Я тобі допоможу.AnGeL писав: по запиту в гуглі "civic EK" стокових майже не було,
Ось:

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я тобі допоможу.AnGeL писав: по запиту в гуглі "civic EK" стокових майже не було,
В тебе як завжди норми спілкування на висоті.AnGeL писав: axel, шо зволоч, довго шукав на штампах без ковпаків?
шо обідився? я ж тут нічого не говорив як ти тут тролив кілька сторінок назад, тобі всьо норм, а тут враз ранимий став?axel писав: В тебе як завжди норми спілкування на висоті.
На, 4 фотки автомобіля і всі на сталюках.AnGeL писав: а не з якихось надзвичайних таємничих ресурсів
Вибираєш... занижених і на 17-18 колесах. А потім "я нічо не знаю, фото в стоку не знайшов..." не знайшов бо не там шукав. А я знайшов. Так що тема закрита!AnGeL писав: я навідміну від тебе нетакий, ввів модель авта в гугл і з тих фото і вибираю.
Не спи, бо у тебе задні ліхтарі здерті з того автомобіляAnGeL писав: тепер спати не зможу спокінйо
Дура, там або VTI або SiR-II, або з рульом з бардачка. А евроверсія (саме такий як у нас йшов на ринок) там тільки в 4-х картинках.AnGeL писав: ну і глянув спєцом той твій сайт, з поміж усіх ти вибрав лише ті шо на сталюках .а там є купа нормальних на заводському литьї.
B40 чи B44?Stuff писав: 540 сторiнка, если вы понимаете о чем я...
вав, то напевно капєц круто шось говорити про копаки коли вже накінець то на скільки часу поставив диски. на редсах фоток нема, там ссилка на авторіа, а от в контакті єStuff писав: AnGeL, дурачок на маминiй машинi, не вставляй реплiки про мене нiде i нiколи, це раз, глянь на редсах фотки много цицика, питання ковпакiв вiдпаде, це два...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей