все нове? неповірю, одиниці купляють, а решта шроти тільки і шукають, а тут все під боком, Красів
Виключно все нове, що на одну що на другу машину!
Можливо, по Опель шротам не катаюсьaxel писав: А Опель клуб тусується в Запитові... в черзі стоять
Шо аж настільки беззмістовно?telko писав:Можливо, по Опель шротам не катаюсьaxel писав: А Опель клуб тусується в Запитові... в черзі стоять
telko писав: по Опель шротам не катаюсь
Ну та, зігниє ж весь поки доїдеш до того шрота.axel писав: Шо аж настільки беззмістовно?
Dexter писав: памятаю я, в тебе в багажнику омеги зварка напівавтомат катається чи вже ні?
вона там з заводу ідеDexter писав: в багажнику омеги зварка напівавтомат катається
як до БМВ і ВАГів ящик маслаandreyclk писав: вона там з заводу іде
cat-yellow писав: wazzup написав:
Цитата:
Volkswagen стал автопроизводителем №1 в мире
Цитата:
В целом, Volkswagen Group удалось реализовать свыше 9, 91 млн автомобилей в течение 2014 года, что практически вплотную приблизило его к 10-миллионной отметке. Продажи Toyota снились на 2,3% и составили более 9,81 млн автомобилей, что более чем на 224 тысячи меньше, чем в 2013 году.
На єнтом мєсцє мусьйо Thorn повинен застрелитись
Dexter писав: навіщо переплачувати ??
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей