Так ти казав, що кемрі 300 тисяч коштуєDNK писав:тіпа одиничка незмінила ціни http://auto.ria.com/auto_bmw_116_14422082.htmlaxel писав: Кемрі вже давно не коштує 300 тисяч. а база стартує з 420

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так ти казав, що кемрі 300 тисяч коштуєDNK писав:тіпа одиничка незмінила ціни http://auto.ria.com/auto_bmw_116_14422082.htmlaxel писав: Кемрі вже давно не коштує 300 тисяч. а база стартує з 420
З нормальними людьми можна спілкуватись ,а з деякими особами просто нехочеться.Тим більше після тупих постів про жіночий рав .axel писав: Важливо. Навчися нормально спілкуватися. Бо з твоїм "важно" "запчасті" "абаснуй" на баському раві хіба десь на колгоспи... добре, що машина якраз для того
давай заліковку задрот заучинийaxel писав: "не" з дієсловами пишеться окремо
дешеве, дороге, це все відносно, комусь і нокіа кнопочна чи ланос є дорогим. ціна це питання тільки того чи є конкретно в тебе бабло з запасом на конкретне авто. коли купляєш не максимально дорогу річ(конкретно для тебе) то і критерії вибору цієї речі змінюютьсяDNK писав: шо за брєд,сам купляю дешеве,але розумію психологію,То само шо я напишу,тойота гамно бо рендж ровер то тєма,але я на тойоті бо розумію психологію власників ренджа.
я не знав накуй я брав двох японців,треба було брати дві тавріїRULES писав: дешеве, дороге, це все відносно, комусь і нокіа кнопочна чи ланос є дорогим. ціна це питання тільки того чи є конкретно в тебе бабло з запасом на конкретне авто. коли купляєш не максимально дорогу річ(конкретно для тебе) то і критерії вибору цієї речі змінюються
Читай під спойлером в першому повідомленні цієї сторінки.DNK писав: нехочеться.
А тут я вже не допоможу вибач.DNK писав: заучиний
я вибачаю,Мені реально тебем шкода.Ну але це життя.axel писав: А тут я вже не допоможу вибач.
я просто веду до того, що бмв за 500к грн купляє той, хто має лям і знає, що краще решту грошей витратити на щось цікавіше. але тим не менше хоче бмв, нехай воно і суттєво дорожче від аналогічної тойоти.DNK писав: я не знав накуй я брав двох японців,треба було брати дві таврії
DNK писав: сто відсотків мале бмв в якому навіть не комфортно ззаді і багажника 0 краще взяти чим надійну і вмістку машину.
дурниця на кшталт тої про 1ку бмв.RULES писав: хто має 100к грн, але бере кредит, щоб взяти таки то кемрі
О. Десь це і мав на увазіT5-R писав:дурниця на кшталт тої про 1ку бмв.RULES писав: хто має 100к грн, але бере кредит, щоб взяти таки то кемрі
це зовсім різні машини і з різним призначенням.
навіть якщо двоє покупців які мають по 500.000 грн, але один їх складав все життя, а інший заробив за пів-року, то перший візьме кемрі, бо її дешевше утримувати, можна запхати всю родину і.т.д., а другий, візьме бмв, як другу машину в сім"ї, або дружині або свому синові наприклад, або щоб не ускладнювати життя щоденною експлуатацією 7-ки в умовах маленького міста, водночас йому та кемрі наф непотрібна як і навпаки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей