Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- ОККО
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ну, не те щоб образи, просто от той кадр з ВОГ - це дійсно бот. Тому мені неприємно чути про себе таке.
З "на Ви", то може я погарячкував, тож як Вам зручніше.
По наліпці - не знаю, то його власна машина. Без поняття що вона там в нього символізує.
З "на Ви", то може я погарячкував, тож як Вам зручніше.
По наліпці - не знаю, то його власна машина. Без поняття що вона там в нього символізує.
- Thug
Re: ОККО
ОККО, ага, той з ВОГ - веселий
. Краще б вони також створили аналогічні теми саппорту по великих форумах, а не тихенько підсирали. Ну але то таке.
В будь-якому разі, "бот" не мало звучати як щось образливе. Перепрошую, якщо з контексту не було зрозуміло
А наліпка CD символізує Corps Diplomatique. Я так розумію, щоб мєнтів відлякувати

В будь-якому разі, "бот" не мало звучати як щось образливе. Перепрошую, якщо з контексту не було зрозуміло

А наліпка CD символізує Corps Diplomatique. Я так розумію, щоб мєнтів відлякувати

- Thug
ОККО, аа, і ще одне. Не моя, звісно, справа. Але я б радив у групі Дайте пройти відписатися під цією фоткою. Щоб вгамувати страсті, бо вони там сильно гарячі, не те, що ми тут 
Судячи з того, як вони кинулися заспамлювати цією фоткою вашу сторінку на ФБ - спокою не буде

Судячи з того, як вони кинулися заспамлювати цією фоткою вашу сторінку на ФБ - спокою не буде

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
так ми ж не в курсі щоОККО писав: без образ
.ОККО писав: це я і є![]()
вірно - "ОККО"ОККО писав: ОК?
якщо що на велодоріжці був не весь автомобіль а лише два кола - а це вже можна трактувати двоколісним ТЗ - ровером.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Тобто гарячі? Ти вважаєш нормальним бикування таким паркуванням? Чим думав ваділа взагалі?Thug писав: Щоб вгамувати страсті, бо вони там сильно гарячі, не те, що ми тут
- Thug
pikach00, звісно, щ не вважаю. Тому і притягнув ту фотку сюди.
Але там зібралося багато активних хейтерів. Я такого не люблю
Крім того, та їхня агресія часто розбавлена елементарним незнанням правил і відсутністю логіки.
Карочє, аналог ДК. Ніби й ідея десь там в зародку правильна, але застав дурня молитися - голову розіб'є
Але там зібралося багато активних хейтерів. Я такого не люблю

Крім того, та їхня агресія часто розбавлена елементарним незнанням правил і відсутністю логіки.
Карочє, аналог ДК. Ніби й ідея десь там в зародку правильна, але застав дурня молитися - голову розіб'є

- Thug
З іншого боку, врахуй ще й те, що реакція ОККО дуже адекватна. Їм тепер доводиться бігати по ФБ, форумах і новинних сайтах і вишукувати наїзди, щоб відписати вибачення.
Воно то заслужено. Але начудив водій. А віддуватися доводиться зовсім іншим людям в компанії
Воно то заслужено. Але начудив водій. А віддуватися доводиться зовсім іншим людям в компанії
- ОККО
- Контактна інформація:
Thug,
Приємно, що все таки є ті, хто об'єктивно дивиться на речі. А хейтери завжди будуть :)
Тільки не зрозумів, на ФБ хіба закрили коментарі до тих публікацій?
якби ж то

Приємно, що все таки є ті, хто об'єктивно дивиться на речі. А хейтери завжди будуть :)
Тільки не зрозумів, на ФБ хіба закрили коментарі до тих публікацій?
MAECTP0 писав:якщо що на велодоріжці був не весь автомобіль а лише два кола - а це вже можна трактувати двоколісним ТЗ - ровером.

- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
я там тільки тролю яростниних вело [цензура] ів.
давайте заминаєм всі висловились.
видаляти не буду, бо зараз почнеться про всесвітню змову
давайте заминаєм всі висловились.
видаляти не буду, бо зараз почнеться про всесвітню змову

Блекджек і все таке!)
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
вимушено 2 рази заправився 92-им на Любінській, якість просто жах, зразу засрало свчки і нестабільна робота на ХХ і дуже погана динаміка. думав шо то в мене щось з машиною, але після регулювань запалення і карбюратора нічого не мінялось. з заправками всіх іншх брендів все гаразд, навіть з укрнафтою. зробіть нарешті з тим шось! 

Мій стиль - не ваша мода.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
та раді бога))) ти завжди ставиш свою машину по правилам у львові?pikach00 писав:Тобто гарячі? Ти вважаєш нормальним бикування таким паркуванням? Чим думав ваділа взагалі?Thug писав: Щоб вгамувати страсті, бо вони там сильно гарячі, не те, що ми тут

тим більше, що та "велодоріжка" (як і сама вулиця), напевне, ще офіційно не відкрита, а і відповідно, велосипедистів там ще не має поки бути.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Rosko, ггг, там на фото суперб, а не А5, то дві різні машини :)
п.с. кому за останні тижні доводилось бувати в тому місці, той знає, що там зараз фактично немає можливості нормально припаркувати машину через ремонти 2-х вулиць і зміну руху. Я чувака не виправдовую, він трохи биканув, але судячи зі всього іншої можливості йому не було припаркуватись.
З іншого боку, він молодець, що не став на пішоходному переході чи на проїжджій частині для автомобілів
А велосипедисти - не трамваї. Об"їдуть. Тим більше, що їм не звикати 
п.с. кому за останні тижні доводилось бувати в тому місці, той знає, що там зараз фактично немає можливості нормально припаркувати машину через ремонти 2-х вулиць і зміну руху. Я чувака не виправдовую, він трохи биканув, але судячи зі всього іншої можливості йому не було припаркуватись.
З іншого боку, він молодець, що не став на пішоходному переході чи на проїжджій частині для автомобілів

- Thug
Babak, вибач, але мушу відповісти. Готовий і картку отримати

Камінь не кину, бо запарюся кожному такому кидати. Та й не моя це робота

Як не дивно - завжди по правилах. Якщо нема місця - їжджу і шукаю. Лашара?Andriy01 писав: та раді бога))) ти завжди ставиш свою машину по правилам у львові?першим кинеш камінь йому в шибу? ну не вірю

Камінь не кину, бо запарюся кожному такому кидати. Та й не моя це робота
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Ога, моя хата скраю...Thug писав: Камінь не кину, бо запарюся кожному такому кидати. Та й не моя це робота

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Thug
topper, нє умнічай. Я не мєнт і не суддя, щоб карати. Якщо бачу власника і можу оцінити його дії як неадекватні - підходжу і роблю зауваження.
А дряпати машини заочно - це якось неправильно
А дряпати машини заочно - це якось неправильно

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
сорі, я власника ніяк застати не міг, коли з вечірньої зміни вертавсяThug писав: А дряпати машини заочно - це якось неправильно

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей