Нє, шкаляють в жінки бабський равDNK писав: всі е 30 купляють і їздять на шроті,або убітих пятьорках зрагулених.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нє, шкаляють в жінки бабський равDNK писав: всі е 30 купляють і їздять на шроті,або убітих пятьорках зрагулених.
я думаю то ти відстав.axel писав: Я бачу ти трошки відстаєш так від життя
Ану рагуліна абаснуй.axel писав: Нє, шкаляють в жінки бабський рав
вони на черевика або бюджетні тіпа кіа і тдDNK писав: зразу на кемрі пересідають?
Ти думаєш, а я бачу.DNK писав: я думаю то ти відстав.
наведи.axel писав: Навести тобі аргумент чому ти відсталий?
нє в мене з дитинства алергія на [цензура] і гопніків.Dexter писав: DNK, тебе шо в дитинстві бмв покусало?
ну по манері видно хто тут хто. Почитай щось, попвни словниковий запас. а то бачу вже геть худоDNK писав:Ану рагуліна абаснуй.axel писав: Нє, шкаляють в жінки бабський рав.
розумієш, тут така ж ситуація як з айфонами і андроїдами. вроді андроід по характеристиках круче і навіть дешевше, але люди, які можуть собі це дозволити, всерівно куплять собі айфонDNK писав: ви живете в україні,маєте 300 тис грн і шо ви купите,беху 1 чи кемрі
Кемрі вже давно не коштує 300 тисяч. а база стартує з 420.DNK писав:наведи.axel писав: Навести тобі аргумент чому ти відсталий?
та то не важно,можна бути тупим рагульом с села якому тато купив бмв,і залишатись таким до кінця життя ,а можна з зубила пересісти на рав 4 ,ну але в кожного свій шлях.axel писав: ну по манері видно хто тут хто. Почитай щось, попвни словниковий запас. а то бачу вже геть худо
Мужика з "васьмьори" вигнали, а "васьмьору" з мужика не вийшло.
ні .якраз по характеристиках(ефективності)не круче ,-то на рахунок авто. телефони тут ніяк не вписуютьсяRULES писав: тут така ж ситуація як з айфонами і андроїдами. воді андроід по характеристиках круче і навіть дешевше,
в тебе айфон?RULES писав: розумієш, тут така ж ситуація як з айфонами і андроїдами. вроді андроід по характеристиках круче і навіть дешевше, але люди, які можуть собі це дозволити, всерівно куплять собі айфон
ні, в мене моторола на андроїді, куплена бушною з ебею. айфон після знайомства з itunes впринципі нехочу, але розумію психологію тих хто його купляє не на останні грошіDNK писав:в тебе айфон?RULES писав: розумієш, тут така ж ситуація як з айфонами і андроїдами. вроді андроід по характеристиках круче і навіть дешевше, але люди, які можуть собі це дозволити, всерівно куплять собі айфон
цих 300 тис. вистарчить лише на аутлендер в базі,і то мало ймовірноDNK писав: мені пофіг шо для кого ідеал,ви живете в україні,маєте 300 тис грн і шо ви купите
шо за брєд,сам купляю дешеве,але розумію психологію,То само шо я напишу,тойота гамно бо рендж ровер то тєма,але я на тойоті бо розумію психологію власників ренджа.RULES писав: але розумію психологію тих хто його купляє не на останні гроші
тіпа одиничка незмінила ціни http://auto.ria.com/auto_bmw_116_14422082.htmlaxel писав: Кемрі вже давно не коштує 300 тисяч. а база стартує з 420
не спорю,то просто я з відео того шо кидав е 320... взяв.але суть зрозумілаEnter писав: цих 300 тис. вистарчить лише на аутлендер в базі,і то мало ймовірно
Важливо. Навчися нормально спілкуватися. Бо з твоїм "важно" "запчасті" "абаснуй" на баському раві хіба десь на колгоспи... добре, що машина якраз для тогоDNK писав: та то не важно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей