Просто пропозиція

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
IRC ? Не цікавився тим.. Знаю що на хостінгах забороняють ставити свої IRC сервери. А залежати від якогось махмуда теж некомфортно.Fobos писав:Маю чат на флеші і на джаві, які є веб інтерфейсами IRC, працюють напрочуд швидко, споживають мінімум трафіку. Єдино, що потрібно, знайти підходящий IRC сервер і створити там кімнату, модерувати напрочуд легко, IRC дуже гнучка у всіляких настройках.
P.S. І ніяких додаткових баксів платити нетреба.
Тому я і не намагаюся тут ставити чат. На жодному хостингу за 5-10 уо не вийде нормального чату. За 40-50 - вийде.. Але якраз такий на 10-20 людей..Fobos писав:2 Vovka і нормального чату на твоєму хостингу з його швидкодією ніколи невийде
У тут ти не залежиш від махмуда хостера?vovka писав:А залежати від якогось махмуда теж некомфортно.
Бувають глюки, просто не всі спішать про них кричати (ти ж не дзвониш до провайдера коли в тебе якийсь пакет губится раз в пів години, а починаєш кричати коли втрачаєш 50% трафіку)vovka писав:Останні пару тижнів працює як годинник..
Цей махмуд росіянин і відповідає на всі питання. І я йому довіряю.Fobos писав:У тут ти не залежиш від махмуда хостера?
Нажаль навіть незнаю коли зможу добре взятися за сайт.Yelik писав:Правильно, краще сайтом зайнятись
Так.Fobos писав:В якому розумінні? Згідно угоди?
Ну можу і там зробити :) Але напевно не варто :)GZero писав:Або tuning.chat.lviv.ua, соррі за тавтологію
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей