чо за послуга така?Fikus писав:мають бути телефони з настроєною послугою PTT

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чо за послуга така?Fikus писав:мають бути телефони з настроєною послугою PTT
все орг вопросы ещё не продумавались....это только обсуждениеBreaker писав:а life:) + конференция, не канает?)))
![]()
-точніше не скажеш!!!Dimon писав:ибучие дороги ))
читай уважніше перштй пост.всі учасники на одного.я думаю по 50 грн з машиниJoni писав:точніше не скажеш!!! +1
А скільки Команд на одну машину, і ск приблизно $ буде коштувати участь???
Вночі, під час руху? Що ж за фотік такий має бути?alan писав:І ще одне,попаде хтось розумний,хто з далека просто сфотографує цифри,а потім на фотіку приблизить!
конєшно шо в день її ніхто не буде роводити._Ramp_ писав:але Паша я раджу якшо проводити таку гру то тіки після 12 год вечора.
Просто катався!О.К. наступного разу підійду!Kost писав:фафа доречі на проспекті вчорак)чо кругі мотаєш? ) на сл раз підходьте. потриндим
читав в вас на форумі тоже,але Алєхандро мені ше раніше в аську зкинувMyltik писав:Зпі*див в нас на форумі
Якшо ми б хотіли,то вона вже давно була б проведена!Fikus писав:крім нас у Львові цю гру ніхто не має права проводити
ну так це ж гра) хочеш берегти машину, не їдеш туди)alan писав:Просто уяви яке класне переслідування вийде на Городоцькій чи на подібних дорогах
я також за це. різноманіття буде. раз в тому районі. наступний в іншому..alan писав:обмежуватися якимось окремим районом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей