pikach00 писав: В мене на роботі душ, фрішний сніданок і обід Можна так жити як кажеш
можна жити і нафіга женитися?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав: В мене на роботі душ, фрішний сніданок і обід Можна так жити як кажеш
А що про то говорити?zinkevych писав: про ціни на квартири в Москві, що тут раніше обговорювалось
товариш їздив у відрядження і його поселили в готель - 10хв. пішки до Кремля.weber писав: Зато 10 хв. ходьби до Кремля
AndrewK писав: І місто гавнувате, і країна аналогічна, та й люди там ще гірші як наші даунбасята
cdrom писав: готель коштував дорого, поза 100 у.о. за добу
+1cat-yellow писав: це абасрацца, як дешево!
це опечатка чи за оце точно 26400 в місяць ?pikach00 писав: Оренда в Києві http://hellrentinkiev.tumblr.com/
Коли два роки тому шукав собі ділянку біля Львова, то попадалися такі в Пустомитах. Казали збудуйте хату і тоді ми зможемо ділянку переоформити на вас - я звичайно на такі умови не погодився. Хоча ціна і місце там було хороше, але більше плюсів там не було - не хотілося все здоровя потім залишити в судах.Morozov писав:evil1207 писав: там дають в оренду на 5років, якщо побудуєшся, тоді передають у власність![]()
Ого, щось новеньке, я б не ризикнув з таким звязуватись,
бо птім щоб передали у власність потрібно буде побігати...
Десь тут пробігало відео, як ставлять лише фасад будинку, щоб оформити землю.oleg-energy писав: Казали збудуйте хату і тоді ми зможемо ділянку переоформити на вас
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей