Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

RULES
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення RULES » П'ят, 29 серпня 2014, 20:16

Якщо той мотор з розумом використовувати в місті і заряджати його по ночах, маючи в результаті 15грн електрики на 100км, то при 200к км пробігу бензомотору, пробіг авто буде далеко поза 1лям
VAG вже не той

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » П'ят, 29 серпня 2014, 20:32

RULES, :D
Не буде, це дутий двигун, + електродвигун крутити, ы везти його ы батарейки, а це вага
Воно :bad

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 29 серпня 2014, 21:06

холі щит, шо тут ся коє! обарзєвший народ наїжає тут на японців :D :D :D
до 2-літровго мотора всі доіпались, шо мол херовий, при тому шо ніхто не подумав шо то є самий слабкий мотор для тих хто хоче економіїй (відносної). і про то шо то атмосфера, яка вже який рік підряд дуситься еконормами... а про порівняння з вагенами, то взагалі, краще не зайкайтесь, бо я ото відколи начав займатись тим шротом, то я кожен денть тарчу від геніальності конструкторських ідей, застосованих при проектуванні того шроту. та й сама наявність того шроту, говорить про те, шо ваген то шрот, і потребує запчастин, з того ж шроту. возив би шось до япів, так валялось б роками, і хер би продалось. і так, я знаю, вагенів в нас більше, япів мало. ну нехай різниця в 3 рази. але запчастини не будуть продаватись навіть на чверть з того шо продається на вагени....

ви тут говорите про мотор який 25 років товчуть. а в вагені 1 (один) єдиний вдалий дизель, який ставиться і ставиться напевно по тепер. в бмв +/- те саме, один і той самий м57, з різним навісним... може там шось нове появилось, я хз...

ага, може ше за форди згадати, за фордовський дизель 1,8, в якого гбц важить 40 кг, (в хонди цілий мотор важить 50), і ті головки крутить при перегрівах на УРА!!! ше як згадаю самі ходові запчастини, то ше шось напишу. про ручки в вагенах то я писав вже раніше. про коробки ше можна згадати... ніколи не думав шо то такий ходовий товар. особливо в опеля....

ну а про опелі, в підтвердженя того шо опеля дійсно гниль, коли приїхала вектра повнопривідна на розборку, то по кузову нічого не лишилось, все пішло на метал, навіть жодної дверки не оставили...
Хондоводи настільки сурові....

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 29 серпня 2014, 22:47

Thorn писав:RULES, але тойотовський двигун буде ыздити без проблем на любому бензины ы не поламаэться як мынымум 500тис, а вагыновський буде брати масло по 1л/км, ы закоксуэться за 200тис наглухо :facepalm
Мовчу про ыншы проблеми, ых просто стыльки, що навыть незнати з чого почати.... :facepalm
і шо?
у Вагена якесь старйо з аналогічним двіглом і негниючим кузовом буде мати аналогічні характеристики :)

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 29 серпня 2014, 22:52

AnGeL писав: а про порівняння з вагенами, то взагалі, краще не зайкайтесь, бо я ото відколи начав займатись тим шротом, то я кожен денть тарчу від геніальності конструкторських ідей, застосованих при проектуванні того шроту. та й сама наявність того шроту, говорить про те, шо ваген то шрот

дядько, я більше з тобою навіть говорити не хочу....

axel
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення axel » П'ят, 29 серпня 2014, 22:53

AnGeL писав: в бмв +/- те саме, один і той самий м57, з різним навісним... може там шось нове появилось, я хз...
Є якісь конкретні претензії до того двигуна?
В них там він має зараз 3 літри, 381 силу і 740 крутного.
bmw-club.lviv.ua

Thorn
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » П'ят, 29 серпня 2014, 23:22

cat-yellow, старйо це ця вагыноманыя :facepalm
axel, на паперы десь так э :D а в реалы нычого хорошого, технычне обслуговування ы ремонт неоправдане

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 29 серпня 2014, 23:35

Thorn писав: cat-yellow, старйо це ця вагыноманыя :facepalm
не знаю, шо ти хотів тим сказати, але по останнім 2-х рокам експлуатації 2-х вагів + 1 рік Шкоди до того + 1 рік зараз - визнаю, що ВАГ продумує багато речей!
Не знаю, шо там ВАГ зараз робить, бо не мацав, але мене то і не цікавить, бо маю 10-ти річний ВАГ, який по часті надійність-якість-комфорт-кол.во потраченого бабла - просто на голову вище всіх і вся особисто для мене!

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 29 серпня 2014, 23:47

Thorn писав:RULES, :D
Не буде, це дутий двигун, + електродвигун крутити, ы везти його ы батарейки, а це вага
Що не буде? Там в тех характеристиках заявлено, що запас ходу чисто на електриці 70-80км і є можливість підзаряджати від резетки
VAG вже не той

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Суб, 30 серпня 2014, 08:37

AnGeL писав: а про порівняння з вагенами, то взагалі, краще не зайкайтесь, бо я ото відколи начав займатись тим шротом, то я кожен денть тарчу від геніальності конструкторських ідей, застосованих при проектуванні того шроту. та й сама наявність того шроту, говорить про те, шо ваген то шрот, і потребує запчастин, з того ж шроту.
%) як на мене то простіших машин ніж старші Фольци немає. їх любий дядя Вася зможе поремонтувати. Це раз!
два. розбереш під 0 пару японців того ж віку що Фольци і тоді скажеш яка в них конструкція, якість пластмасових обшивок, які годі зняти не поломавши кріплення і т.д.... 8-)
Про ломучість теж дурниці, всякиз г2-3, в3-в4, венто, поло і т.д. більше, тому і з.ч. продається більше
Impossible is Nothing

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Суб, 30 серпня 2014, 08:51

Мда... %) судити яка краща машина по штроті це... :facepalm сильно :shout

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Суб, 30 серпня 2014, 09:23

Thorn, раз ти так настроєний проти ВАГа, то чого вже другий ВАГ купуєш? :facepalm

axel

Повідомлення axel » Суб, 30 серпня 2014, 09:59

Thorn писав: axel, на паперы десь так э а в реалы нычого хорошого, технычне обслуговування ы ремонт неоправдане
А в реалі ти на такому не їздив от і не пзд :D
bmw-club.lviv.ua

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Суб, 30 серпня 2014, 10:16

cat-yellow, а чо? ну я ж питався шефа, чого возять тільки на вагени. на бмв, мерси і інший шрот, нічого, в основному фольци і опеля, і то по опелях то так, мало шо... раз товар ходовий, значить ті машини сипляться. і при їхньому поважному віці, це цілком нормально, люба машина в 20 років буде сипатись, але не так...

axel, претензій нема ніяких, я той двигун дуже поважаю, так само як і той ваговський 1,9. просто нєфік тут шось притикати шо хонда насілує К-серію дуже багато років...

cat-yellow, в тебе ключове слово: "особисто для себе" :-) я тебе чудово розумію, і розумію причину твоєї любові до вагенів. я б сам полюбив ті вагени якби мав двох таких красавців як в тебе. пасцат в стані "кульок" з самим сильним дизелем тих років, на тіптроніку який теж далеко не бідовий, то само собою нема на шо нарікати. про мультіка взагалі мовчу. єдине шо йому б трошки сильніший мотор, і воопше ідеал. але то просто в тебе такі машини, таких на пальцях порахуєш... а взяти середньостатистичну то вже справи будуть куда сумніші. навіть той самий В5, скільки вже наслухався від людей, а в тебе все ок. тут дуже вдалою буде фраза: нема поганих машин, є погані водії. а дальше ,вже одні машини витримують поганих водіїв, а інші недуже...
T5-R писав: як на мене то простіших машин ніж старші Фольци немає. їх любий дядя Вася зможе поремонтувати. Це раз!
два. розбереш під 0 пару японців того ж віку що Фольци і тоді скажеш яка в них конструкція, якість пластмасових обшивок, які годі зняти не поломавши кріплення і т.д....
да шо ви гаварітє? а пластикові ручки дверей, які сі ломлят на ура? а панель кондюка, з кріпленнями кожухів тросів перемикання, яку взагалі майже не реально витягнути шоб не поламати? а приборки які по невідомій причині просто перестають працювати, а в г 2, оті доріжки, то взагалі жесть, такі як в зубилі ззаду на стопах. навіть в жигулях то все на платі витравлено... може ше продовжувати, але немаю часу :D
Хондоводи настільки сурові....

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 30 серпня 2014, 10:30

AnGeL, згоден
але думаю, що VW возиться не лише тому, що він ломається, а й із за того, що їх за бугром просто вражаюча більшість!

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » Суб, 30 серпня 2014, 10:53

cat-yellow писав: бугром просто вражаюча більшість!
їх і в нас нємєрєно .тому є попит
TURBO -POWER

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Суб, 30 серпня 2014, 11:53

Порівняв дорожки на платах, як в зубилі. В тому ж зубиоі світломузика задніх стопів через раз, в примітивного гольфа мк2 з тим проблем немає, якщо туди ніхто не пхає своі руки. Про ручки пластмасові не зрозумів, в в4 пасата як і в г2 зовнішні ручки оамаються, але в останнього ту ж ручку можна поміняти не розбираючи двере( по пам"яті). По-суті спір майже ні про шо, бо всі ті шртти і купівля з.ч на них типу ходовоі, гальм, рейтк і т. Д. То все від біди і в основному не є показником якості. Хіба в плані досвіду освоєння конструкціі, розбирання і збирання))))
Impossible is Nothing

Thorn
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Суб, 30 серпня 2014, 14:32

pavlo09, я не проти вага, просто немаэ за що його так сильно хвалити...

axel, пздиш ти, у тебе що якась маныя? :facepalm

Novel

Повідомлення Novel » Суб, 30 серпня 2014, 20:02

T5-R писав: як на мене то простіших машин ніж старші Фольци немає. їх любий дядя Вася зможе поремонтувати. Це раз!
Це і замітно по гаражним автосервісам їх пруд пруди. :-)
T5-R писав: два. розбереш під 0 пару японців того ж віку що Фольци і тоді скажеш яка в них конструкція, якість пластмасових обшивок, які годі зняти не поломавши кріплення і т.д....

Не згідний! Сьогодні перебрав на Мазді 6 задні два суппорти (а вони не прості по конструкції, а суміщені з системою ручного тормозу). Розібрав, почистив, вставновив новий рем. кмоплект гумок (гумки 6 шт, "шпунтіки" 2 шт. - 85 грн.), нові тормозні колодки, прокачали. Все супер! І що не так?
Признаю - намучились з встановленням манжетіка з шпонкою, потрачено на це 15 хвилин.
T5-R писав: Порівняв дорожки на платах, як в зубилі. В тому ж зубиоі світломузика задніх стопів через раз

Мав колись таке на зубилі! Поміняв блок запобіжників на Євро-розєми. Забув про глюки електрики як страшний сон! ;)

Щодо мотора на Тойоті - цілком згідний, печаль. :facepalm

axel

Повідомлення axel » Суб, 30 серпня 2014, 22:37

Thorn писав: axel, пздиш ти,
Та ми вже в темі про пробіг E39 побачили хто тут плескун
bmw-club.lviv.ua

Відповісти

Хто зараз онлайн