Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Наповнення сайту
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Наповнення, то є, але тільки для рос. версії. Хто може допомогти перекласти :?: Зголошуйтесь, бо те що є будемо довго перекладати :?
Малий
Пришли мені статті, які ти залив ЗюЗі :!:
Малий
volleyball.lviv.ua/blog/
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: Наповнення сайту
Перекладати вручну чи РУТОЮ, а потім редагувати?Yelik писав:Наповнення, то є, але тільки для рос. версії. Хто може допомогти перекласти :?: Зголошуйтесь, бо те що є будемо довго перекладати :?
Малий
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Рутою чи Прагмою, а потім редагувати і вичитувати :!: Остаточно вичитую ще раз я і записую Вовці.
Востаннє редагувалось Пон, 11 липня 2005, 23:28 користувачем Yelik, всього редагувалось 1 раз.
volleyball.lviv.ua/blog/
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Наповнення сайту
Я так зрозумів перекладати вже нема що :?: Якщо ще щось буде присилайте :!: :!: :!:Yelik писав:Наповнення, то є, але тільки для рос. версії. Хто може допомогти перекласти :?: Зголошуйтесь, бо те що є будемо довго перекладати :?
Малий
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Я просто не зтворював свого альбома, а хотів добавити в існуючий Тюнінг-клуб (old edition) і воно тоді просили зачекати поки адмін перегляне і одобить.vovka писав:Ми десь так і розїхалися.. Сьогоді ще було більш-менш нормально машин..A1 писав:Я приїхав десь 9.15
Додано через 2 хвилини 2 секунди:
А це як ? В галереї нетреба нічого активовувати. Але щось я фоток не бачу.. Куда ти їх добавляв ?Fobos писав:бажано щоб Адміністрація сайту їх активувала
Зараз можете дивитись фото з останніх гонок в моєму альбомі http://tuning.lviv.ua/gallery/index.php?cat=10011
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Хіба ? :) Треба там щось поправити, бо я зтою галереєю ще не роздуплився. Додавай краще завжди в свій альбом. Яка різниця по великому рахунку.. Якщо що, то потім воно завжди може перенестися в інший.Fobos писав:воно тоді просили зачекати поки адмін перегляне і одобить.
О, я бачу на фото навіть в кадр мій автомобиль попав

-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Або хтось комусь поставив за фоткання виключно "Злісної Синьої Блохи",або я себе не бачу :bur:Fobos писав:Я там пару фоток добавив, з сьогодняшніх гонок, бажано щоб Адміністрація сайту їх активувала поскорше :)
Та яке-е-..... :mrgreen: Приїзди - потягаємся :nzd: [/quote]А він в тебе виграє??? 4 веренся обовязко зі всіма бажаючими потягаюсь
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
[/quote]GROMA писав:Або хтось комусь поставив за фоткання виключно "Злісної Синьої Блохи",або я себе не бачу :bur:Fobos писав:Я там пару фоток добавив, з сьогодняшніх гонок, бажано щоб Адміністрація сайту їх активувала поскорше :)
Та яке-е-..... :mrgreen: Приїзди - потягаємся :nzd:А він в тебе виграє??? 4 веренся обовязко зі всіма бажаючими потягаюсь
Так вийшло, що я не був свідком жодного заїзду де участвував ти. В мене є одна фотка твого авто але не дуже вдала і не з минулих гонок, можу виставити.
Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей