Слухай я тобі хамив, що ти мене привселюдно тут ображаєш? Нехай модери прореагують... Тобі я так розумію як ВІП персоні це дозволено!
Я пишу те що вважаю за правильним! На це він і форум як місце публічної дискусії, а не написання пошлих слів на паркані. Я думаю цей форум не є парканом! Вірно? Тому будь добрий і будь ввічливим. І хотілось би почути вибачення.
І що це тебе так вїло в моєму підписі? Я ж не підписався пазіком і ще якимось жовторотиком. Як дехто.

Да і причому тут він цей підпис у цій темі!?
А що я написав не так? Все вірно написав, історично автовиробник американський тільки продукт затесаний під Європейський ринок.Компания выпускает широкий спектр легковых и коммерческих автомобилей под марками «Форд».
Компания разделена на три структуры по географическому признаку: Ford North America, Ford Asia Pacific и Ford of Europe[9]. Ранее каждое из этих подразделений имело собственный модельный ряд, но в 2006 году руководитель компании Малалли объявил о новой стратегии «Единый Ford», согласно которой Ford должен постепенно начать выпускать глобальные автомобили, общие для всех рынков, и первым из них стал Ford Focus III
Таку практику використовують багато автовиробників тільки без друку в вікіпедії!
Товарищ Малалі http://www.peoples.ru/undertake/auto/al ... r_mulally/ - являється директором американського автовиробника і його слова це слова не бельгійського підрозділу, і не німця а американця.
P.S> притримай свій язичок, а то він у тебе лайном (пошлими словами) брискає в монітор.