Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мото тюнінг
- Kesha
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Підглянув на форумі у донецьких стрітрейсерів.У них є окрема тема "мото". Там все теж саме що і на дорослому автофорумі- тюнінг, продаж, балачки.... Може і нам таке збацати! У нас сайт же називається "Львівський тюнінг-клуб" а не "АВТОтюнінг клуб"! Якщо до нас мотопєдісти приєднаються- буде гарно!
- ЛЁwА
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Мото тюнінг
[quote="Kesha"]Підглянув на форумі у донецьких стрітрейсерів.У них є окрема тема "мото". Там все теж саме що і на дорослому автофорумі- тюнінг, продаж, балачки.... Може і нам таке збацати! У нас сайт же називається "Львівський тюнінг-клуб" а не "АВТОтюнінг клуб"! Якщо до нас мотопєдісти приєднаються- буде гарно![/quote]
Большая часть метопедистов у хулиганов,а у них есть свой сайт(наверно),ну разве что ели Вовке совсем делать будет нечего может и сделает!!!
:
Большая часть метопедистов у хулиганов,а у них есть свой сайт(наверно),ну разве что ели Вовке совсем делать будет нечего может и сделает!!!

- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
- T@R@S
- Контактна інформація:
http://www.huliganbikers.lviv.ua/ - в них сайт є.
Читаючи форум, складається таке враження, що більшість хоче, щоб назначити на одну конкретну дату гонки і на них зїхалось сотні тюнінгованих машин, і всі вони ганалися між собою. Я також не протів, але такого не буває. Все повинно бути поступово, і нарощуватись кількість учасників буде поступово.
А з байкерами бажано встановити певні контакти...
А з байкерами бажано встановити певні контакти...
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
A1
Таке буває. І таке вже було буквально рік-два тому. І організатори були практично ті самі. І байкерів вони запрошували. І машини з Франківська запрошували. Були нормальні гонки на які хотілося приїздити (я ще тоді навіть машини немав, а як купив машину, так і гонки щось помалу затухли). Просто багато хто з тих людей з інтернетом не дружать і чули про нього тільки з газет.. Але було багато машин - і тюнінгованих і не дуже, всяких різних короче..
Контакти з байкерами є - це я точно знаю. Особисто бачив, як дехто з них приїжджав на проспект на зустріч і не тільки..
Звичайно, тут все буде розвиватися поступово, нас колись тут було 6 учасників , тепер вже 46.. Як все буде добре зроблено, буде ще більше юзерів.. Але для того треба хоча би проводити гонки і викладувати фото. Щоб людей зацікавити..
Нажаль, наразі я бачу лише виправдовування невдач якимись другорядними речами.. То літо, то відпустка, то хтось на морі, то хтось машину ремонтує, то дощ, то вже і зима ..
Тут в чомусь іншому причина..
Таке буває. І таке вже було буквально рік-два тому. І організатори були практично ті самі. І байкерів вони запрошували. І машини з Франківська запрошували. Були нормальні гонки на які хотілося приїздити (я ще тоді навіть машини немав, а як купив машину, так і гонки щось помалу затухли). Просто багато хто з тих людей з інтернетом не дружать і чули про нього тільки з газет.. Але було багато машин - і тюнінгованих і не дуже, всяких різних короче..
Контакти з байкерами є - це я точно знаю. Особисто бачив, як дехто з них приїжджав на проспект на зустріч і не тільки..
Звичайно, тут все буде розвиватися поступово, нас колись тут було 6 учасників , тепер вже 46.. Як все буде добре зроблено, буде ще більше юзерів.. Але для того треба хоча би проводити гонки і викладувати фото. Щоб людей зацікавити..
Нажаль, наразі я бачу лише виправдовування невдач якимись другорядними речами.. То літо, то відпустка, то хтось на морі, то хтось машину ремонтує, то дощ, то вже і зима ..
Тут в чомусь іншому причина..
- T@R@S
- Контактна інформація:
vovka
а це так тому, що розпорошилися, що є ще крутий гак, що є щ е далекі від інтернету, що бояться десь дупу підняти.
А може хай буде менше народу але справді тих хто ганяти хоче. Ну я з самого початку казав, що наразі мене не приваблюють гонки. Але може колись і в мені шось перекрутиться і почну ганяти. Але наскільки я тут бачу практично кожен говорить про гонки, а далі читаю пости і переконуюся, що лише говорять.
а це так тому, що розпорошилися, що є ще крутий гак, що є щ е далекі від інтернету, що бояться десь дупу підняти.
А може хай буде менше народу але справді тих хто ганяти хоче. Ну я з самого початку казав, що наразі мене не приваблюють гонки. Але може колись і в мені шось перекрутиться і почну ганяти. Але наскільки я тут бачу практично кожен говорить про гонки, а далі читаю пости і переконуюся, що лише говорять.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість