Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я подивлюсь вживу. мерсіMAECTP0 писав: от я й аояснив Олі що то за головна кільце така
ну та як, одна смуга другорядна, а друга смуга - головна?! О__0MAECTP0 писав: навколо клумби є смуга що не перетинається з трасою
topper писав: ну та як, одна смуга другорядна, а друга смуга - головна?! О__0
тому, шо:Sally писав: це місце в мене завжди викликало якесь таке змішане почуття обурення і офігівання
Сракою думали, сракою і зробили
на авто на другій справа смузі.topper писав:ну та як, одна смуга другорядна, а друга смуга - головна?! О__0MAECTP0 писав: навколо клумби є смуга що не перетинається з трасою
Sally писав: кільце головна і з головної з"їжджаєш на ще головнішу але тої головнішої нема на жодному знаку
topper писав: а потім при виїзді з кільця - уступи дорогу....
так той кусочок(0) і є частина кола!MAECTP0 писав: Для Остапа.jpg
чьо такий нервовийMAECTP0 писав: от він і блядь головна
кільце в тому мсці то вже 3-тя смуга на тому відрізку й з трасою не перетинається. я ж тобі виклав малюнок з аннотаціями.topper писав: Як якийсь кусок ряду 2хсмугової дороги може бути головний
ну й пропускай раз не бачиш що твоя смуга - коло - з ними не пересікається.topper писав: Тобто я іду на розворот по-кільцю, і тут бац! знак "СТАЯТЬ, пропусти тих хто на кійов і з кійова"
може то в когось букви пукають, а? це та, для роздумівMAECTP0 писав: відрізлчлк що так тупить таких поважних форумчан.
в когось хібашо вже троїться. Є кільце, є київська траса, є об"їзна. Кільце головне для всіх! Об"їзна - другорядна, тут думаю питань нема. А от самий десерт - київська траса. це дорога з 2 смугами. кожна смуга має по-2 ряди. Всі згідні? А тепер, маестро, музикуMAECTP0 писав: кільце в тому мсці то вже 3-тя смуга на тому відрізку й з трасою не перетинається.
та я лежу в розвалку. паралельно кіно дивлюсь. Тому, вибач, попередньо пости не кидаю у ворд для перевіркм каоіграфії.topper писав: може то в когось букви пукають
+1topper писав: Є кільце, є київська траса, є об"їзна. Кільце головне для всіх! Об"їзна - другорядна, тут думаю питань нема
+1topper писав: А от самий десерт - київська траса. це дорога з 2 смугами. кожна смуга має по-2 ряди. Всі згідні?
тобто чисто флейм й все Тобі зрозуміло. то головне.topper писав: Як може бути в межах кільця, судячи з твоїх картинок, дописів - головний ряд з 2хсмугової дороги???
та нічого. вмикай.topper писав: А тепер, маестро, музикуСорі, не втримався
ми так і зрозуміли, і не забуваєш відписувати паралельно сюдиMAECTP0 писав: та я лежу в розвалку. паралельно кіно дивлюсь.
про паралельність процксів чув?topper писав: і не забуваєш відписувати паралельно сюди
й тебе :santaa)topper писав: з Новим роком :santas)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей