фубля, нашо таке писатиПетро писав: розрізав палець грубий канцелярським ножом під нігтем

ну і шо не кажіть, але німецька якість на висоті, нова машина і відразу треба шумити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
фубля, нашо таке писатиПетро писав: розрізав палець грубий канцелярським ножом під нігтем
яка то німецька машина? Прицеп для тролейбуса Шкода, чеського виробництваAnGeL писав: але німецька якість на висоті, нова машина і відразу треба шумити
T5-R писав: Прицеп для тролейбуса Шкода, чеського виробництва
Ну тут авто В-классу, так шо нічого дивного... В косоглазих навіть авто Е-классу треба гнати на обезшумкуAnGeL писав:фубля, нашо таке писатиПетро писав: розрізав палець грубий канцелярським ножом під нігтем![]()
![]()
ну і шо не кажіть, але німецька якість на висоті, нова машина і відразу треба шумити![]()
![]()
Про шумку в японовідрах вищого класу я мовчуtelko писав:Ну тут авто В-классу, так шо нічого дивного... В косоглазих навіть авто Е-классу треба гнати на обезшумкуAnGeL писав:фубля, нашо таке писатиПетро писав: розрізав палець грубий канцелярським ножом під нігтем![]()
![]()
ну і шо не кажіть, але німецька якість на висоті, нова машина і відразу треба шумити![]()
![]()
+1, недавно була можливість послухати салон рав4pavlo09 писав: Про шумку в японовідрах вищого класу я мовчу
b_andriy писав: +1, недавно була можливість послухати салон рав4
не просто японоведро, хз який там класNovel писав: "Е" - клас? Не знав...
Ну ти і нєжне створінняAnGeL писав: фубля, нашо таке писати
Нашого виробництваT5-R писав: Прицеп для тролейбуса Шкода, чеського виробництва
в корчах є шумкаpavlo09 писав: Про шумку в японовідрах вищого класу я мовчу
фієста тожеПетро писав: всі поло,рапіди мають херову шумку від мотора
у фієсті такого поняття як шумка - не існує.Fobos писав: в фієсті простій взагалі мотора не чути
Fobos писав: в фієсті простій взагалі мотора не чути
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей