Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
oleg-energy писав:
Скільки від переходу і перехрестя метрів має бути? Якби було як взяти нормальний радіус повороту, автобус проходив. Так шо не виписуй дурниць.Autofot+ писав: він нормально припаркувався тут автобус дЕЕЕбил тому що їхати туда не треба було и так ясно що вулиця вузька и він там не розвернееться
В яку сторону?oleg-energy писав: Ну наскільки я знаю вулиця там одностороння.
Якраз той наджипіку під знак став(одностороній рух)!!! Автобус нормально їхав!Autofot+ писав: з ягого ти сюда це закинув ????? він нормально припаркувався тут автобус дЕЕЕбил тому що їхати туда не треба було
Кожен день там і не бачив знаку??Autofot+ писав: ви кажете що він погано встав ?? да в зрівнянні з тим що я бачу кожен день в центрі це просто їдеальна запарковка авта !
рух від Городоцької тепер. автобус їхав по правилам, лендровер заїхав під знак..St-ART писав: В яку сторону?
В ту сторону шо автобус їхав!St-ART писав: В яку сторону?
Autofot+, на перехресті можна паркуватись? А біля переходу? А проти шерсті?Autofot+ писав: їдеальна запарковка авта
про то і мова! Вулиця йде з Городоцької - наливайка односторонній рух і лендровер запаркувавши машину поїхав проти напряму руху. Однозначно, олень, тому й автобус не міг розвернутись.oleg-energy писав:Ну наскільки я знаю вулиця там одностороння. Правда чомусь знаку не видно - можливо він за знаком "пішохідний перехід".
Але навіть якщо й нема знаку то ставити машину практично на зебрі це ідіотизм і наплювання на всіх.
4 сірники або зубочистки (навіть ліпше)MEGASinK писав: я раз так спускав одному умніку,то хвилин 5 спускав,а перехожі ходили, тичили на мен
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей