скоріш за все включили здоровий глузд і поняли шо газон не витримає, ітак дощить тижнями
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну так Шахта вроді я чув живе в Києві.. і стад не буде аренда коштувати 160-260к грн..Dexter писав: той варіант відпадає, ібо на стадіоні баннікова вони зароблять в рази менше, там десь 300 місць,
саме так.. смисл кудась їхати..BOXER писав: і писалось шо народ не так на шлюхтьор ходив, як на арену.
та давай якшо ставиш дорогу (комфортну, в смислі або на машині або хундаєм з ночовкоюTaras:) писав: В столиці як на мене сервіс поганим небуде, а шакцьор неможе показати поганий футбол, тим більше з такім інтригуючим суперником як Ілліч...
то де таке було.. я наприклад помойму ясно писав що йду на Арену на шахтар бо хочу щоб в шахтаря було більше глядачів на арені, і шоб дим подумав шо він робить дурницю, недумаючи про комфорт для вболівальника.Taras:) писав: То Ви мені розпиналися що для вас футбол головне - якість...
+ сервіс...
Не повірите, я там не одну нічку провів.Dexter писав: сьодні після занять пошарилися в... президенській ложі
щось забагато як на менеSluva писав: 970 глядачів.
BOXER писав: scorpion, Джамшут, ти?
Самі ви Джамшути ...Dexter писав: scorpion, Петро Петрович, це ви?
Dexter писав: ібо на стадіоні баннікова вони зароблять в рази менше, там десь 300 місць
Sluva писав: 970 глядачів.
Taras:) писав: щось забагато як на мен
хлопці, там ж аншлаг був.. глядачів в 3 РАЗИ більше чим місць!Felix писав: просто ті кіяни тупі нна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей