Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW-Alliance vs. BMWClub.lviv

BMW-Alliance
9 вересня 2008 року розпочало життя наше об’єднання, в якому зібрались прихильники славетної німецької марки, які не уявляють своє майбутнє без синьо-білого пропелера на капоті свого авто. Не секрет, що більшість з нас вийшло зі складу Львівського БМВ Клубу, який не влаштував нас по декількох причинах. В кожного вони були свої, але головна в принципі одна. Намагаємось пояснити, що до чого і для чого це звернення.
Ми зареєстрували свій сайт і намагались розрекламувати його, виступаючи на змаганнях, розмістивши на ньому корисну інформацію, і т.д.
Не уявляєте наше здивування, коли випадково не поставивши дефіс, альянсер потрапив на Львівський БМВ Клуб!!!
Незабаром після того, як ми тільки офіційно з’явилися з прапорами (у вересні) і наклейками на змаганнях, був куплений домен, який відрізняється від нашого тільки відсутністю дефісу!
Таке трапляється в практиці Інтернету, але щоб на цей домен встановити пере адресацію на, «конкуруючий» сайт, це немає слів!
Звичайно, ми захотіли вияснити, хто ж це зробив. Можливо Львівський БМВ Клуб тут і ні до чого, тому ми приїхали на їхню зустріч.
Останні надії щодо порозуміння розвіялись відразу. Це було зроблено навмисно для того, щоб (зі слів Членів БМВ Клубу): «хтось побачить Ваші прапори або наклейки, дефіс не запам’ятовується, і потрапить на наш сайт і зареєструється. Ось нам і новий користувач». Може і не дослівно, але по суті.
Також нам було запропоновано викупити цей домен за 200 доларів. (при реальній ціні домена – 51 грн.).
Напевно саме в таку суму власник сайту Львівського БМВ Клубу (Config) оцінив їх без принциповість і брудну гру.
Тепер всім зрозуміло, чому у вересні розколовся БМВ Клуб, і ми створили власне об’єднання.
БМВ Клуб вважає, що у їхніх діях немає нічого непорядного, але нас цікавить думка оточуючих, тому залишайте свої коментарі.
З повагою, BMW-Alliance
http://www.bmw-alliance.com.ua
BMW-Alliance@i.ua
9 вересня 2008 року розпочало життя наше об’єднання, в якому зібрались прихильники славетної німецької марки, які не уявляють своє майбутнє без синьо-білого пропелера на капоті свого авто. Не секрет, що більшість з нас вийшло зі складу Львівського БМВ Клубу, який не влаштував нас по декількох причинах. В кожного вони були свої, але головна в принципі одна. Намагаємось пояснити, що до чого і для чого це звернення.
Ми зареєстрували свій сайт і намагались розрекламувати його, виступаючи на змаганнях, розмістивши на ньому корисну інформацію, і т.д.
Не уявляєте наше здивування, коли випадково не поставивши дефіс, альянсер потрапив на Львівський БМВ Клуб!!!
Незабаром після того, як ми тільки офіційно з’явилися з прапорами (у вересні) і наклейками на змаганнях, був куплений домен, який відрізняється від нашого тільки відсутністю дефісу!
Таке трапляється в практиці Інтернету, але щоб на цей домен встановити пере адресацію на, «конкуруючий» сайт, це немає слів!
Звичайно, ми захотіли вияснити, хто ж це зробив. Можливо Львівський БМВ Клуб тут і ні до чого, тому ми приїхали на їхню зустріч.
Останні надії щодо порозуміння розвіялись відразу. Це було зроблено навмисно для того, щоб (зі слів Членів БМВ Клубу): «хтось побачить Ваші прапори або наклейки, дефіс не запам’ятовується, і потрапить на наш сайт і зареєструється. Ось нам і новий користувач». Може і не дослівно, але по суті.
Також нам було запропоновано викупити цей домен за 200 доларів. (при реальній ціні домена – 51 грн.).
Напевно саме в таку суму власник сайту Львівського БМВ Клубу (Config) оцінив їх без принциповість і брудну гру.
Тепер всім зрозуміло, чому у вересні розколовся БМВ Клуб, і ми створили власне об’єднання.
БМВ Клуб вважає, що у їхніх діях немає нічого непорядного, але нас цікавить думка оточуючих, тому залишайте свої коментарі.
З повагою, BMW-Alliance
http://www.bmw-alliance.com.ua
BMW-Alliance@i.ua
Re: BMW-Alliance vs. BMWClub.lviv
не знаю ваших личных отношений в реале с бмвклубовцами, но как человек которому просто интересно поговорить в виртуале с одномышленниками скажу - БМВ клуб просто сделал на голову качественней ресурс чем вы. Зайдите на сайт БМВ клуба и на ваш и все станет ясно. Не достаточно просто "сделать сайт", необходимо сделать его качественно. При взгляде на ваше творение у меня не возникает мыслей закрепиться там надолго. Вот в этом и кроется ваша главная неудача на этом поприще. А если кто то как вы говорите поставил редирект с вашего домена на бмв клуб - то это действительно нарушение(при условии что вы небыли согласны на это). И если б вам действительно был важен ваш сайт - то вы урегулировали этот вопрос за 5 минут одной жалобой своему хостеру.
Суть не в якості сайту (хоча їхньому сайту більше року, а нашому декілька місяців). Ми не пробуєм з ними конкурувати. Просто нефіг лізти в чужу пісочницю. ИМХО
- Lyubomyr
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
BMW-Alliance, твою тему в БМВ клубі знесли 

Ніхто і не сумнівавсяLyubomyr писав:BMW-Alliance, твою тему в БМВ клубі знесли
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Прям верховна рада
Якісний сайт - це важлива складова клубу, але набагато важливіше внутрішньоклубні стосунки, якщо клуб це сім`я, то хто б там не створював якісь перепони, він буде розвиватись
Удачі. І не відповілікайтесь на якісь низькі поступки конкурентів.

Якісний сайт - це важлива складова клубу, але набагато важливіше внутрішньоклубні стосунки, якщо клуб це сім`я, то хто б там не створював якісь перепони, він буде розвиватись

volleyball.lviv.ua/blog/
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
hugo,
до чого тут якість сайту? ти відхиляєшся від теми. тут суть у підлості людей
до чого тут якість сайту? ти відхиляєшся від теми. тут суть у підлості людей

Путін [цензура].
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Я вот ніяк не дам дупля для чого ця тема. Пожалітись на бмвклуб.лвів.уа і розказати всім які вони підлі?
Якшо шось шукаю по бмв то захожу зразу на 2 сайти

Якшо шось шукаю по бмв то захожу зразу на 2 сайти

кароче чуть подразобравшись в ситуации хочу сказать, что тут не все так просто как написано в посте BMW-Alliance. И домен по ходу не их, как они про это написали. Мой первый пост в этой теме можно не читать.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
hugo, делись инфой 

BMW-Alliance писав:коли випадково не поставивши дефіс, альянсер потрапив на Львівський БМВ Клуб!!!
Ніхто не казав шо домен bmwalliance (без дефісу) наш.hugo писав:И домен по ходу не их
BMW-Alliance, как думаешь - в чем могут быть причины такого отношения к вам со стороны БМВ клуба ? Все ли у вас так искренне невинно как вы про это пишете и вы всеголишь жертвы "ацкого сатаны"
по имени БМВ клуб? Мож вы что то не договариваете здесь ?

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Как на меня - BMW-Alliance решил пропиарится. Иначе бы не создавались клоны этой темы на всех автофорумах.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
Якшо ти хочеш шось сказати, скажи. Або нехай скаже БМВ Клуб.hugo писав:Мож вы что то не договариваете здесь ?
Для піара є простіші способи :)antik писав:BMW-Alliance решил пропиарится
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Недобросовісна конкуренція.
Привертати нових членів, учасників клубу потрібно не такими методами....
Привертати нових членів, учасників клубу потрібно не такими методами....

Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
BMW-Alliance, да то такое - я не владею всей инфой, поэтому ничего говорить конкретного не буду - но мне, как фанату БМВ писец как обидно что у вас произошел раскол. И самый правильный выход из этой ситуации - это помириться и забыть об этом неприятном инциденте.
- Ronster
- Контактна інформація:
Я в шоці...
Бо зараз це виглядає так: від БМВ клубу відокремився БМВ-Альянс і почав самостійно, окремо розвиватись. А БМВістам стало страшно, що Альянсери, можливо, стануть популярнішими і рішили любими підлими-не-підлими способами вримати популярність... Розійшлись, то розійшлись! Не треба с**ти на чужий хідник!
Якщо це було так, то -10000000 БМВ клубу. Любі протиріччя, розбіжності в думках та й просто банальні суперечки рішаються нормальними, чесними методами.Це було зроблено навмисно для того, щоб (зі слів Членів БМВ Клубу): «хтось побачить Ваші прапори або наклейки, дефіс не запам’ятовується, і потрапить на наш сайт і зареєструється. Ось нам і новий користувач». Може і не дослівно, але по суті.
Також нам було запропоновано викупити цей домен за 200 доларів.
Бо зараз це виглядає так: від БМВ клубу відокремився БМВ-Альянс і почав самостійно, окремо розвиватись. А БМВістам стало страшно, що Альянсери, можливо, стануть популярнішими і рішили любими підлими-не-підлими способами вримати популярність... Розійшлись, то розійшлись! Не треба с**ти на чужий хідник!
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Підтримую BMW-Alliance. Не серйозна гра в кращого получається зі сторони БМВ клубу.
Чекаємо коментарів з сторони БМВ клубу.
Чекаємо коментарів з сторони БМВ клубу.

Блекджек і все таке!)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
це однозначно і не залежно від всіх інших обставин. Те, що це НЕправильно (тобто НЕ по ПРАВИЛАМ) - зрозуміло апріорі.Babak писав:Не серйозна гра в кращого получається зі сторони БМВ клубу.
Але постає купа інших питань, на які ми відповіді не отримаємо

Just be..?Babak писав:Чекаємо коментарів з сторони БМВ клубу.

Sad, but true.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
а я б на місці модерів взагалі б цю тему закрив...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей