AnGeL писав: шоб 2 в 1 то треба якийсь ядрьоний сарай, то навіть 3 в 1 буде, бо ж можна холодильник запхати
Passat B4 і свапнути туда M62-е бумко-піхло :)
І буш мав ідрьоний маразільнік :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав: шоб 2 в 1 то треба якийсь ядрьоний сарай, то навіть 3 в 1 буде, бо ж можна холодильник запхати
ну ладно, в бмв козир - міліон шротів на кожному кроціandriy320e30 писав: AnGeL написав:
то є куча варіантів крім тої ж е30.
цікаво які є варіанти з правельним приводом і доступними запчастинами .так як машини не нові?
ооо а я їздивandriy320e30 писав: хзн неїздив .для мене то 2тони металу на колесах і з непоганим виглядом
блін, я починаю заздрити твому досвіду, як стану батьком, буду звонити і питати тебе, чи краще обригати, і який светр краще брати, бо ти бачу всьо вже знаєш, небось тренуєшся вжеaxel писав: andriy320e30 написав:
такшо AnGeL, мусиш довести її до ідеалу поки не пізно
А светр можеш вже обригати і в ньому ходити, звикати... ну шоб потім не був нєжданчік
і кришанутись на першому поворотіcat-yellow писав: Passat B4 і свапнути туда M62-е бумко-піхло
такий найкращийAnGeL писав: який светр краще брати
і чо кришанутись, прямо воно буде їхати вері-гуд! а повороти - то для пенсіонерів :)AnGeL писав: і кришанутись на першому повороті![]()
![]()
не мотором єдиним
![]()
ая, певноcat-yellow писав: а повороти - то для пенсіонерів
cat-yellow писав:AnGeL писав: cat-yellow, та от їздив я в бмв, точніше катався.... ну так прикольна машина, без спору, реально типу золота середина, алеAnGeL писав: поки ше маладой/зєльонийAnGeL писав: на бмвAnGeL писав: не стоїть
![]()
не трольства ради акаянного, а дабы не отвыкнуть
AnGeL писав: і
AnGeL писав: взагалі
AnGeL писав: не стоїть
AnGeL писав: давно
AnGeL писав: з
AnGeL писав: того
AnGeL писав: часу
AnGeL писав: що в той час я ще й прав немав![]()
Що таки ходять.AnGeL писав: п.с. хондоводи настільки сурові....
Kost писав: десь там біля перукарні Пастуха
уяви собі що саме зараз тобі хочеться раріка для вихідного дня, для задоволення...щоб ти взяв з японців?AnGeL писав: то є куча варіантів крім тої ж е30. на бмв світ клином не стоїть
T5-R а-а-а-а-а-а- :)T5-R писав:або такийcat-yellow писав: такий найкращий
я би сказав так:T5-R писав: уяви собі що зараз той час коли хочеться якогось раритаса для вихідного дня, для задоволення...щоб ти взяв з японців?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей