Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а як на мене, вын більше на ідіота смахувавAndriyLD писав:t309, його розмітка вводила в оману... або тобі пропонував себе обігнати на тих ділянках
от-от, тому і тримався від нього подалі і навіть не пробував обганяти, правило ДДД він ще дальнім блимав ))) чи то мене так засліпити хтів чи поворотніки шукав ))))TAXI писав:а як на мене, вын більше на ідіота смахувавAndriyLD писав:t309, його розмітка вводила в оману... або тобі пропонував себе обігнати на тих ділянках
ну тут мотик сам собі дурак, як він їхав - ні швидкісний режим не дотримано, ні рядністьveresen писав: xxfOxx, Акроботи цирку Дюсельдорф тупо курять збоку
Кого я бачу? Таки прийшла на нього кара Божа. Це ж цей самий мудак, який в тому ж районі вулиці Залізничної, в'їхав своїм фаркопом мені в передній бампер і номер добряче погнув, бампер на щастя вцілів. Мав я необережність за тим мудаком парканутись, а коли прийшов десь через годину то застав таку картину, як на фото, але це я вже його трохи відрехтував. І ще прикріпив фрагмент відео, де видно що то той же Форд Транзіт.t309 писав: свіженьке бидло
Зображення
перехрестя залізнична коротка фордо бус зніс огорожу пробив радіатор і уебав, за ним погнались дайці а я вже за ними по слідах тосолу, бус знайшли, але пустий
Я його в неділю на перехресті Любіньска-Виговського приструнював маленько - видать не помоглоxxfOxx писав:![]()
отаке хайло їздить, дивіться за рульом неадекват повний
цей путіноподібний номера реальні куском паперу заклеїв, з середнього ряду без поворотів наліво повернув і ж навіть по номеру не знайдеш потім якщо створить дтпJack писав: Я його в неділю на перехресті Любіньска-Виговського приструнював маленько - видать не помогло
він же ж його продав давно , нє ?pikach00 писав: До речі, в Піонера єдиний червоний сеат з обвісами?
це інфа з ФБколи піднімався на ровері по серпантину на Зеленій мене підбила чорна Шкода номера ВС7654ВІ, є свідки. Задів дзеркалом лікоть і переїхав стопу, переломів ніби нема, але мене реально ковбасить.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей