Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з тим згіден, але як тожі інші випадки?Babak писав:для любителі "поперемивати кості"
Тут річ в іншому. Є машина, є ціна. Є покупець, який подивився, а потім виклав всі факти. Якщо не помиляюся, був такий випадок, що продавав тут хтось машину (вже непамятаю хто, хтось пробігав), що машину розмалювати "в рожевих кольорах", а в реальності, як потім виявилося, там купа дефектів були, про які продавець явно промовчав. Покупець-оглядач, написав це на форумі, але потім швиденько взяли і притерли це все. Отже получаєтсья, інші також їдуть дивитися, плюються на це все, і "тихо" матюкаються, ібо написати на форумі - що машина не мащина і таз з гайками - неможуть.Babak писав:є тема про продаж конкретного авто, за конкретною ціною, з конкретним пробігом....які ше можуть бути питання???
чи ти по фотці визначиш пробіг, чи була бита?, чи ще щось?
Breaker, свої здогадки тримай при собі....
погоджуюсь - безпредельно... Це порушення правил вже самих модераторів і адмінів.Pier писав: написав це на форумі, але потім швиденько взяли і притерли це все.
та строгий то строгий, але за "переговори" в ПП давати куртку чи тим більше бан - тупо і вияв слабкості (за допомогою сили модера :))weber писав:трохи строгий
фільтр он.Pier писав: А не тупо притирати повідомлення, щоб інші не бачили.
без обід..але слухай давай не будем про вияв слабкості, і писанину по приватам ок?...вже проходили таке.BOXER писав:та строгий то строгий, але за "переговори" в ПП давати куртку чи тим більше бан - тупо і вияв слабкості (за допомогою сили модера )
ти ж нормальний чувак . так? Принаймі я так думав, і хотів би думати надалі , але..weber писав:eltrani, так VAVAN, трохи строгий
Перших 2 пункти- погоджуюсь.. Мав мальоха поматюкатись, адже тупий флуд на 6 сторінок про гламурний хаммер,схарило читати, зі мною погоджувалась демократична більшість. На то і форум. Та й не мат це був, а нормальний жаргончик.weber писав:Ти напевно про VAVANа. Пояснюю:
1. viewtopic.php?f=6&p=543893#p543893
2. viewtopic.php?p=545153#p545153
3. Некоректно висловився до мене у ПП у відповідь на це попередження.
4. Некоректно висловився в тій же темі (як і в ПП) + флуд. Пост був витертий.
це не попацаняче, чи як кажуть, не по-мужськи.BOXER писав:тупо і вияв слабкості (за допомогою сили модера )
Ну, Володя, крім тебе цю абревіатуру хтось знає? ну, явний мат.eltrani писав:А я словом ібанутца, мав наувазі абревіатуру також=і блін, а ну уйміться тою цяцькою-автом
Fobos писав:в бан нахєр, без карток навіть. Все, арівідерчі.
цитата прям як з фільму Яйца Судьби.NIK писав: вас будут жёстко наказывать
Панятно роспустились, ВИ ж дозволяєте і не коректуєте тема на кшталт. "Червоний Хробак в рибі"..."Допоможіть", Шось не заводиться, шо робити"...назва теми " В кого шо вночі замерзло"- це вабще....вже не буду матюкатисьNIK писав: а то вы сильно распустились и развели тут демократию !!!!
Я за це тобі дуже вдячний, Денис. І це дуже ціную. Та й взагалі ціную тебе, як Людину. Ти єдиний з членів ЛТК, до якого в мене хоч залишилась довіра.Denja писав:Вова, так як ми досить давно знайомі, я трошки коректував чи видаляв твої пости з флудом чи матами, але і мені це вже надоїло
eltrani писав: вживання мату допускалось мною в тих випадках коли, де неможливо було замінити іншими синонімами.Ну тлумачать про рух по смугах в темі кормушок 8 сторінок, про хамер 8 сторінок
Правильней делать так как описано ниже !!!!eltrani писав:От і я на "птічих правах" зробив СТОП-кадр матом, бо достало, читати одне і теж.
+1pikach00 писав:Вже дістали такі месаги
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей