Яку порадите? Які інші варіанти запропонуєте? Цікавить інфа про обслуговування і автосалони. Буду вдячний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тут зараз нарадятьKardan писав:комплектації з мотором 1.6 бензин і ціною $20-23к.з
конкретизуй, что ты хочешь от машины.Kardan писав:Які інші варіанти запропонуєте?
Что такое - нормальный диллер? Кто тебе правильнее машину втулит?Kardan писав:Нормальний диллер, нормальне СТО
ghost™ писав:тепер жалію
Вера Петровна...Kost писав:як напастой кожен хвалить своє)))
Кіа +1....нормального Сітроен СТО в Львові нема..Kardan писав:Нормальний диллер, нормальне СТО, вартість обслуговування
Ніколи...Прошка 1.4 109 коней..тут все сказаноRonster писав: сітр їде резвіше,
Приходиш в автосалон піднімаєш капот..там де лейба Луазу...трошки її забираєш...і побачиш...ghost™ писав:Сід - ширпотреб, який збирають в Луцьку; С4
Не однозначно... я писав про 3 дверні машинки(в сііда мін мотор - 1.6). автомат в сііда відчутно кращий, спору нема. ручка трошки краща в француза. (мотор в сііда справді класний! дуже подібний на хондівськив ВТЕК)Myltik писав:Ніколи...Прошка 1.4 109 коней..тут все сказаноRonster писав: сітр їде резвіше,
C4 писав:Модификация C4 1.6i 16V
Максимальная мощность DIN (л.с. - об/мин) 110/5800
Максимальная скорость, км/ч 194/188
Разгон от 0-100 км/ч, с 10,6/13,1
Ceed писав:Двигатель: 1.6 DOHC CVVT
Максимальная мощность (л.с./об.мин) 122/6,200
Максимальная скорость (км/час) 192/187
Разгон до 100 км (сек) 11,1/11,7
Ти мене вже заплутав...а я про яку писав...ПРОШКА....це ПроСеед...Ronster писав:Не однозначно... я писав про 3 дверні машинки
от шо воду скаламутило! в прошок нема 1.4 мотораMyltik писав:Прошка 1.4 109 коней..
Я ше скаламучу,нажми кнопку "Комплектация и цена" і опа,є такий моторRonster писав:от шо воду скаламутило! в прошок нема 1.4 мотора , тільки 1.6 і 2.0
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей