Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
кино: украинский дубляж
and1
Ім'я:Андрей
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
кино: украинский дубляж

Повідомлення and1 » Пон, 10 березня 2008, 12:55

Я АБСОЛЮТНО против дубляжа на украинский язык! Да, я его понимаю, но смотреть фильмы - отказываюсь. Дублированные фильмы просто ужасны, не качественны, пусть они приглашают хоть Ступку, хоть Бандераса - это всё равно отвратительно, режет слух и смотреть невозможно!

Это, во-первых - унизительно для всех русских, проживающих на Украине; во-вторых - это делается, чтобы в энный раз подчеркнуть свою ненависть ко всему русскому; Россия делает замечательные дубляжи и покупать русские и дублировать обратно, просто глупо, так как получается в этой стране всй через ....

Я просто уверена, что кинотеатры на восточной Украине разорятся, и вообще - я бы сделала тоже самое, что и в Крыму - написала бы про отменить этот дурацкий закон. К несчастью, на Западе это просто нереально.
Вместо того, чтобы принимать нормальные законы про образование, медицину, строить дома для бездомных, больницы .... они принимают никому не нужные законы.

Когда хотели взять руссий 2-м национальным, так все были против, мол, опять, Россия хочет прищемить нас. Да никому это не нужно! Зато газом русским все хотят пользоваться. Тут люди так привыкли выкаблучиваться, что я бы уже давно всё перекрыла и завозить запретиля, вот тогда я бы посмотрела, что наши национальные герои будут делать.

На Украине половина рускоязычного населения, и люди должны иметь право выбора. Хочу смотрю на украинском, хочу на русском.

Просто из принципа, я не стану ходить на фильмы с украинским дубляжом, и всем русским - советую!
Единстенный нормальный дубляж - это "Симпсоны" - всё остальное - ниже плинтуса. А русские фильмы с русскими актёрами дубрировать - вы меня извините. Просто украинцы так повёрнуты на своём национализме и и самобытности, что забывают - они здесь не одни и нужно хотя бы немного уважать права и желания других.
Дозвольте поцікавитись, а Ви українка?Smile

Ну по-перше Ви самі собі перечите: спершу Ви АБСОЛЮТНО проти українського дублювання, а потім кажете про право вибору: "хочу смотрю на украинском, хочу на русском", суперечності не находите?Smile

Це раз. Два. На рахунок неякісності - це Ви даремно. Звичайно є й неякісні екземпляри, але є й такі які абсолютно не уступають російськомовним версіям.

"унизительно для всех русских, проживающих на Украине"? А Ви не находите те що написали тут принизливим для корінних українців? І про яку ненависть до Росії Ви говорите? Це робиться лише для того щоб піднімати СВОЮ державу, свою націю. На рахунок якості російських перекладів сперечатися важко, особливо зважаючи на досвід російських студій дубляжу (наскільки знаю їх є дві: в Москві і в Пітері), але в той же час навіть їм іноді властиво робити "штамповки". А з чого Ви взяли що Україна передубльовує російськомовні варіанти? Це говорить лише про Вашу неосвіченість в даній області, вибачтеSmile

А чому на заході нереально відмінити закон "к несчастью"? Не забувайте: основна маса населення західної України саме україномовна. Так чому тут слід відміняти закон? Адже люди хочуть дивитися рідною мовою.

Про газ, давайте не будемо вмішуватися в політику, там і без нас вистачаєSmile

І взагалі я не розумію чому Ви панікуєте. Наскільки мені відомо на Україні доступні плівки як україномовні, так і російськомовні, і кінотеатр сам вибирає яку плівку замовляти. В Одесі скажімо крутять набагато менше фільмів українською ніж російською.

Ви говорите про повагу до інших, але в той же час самі забуваєте про повагу до людей, на чиїй землі Ви знаходитесь.
взято здесь

Yelik
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Re: кино: украинский дубляж

Повідомлення Yelik » Пон, 10 березня 2008, 13:08

Який смисл цього посту?

ЗІ Повністю підтримую дублювання фільмів держмовою, правда це треба було зробити поступово наприклад з 2006р - 30%, 2007 - 50% і т.д. а не рубати з плеча...
volleyball.lviv.ua/blog/

Just be

Повідомлення Just be » Пон, 10 березня 2008, 13:09

Yelik писав:Повністю підтримую дублювання фільмів держмовою, правда це треба було зробити поступово наприклад з 2006р - 30%, 2007 - 50% і т.д. а не рубати з плеча...
+10000, а ті шо возмущаються хай шукають де хочуть і на якій хочуть мові.

Pro-Nick
Контактна інформація:

Повідомлення Pro-Nick » Пон, 10 березня 2008, 13:19

Yelik,
+1000
В нас все як завжди - хотіли як краще, ... Тут дійсно треба все робити поступово.
Звичайно, що зразу всім адаптуватись до перекладу рідною мовою буде важко.
Ну звик наш народ до рос. перекладу і ніц тут не зробиш :sing , але звик через то шо не було власного перекладу.
Нічого, і наші студії наберуться досвіду з часом і будуть видавати будляж високої якості. На все треба час.

ЗІ. Відредагував, щоб не плодити пости. :sing
Востаннє редагувалось Пон, 10 березня 2008, 13:28 користувачем Pro-Nick, всього редагувалось 2 разів.

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » Пон, 10 березня 2008, 13:20

БИЙ МОСКАЛІВ!!!! :D

and1
Ім'я:Андрей
Контактна інформація:

Повідомлення and1 » Пон, 10 березня 2008, 13:24

блин странные вы, мне например не нравиться украинский дубляж наложеный свержу на руский, потому что
1. хоть бы руский забрали, а то украинский просто поверху пускают
2. сам дубляж иногда представляет сабой такие шедевры что можно уписаться ;)
3. я не прочив чистого украинского перевода с оригинала.

:beer

а ваше отношение удивляет :sing

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Пон, 10 березня 2008, 13:41

После "украинизации" фильмов в кинотеатрах для себя решил - лучше скачать с нета DVD на русском и спокойно просмотреть дома на большом экране!

Пы.Сы. Никоим образом не против перевода фильмов на украинский язык, просто лично мне больше по душе смотреть или в оригинале на английском, или в переводе на русском. ИМХО!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

Коля
Ім'я:Микола
Контактна інформація:

Повідомлення Коля » Пон, 10 березня 2008, 13:55

Я за українську мову, но то як вони дублюють то просто жах. Особливо російські бойовики то торба.

axel

Повідомлення axel » Пон, 10 березня 2008, 14:12

Все перестаньте ділити форум на лівих і правих.
Так треба було робити поступово!
bmw-club.lviv.ua

Ronster
Контактна інформація:

Повідомлення Ronster » Пон, 10 березня 2008, 14:19

ну тут раз на раз не попадає.
я бачив декілька фільмів з укр перекладом... але ті що бачив - просто в захваті! правда в кінотеатрі ше не бачив, покищо...
якщо укр переклад поверх росойського - фтопку такий переклад!
замітьте! проти українського перекладу в 99 випадках зі 100, російськомовне населення...

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Пон, 10 березня 2008, 14:26

Я не розумію, чому через те що людина відмовилась розмовляти державною мовою вона ще й вимагає щоб їй фільи подавали на її мові, хочш рос переклад тусуй в Росію...
ІМХО
В мене є Форсаж з укр перекладом, то переклад я вам скажу прикольний, але знаю випадки коли український переклад схожий на казочку про колобка в перекладі наркоманів :D
Машина не жінка , помилок не пробачає

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 10 березня 2008, 14:28

По-перше - російські фільми будуть тільки з субтитрами на укр.мові
По-друге - решта фільмів вже мали дублюватися з 2006 року, просто цього ніхто не вимагав і всі нагло забили, а от коли ввели і почали не видавати ліцензії на покази у кінотеатрах - зразу кіпіш..треба було швидше думати, час був...
щодо неякісних перекладів - нічого 6-8 міс. і всі навчаться :)

SLOW
Ім'я:Вітя

Повідомлення SLOW » Пон, 10 березня 2008, 14:49

Jarevych писав:Я не розумію, чому через те що людина відмовилась розмовляти державною мовою вона ще й вимагає щоб їй фільи подавали на її мові, хочш рос переклад тусуй в Росію...
ІМХО
+1
качай си з нету ДВД, і дивися досхочу! :teach

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 10 березня 2008, 14:50

antik, москаль поганий :D Признайся чесно що всі гроші пішли на шкоду і не вистачає на похід в кінотеатр :D

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Пон, 10 березня 2008, 14:51

pikach00 писав:antik, москаль поганий :D Признайся чесно що всі гроші пішли на шкоду і не вистачає на похід в кінотеатр :D
:oops
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

Buster
Ім'я:Игорь
Номер:9333
Контактна інформація:

Повідомлення Buster » Пон, 10 березня 2008, 19:17

antik писав:После "украинизации" фильмов в кинотеатрах для себя решил - лучше скачать с нета DVD на русском и спокойно просмотреть дома на большом экране!
+1
Я перестал ходить в кинотеатры после того как начали переводить фильмы на украинском языке. Купил телек 44" и смотрю дома на ДВД ;)
BMW POWER

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Пон, 10 березня 2008, 19:49

and1, нашо на форумі який не має до цього ніякого відношення посити такі статті? для того шоб всі посварились?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 10 березня 2008, 20:02

Автобалачки » Балачки
Тему закрито.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей