Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як Ви дізналися про форум ?
- VAVAN
- Стать:чоловік
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
21043 SW
:
чи то коли їздив на москалику- почував себе не в своїй тарілці... і тому був з одного боку активним агітатором і з другого - не міг з вами сконтактуватись на живо - тіко ото з Русланом на Субару, з Аняю, на ауді...з іншими хорошими автолюбителями......... вочевидь та зрештою це в минулому (а активність моя полягала в тому , шо тільки коли починались гонки у Львові ( на скнилові) я всіх підбурював їхати та приймати участь у них (шоб і розвіятись і більше гурту зібрати) звичайно за власним бажанням-адже робити було нічого- а якогось руху та драйву бракувало... також постійно робив рекламу! тобто? - всім , хто не знав розповідав про діяльність гонок- говорив "шо де і як" -словом кажучи проводив непримусову агітацію... Отак воно в мене було з-замолоду
: :?
Після того було: гонки почала спонсорувати "перлова - гранд-прі Львова" і якшо не помиляюсь організатором чи один з них був "Галицький автомобільний клуб" ... Я навіть помагав привозити апаратуру....- в мене знайомий тамкай числиться і має ліцензію(весь минулий рік (переважно літній період) їздив по Україні на раллі... (до речі розповідав як Салюки попали в дерево-тоді добряче побились на вісімці,....про розбиту субару Мочанова...і ше багацько приколів-шкодую шо не поїхав з ним...так як мене в Україні не було
:
А зараз навіть не знаю... як оце стати членом клубу.... шо для того потрібно.... і чи вам це потрібно... :lol:
Як же мені приєднатись до вашого клубу- я як завжди звичайно був активний- але чи то із-за скромності21043 SW писав:Якщо був активний до того, то приєднуйся до нового складу клубу

Після того було: гонки почала спонсорувати "перлова - гранд-прі Львова" і якшо не помиляюсь організатором чи один з них був "Галицький автомобільний клуб" ... Я навіть помагав привозити апаратуру....- в мене знайомий тамкай числиться і має ліцензію(весь минулий рік (переважно літній період) їздив по Україні на раллі... (до речі розповідав як Салюки попали в дерево-тоді добряче побились на вісімці,....про розбиту субару Мочанова...і ше багацько приколів-шкодую шо не поїхав з ним...так як мене в Україні не було

А зараз навіть не знаю... як оце стати членом клубу.... шо для того потрібно.... і чи вам це потрібно... :lol:
- VAVAN
- Контактна інформація:
Dimon
А куди ж приїжати- на гонки хіба шо! Чи як! ? Я обовязково буду відвідувати гонки і змагання чи то інші заходи!
Говорив мені також один із зареєстрованих членів цього сайту (вова - SVB) шо ви збираєтесь по при гонки в Картопляній хаті !? То правда? Якшо так - чи ото мона якось з вами псидіти і де саме :) :?
А куди ж приїжати- на гонки хіба шо! Чи як! ? Я обовязково буду відвідувати гонки і змагання чи то інші заходи!
Говорив мені також один із зареєстрованих членів цього сайту (вова - SVB) шо ви збираєтесь по при гонки в Картопляній хаті !? То правда? Якшо так - чи ото мона якось з вами псидіти і де саме :) :?
- VAVAN
- Контактна інформація:
KAVArnuy
На жаль я з запіздненням дізнався про Пузату хату--- тож вже наступної пятниці обовязково притащу свою дупу
і побесідую за чашечкою запошної кави або чаю-- хотілось би півка- але за буду за баранкою скоріш за все...
P.S. Знаю зара адміни будуть злитися-БО Я ТО ПИШУ НЕ ДО ТЕМИ-- але було б добре організувати на завтра гонки????? Заранє звіняйте! :lol:
На жаль я з запіздненням дізнався про Пузату хату--- тож вже наступної пятниці обовязково притащу свою дупу
P.S. Знаю зара адміни будуть злитися-БО Я ТО ПИШУ НЕ ДО ТЕМИ-- але було б добре організувати на завтра гонки????? Заранє звіняйте! :lol:
- !crashman!
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Пропоную заглянути сюди: http://www.avtosvit.com/HTML/Paragraphs/autoclubs.shtml 
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
От, на нас з укрправди ссилаються, в логах глянув:
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,8 ... msg-826912
:)
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,8 ... msg-826912
:)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість