Всі хто прийняв правельне рішення і хоче придбати цивільну відповідальність пропоную якісне страхування від СК "АСКА" з врахуванням всіх знижок для учасників клубу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Саме так, це вже 3 тема про ці штрафи.yura.lv.ua писав:Напевно вже всім відомо
yura.lv.ua писав:хоче придбати цивільну відповідальність пропоную якісне страхування від СК "АСКА"
Краще 100 раз нагадати, ніж хтось з наших попаде в "касу".vovka писав:Саме так, це вже 3 тема про ці штрафи.yura.lv.ua писав:Напевно вже всім відомо
Краще зараз добре зважити і купити захист ніж 1 першого листопада ганяти по страхових і купити що попало - гроші ті самі але якість....BOXER писав:vovka, шо не ясно для чого саме ця тема??yura.lv.ua писав:хоче придбати цивільну відповідальність пропоную якісне страхування від СК "АСКА"![]()
Обєм двигуна?BOXER писав:yura.lv.ua, ну та ясно...
а ну і мені скажи ціну: Peugeot Partner, 2002 рік, стаж 3 роки.
1.2 карб...Львів, скажи і то і то(скільки для одного, і скільки для будь-кого), видали 18.05.06рfen писав:скільки буде коштувати страховка на ваз 2101 74"?, стаж водіння 2 роки
На будь-кого (1-й тип) буде 248,35 грн.fen писав:1.2 карб...Львів, скажи і то і то(скільки для одного, і скільки для будь-кого), видали 18.05.06рfen писав:скільки буде коштувати страховка на ваз 2101 74"?, стаж водіння 2 роки
Це ще не саме страшне що може бути, повний бак нікому не зашкодитьDark Wind писав:мені ццікаво яким чином страхові компанії вплинули на введення таких штрафів. може скоро окко забашляє міліції і будуть штрафувати за майже пустий бак
На вас двоїх 206,96 грн. (це без знижки) а зі знижкою (10%) 186 грн.Figaro писав:Скажи скіки буде коштувати на мазду 323ф 96р, 1,5м, місце реєстрації Львів, права видали здається 30.12.05, і стаховку треба на 2двох чол на мене і на батька
а як різниця в якості для мене при страхуванні цивільної відповідальності? я розумію при КАСКО тре шукати надійну компанію... а тут яка різниця?гроші ті самі але якість...
Збираєшся нарушати?C#@O$ писав:- кращеб розписали, скльки який штраф ?
Ні ти не правий. Всі виплати по цивілці ідуть з фонду страхової компанії в якій ти застрахувався. Тому важливо, у випадку ДТП (не дай Бог) чи всі витрати ляжуть на твої плечі чи на кишеню страхової. Як кажуть своя машиня може почекати на ремонт, а той в кого ти в'їхав сумніваюсь, що просто так тобі це подаруєb88 писав:а як різниця в якості для мене при страхуванні цивільної відповідальності? я розумію при КАСКО тре шукати надійну компанію... а тут яка різниця? я так розумію виплати і так здійснюється не з грошей компанії а з державного фонду? чи я не правий?
Де машина зареєстрована? Якщо а м. Львові то буде котувати:b88 писав:пс астра 1,4 2006рік -права з травня 2005 - страхування на всіх осіб за кермом... яка ціна з урахуванням знижки?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей