Що тут дивного? Нема синзронізатора на задню передачу. В мене в мазді3 було таке саме. Нема чого винити форд тутcat-yellow писав: мати Василева.... ще й танці з бубном при включенні задньої... топздц

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що тут дивного? Нема синзронізатора на задню передачу. В мене в мазді3 було таке саме. Нема чого винити форд тутcat-yellow писав: мати Василева.... ще й танці з бубном при включенні задньої... топздц
Ioan85 писав: Дуже рідко але буває, що і перша недотикується до кінця як і задня. Якщо находу перемикати з другої на першу то вмикає коли швидкість нижще за 15 км\год.
В скором времени Ford начнет производить1,0-литровый двигатель EcoBoost на открывшемся в июне заводе Changan Ford в Чунцине (Китай), инвестиции в который составили $500 млн.
В Европе спрос на 1,0-литровый двигатель EcoBoost, удостоенный титула «Международный двигатель года» в 2012 и 2013 годах, столь велик, что производство на заводе Ford в Кёльне (Германия) было увеличено вдвое, и теперь объем производства двигателей EcoBoost превышает 1000 единиц в день.
cat-yellow писав: Ну да.... давайте рівнятись екобустом з мотором року і прочими до пріор і барахла з 1.6...
він їде тільки тому, що ти, Fobos - фанат форда... і всьо...
а так, то по часті динаміки, розгону та іншого - він такий же овощ, як і всьо інше... і його так само треба крутити до відсічки, щоб воно хоч трохи рухалось з місця... (не забувай, що в даному конкретному випадку мова йде про фокус вагон).
Може до 100 км-год воно не погане, така собі city-запальничка... але сумніваюсь, що при 140 воно продовжує "звєрствувати".... а нормальні обгони на трасі - то після 140... бо ри 110-120 - ти тошниш зі всіма....
Воно має перевагу - розхід. При прочих равних, тут розхід - це суттєва перевага.
як би у тебе була б якась СУЧАСНА дизельна машина, ти б так не говорив! Дизелі вже давно перестали бути смердючими! Що там дорогого в обслузі? Ти думаєш сучасні бензинові дешеві як борщ в обслузі? Чи у нас на заправках бензин ідеальний? А на рахунок зими, мав я колись Пассат Б6 дизельний, який завжди ночував на стоянці. Так от, були морози до 32 градусів, ніколи я не лив ніяких антигелів і ЗАВЖДИ зранку заводився. Чого не скажеш про половину бензинових машиш на цій же стоянці (вже замахали щоранку з просьбами "дьоргнути", а літом всі як зажди "та ну той дизель, зимою фіг заведеш..."Fobos писав: я більш скептично ставлюсь до дизелів смердючих, які потребують постійного дорогого обслуговування, ідеальної солярки і теплих гаражів взимку.
причому тут гольф 3?Fobos писав:ну і про дизель і стереотипи, в моэму користуванні э гольф 3 дизельний, блін, скільки вже бабла пішло на той тарантас...
Я вже мовчу про свій B5-ий 1.9, в якого 310 нютонів і 130 коней.TRANSPORTER Mk V Box (7HA, 7HH) 1.9 TDI AXB
1.9 TDI
Diesel AXB 04.2003 ... 77 kW
105 hp
3500 rpm
250 Nm
2000 rpm
4
8 = 2x4
1896cmc - - -
ну це свідчить тільки про відношення власника до авто. справна бензинова машина (ну можливо крім карбюраторних, бо там залити попроще) в -30 заводиться без проблем. я свою фієсту з першого разу заводив коли були ті морози до -35 вроді 2 роки тому, десь навтіь відео є якшо пошукати.pavlo09 писав: Чого не скажеш про половину бензинових машиш на цій же стоянці (вже замахали щоранку з просьбами "дьоргнути", а літом всі як зажди "та ну той дизель, зимою фіг заведеш..."
ну і я веду до то ж, що коли все гуд, то дизель нарівні з бензиною, навіть краще і так як казав Мішаvovka писав: ну це свідчить тільки про відношення власника до авто. справна бензинова машина (ну можливо крім карбюраторних, бо там залити попроще) в -30 заводиться без проблем. я свою фієсту з першого разу заводив коли були ті морози до -35 вроді 2 роки тому, десь навтіь відео є якшо пошукати.
cat-yellow писав: при 1.9, 310!! нютонів і 130 коней.
Бус до форда рівняти не варто, але Пасат при не більшому розході динаміку має суттєво кращу!
справний сучасний турбодизель коштує дорожче.BOXER писав: справний сучасний турбодизель рулить
Берем Фієсту (по Фокусу там ще дорожче)Citroën C-Elysée также доступен с дизельным двигателем HDi 90, который уже выпущен тиражом более 6 миллионов, и на деле доказал доказал свои отличные характеристики: высокую производительность (крутящий момент 230 Нм), низкий расход топлива (в смешанном цикле 4,3 л/100 км).
[/quote]1.0 бензин, 100 к.с., / 6-ти ступ. автомат.трансмісія Powershift, з подвійним щепленням - регулярна ціна 160 990 грн/
акційна ціна 148 990 грн
регулярна ціна 170 990 грн/
акційна ціна 158 990 грн -
дизель завжди коштував дорожче і в обслузі дорожчий. але я не про це, я дизель не рівняю конкретно до екобуста :) я загалом сказав, так як тут пішла бакланка на дизель.vovka писав: справний сучасний турбодизель коштує дорожче.
cat-yellow писав: Про гольф3
А ви не пробували повністю все розібрати і зібрати з заміною всього?
Якщо ні, то не дивно, що він потрахує мосх
cat-yellow писав: Fobos, дядя, ти погугли спочатку хоча би про сраний Т5-ий двигун, перш ніж сатрясати воздух славами
Але хвальоний 125 к.с. Таки дорожчий1.0 бензин, 100 к.с., / 5-ти ступ. мех.трансмісія - регулярна ціна 145 990 грн/
акційна ціна 129 990 грн - -
1.0 бензин, 125 к.с., / 5-ти ступ. мех. трансмісія - - -
регулярна ціна 170 990 грн/
акційна ціна 158 990 грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей