Brudas, малиш ти нічо не попутав?Ти хто?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і один з котів буде жовтийcat-yellow писав:Не хочу нікого захищати, але хочу побажати тим, кому все це потрібно заради тільки того, щоб посрати в каментах - щоб до вас прийшло 100 котів і всі насцяли вам під двері!
PS: а кожен хай сам думає, стосується це його, чи нє
Danko писав:Derevo1076, піську свою будеш хапати! Мій номер 067-255-30-72, Дзвони, я тобі обясню шо па чьом....ато вчора твій номер мені дати не хотіли, сказали, що ти мов не любиш коли твій номер роздають!![]()
Brudas, малиш ти нічо не попутав?Ти хто?
DankoЯкщо тебе критикують, значить ти вартий уваги. Я тобі вже писав, якщо будеш звертати на кожного увагу, то до своєї цілі будеш іти довше.Хочеш уникнути критики - нічого не роби, нічого не говори і будь ніким.
просто в данка корона така велика,що дроти нею зачіпає, те що він тут викладає вміє робити любий пацан на копейці,а данко це називає супір дріфтом і посилає всіх [цензура],хто це кажеsilvio писав: Якись дивні люди тут зібрались Народ шо ви так агресивно настроєні на Данка, він вам щось зробив чи що?
Brudas писав: Danko, я розумію шо ти нервуєшся бо вони тобі підсирають в твоїй темі
але, малиш, фільтруйся трохи, бо добром не закінчиться
попутав ти, бо чуть шо, зразу називаєш людей уйобками і мудакамиDanko писав: Brudas, малиш ти нічо не попутав?Ти хто?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість