Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вартість нормогодини на автосервісі
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
може хто підкаже
цікавить вартість однієї нормогодини на автосервісах (авторизованих чи неавторизованих) - не суттєво
тобто потрібна сума, яку має заплатити клієнт якщо йому за годину зробили ремонт авто на сервісі
цікавить вартість однієї нормогодини на автосервісах (авторизованих чи неавторизованих) - не суттєво
тобто потрібна сума, яку має заплатити клієнт якщо йому за годину зробили ремонт авто на сервісі
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: вартість нормогодини на автосервісі
ghost™
На каждую работу (смена рессоры или замена шкворней) разные расценки как правило в полной версии ОРИГИНАЛЬНОЙ проги mersedes ,volvo есть нормо часы ,по легковой тематике не подскажу честно не имею такой инфы,думаю они то ж далеко не убежали ,есть же разница между заменой покрышек на колёсах и ремонтом двигла!!!!Всё вышенаписанное излагалось для авторизованных сервисах,те что делают сами без наворотов как с ними договоришься!!!!
На каждую работу (смена рессоры или замена шкворней) разные расценки как правило в полной версии ОРИГИНАЛЬНОЙ проги mersedes ,volvo есть нормо часы ,по легковой тематике не подскажу честно не имею такой инфы,думаю они то ж далеко не убежали ,есть же разница между заменой покрышек на колёсах и ремонтом двигла!!!!Всё вышенаписанное излагалось для авторизованных сервисах,те что делают сами без наворотов как с ними договоришься!!!!
З повагою Black.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
розрахунок як правило простий, є ціна години роботи, розряд і кількість нормогодин на ту чи іншу роботу - з цього утворюється ціна
потрібна якраз вартість години роботи по дорогому розряду робіт (ремонт ходової, двигуна, електрики - те що вимагає кваліфікованих спеціалістів)
потрібна якраз вартість години роботи по дорогому розряду робіт (ремонт ходової, двигуна, електрики - те що вимагає кваліфікованих спеціалістів)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Было бы не плохо если б эти парни выложили свой прайс по работе
viewtopic.php?f=8&t=6168&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8
И нам будет на что равняться и им меньше гемора по телефону
viewtopic.php?f=8&t=6168&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8
И нам будет на что равняться и им меньше гемора по телефону

З повагою Black.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
хто підкаже, скільки зараз може обійтися ремонт ходової? Які середні ціни на сервісах по Львову? Які розцінки?
На одному сервісі, ланоса, наприклад мені "заспівали" заміна шарової (якщо з висверлюванням) 80 грн., заміна сайленблоків ричагів - в районі 180 грн., заміна рульових наконечників - 60 грн. х 2, заміна стабілізаторних втулок - в районі 100 грн. тобто взагальному плюс-мінус 600 грн. Знаю, що в них ціни не найнижчі, але майстри хороші і роблять "на совість", але і дуже переплачувати не хотілось би...
Може хто зорієнтує скільки в середньому коштували би такі роботи?
На одному сервісі, ланоса, наприклад мені "заспівали" заміна шарової (якщо з висверлюванням) 80 грн., заміна сайленблоків ричагів - в районі 180 грн., заміна рульових наконечників - 60 грн. х 2, заміна стабілізаторних втулок - в районі 100 грн. тобто взагальному плюс-мінус 600 грн. Знаю, що в них ціни не найнижчі, але майстри хороші і роблять "на совість", але і дуже переплачувати не хотілось би...
- sergey
- Контактна інформація:
Speedo, ремонтуйся в мужиків біля Гелікону, там мужики з досвідом не жадні і щарящі
Тої зими робив:
Зміна масла моторного, фільтрів(масло, бенз, повіт.) заміна пильника шруса, і ще він мені так бєглий осмотр ходової зробив.Ітого 80 грн
А в деяких були такі ціни, заміна фільтра палив.-35 грн, масла 40 грн
Там електрик такий нормальний є, моторист тоже нічьо, ходовики просто звірі
Телефон можу дати.

Сервіс по-умолчанію ВАЗівський, але там Ланоси часто ремонтують.vedmid писав:ВАЗівському сервісі біля гелікону - там напроти заправки в самому низу, є стоянка,за нею повертаєш наліво(як до в"їзду), проїжаєш 50 м і справа сервіс, там ще такий совдеповський, а там спитаєш де моторист(як в"їдеш в ворота - їдь прямо до самої сітки, справа в"їзд в бокс)
Тої зими робив:
Зміна масла моторного, фільтрів(масло, бенз, повіт.) заміна пильника шруса, і ще він мені так бєглий осмотр ходової зробив.Ітого 80 грн

А в деяких були такі ціни, заміна фільтра палив.-35 грн, масла 40 грн

Там електрик такий нормальний є, моторист тоже нічьо, ходовики просто звірі

Телефон можу дати.
Востаннє редагувалось Сер, 14 грудня 2011, 12:25 користувачем sergey, всього редагувалось 3 разів.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
Speedo,
Тут же є люди які цим займаються, запитай у них :
viewtopic.php?f=39&t=22492&start=210
viewtopic.php?f=39&t=26250&start=75
Тут же є люди які цим займаються, запитай у них :
viewtopic.php?f=39&t=22492&start=210
viewtopic.php?f=39&t=26250&start=75
- or4uk
від 120 грн год
залежить від автосервісу сервісу
залежить від автосервісу сервісу
- weber
Було 120 грн. за год. на Хонда сервісі (ГалАвтоСвіт) без знижки.
- Speedo
- Контактна інформація:
ну, в середньому десь так і виходить... "на гаражах" напевне дешевшеor4uk писав:від 120 грн год

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
За шарову з висвердлюванням - 80 грн -нормаSpeedo писав:хто підкаже, скільки зараз може обійтися ремонт ходової? Які середні ціни на сервісах по Львову? Які розцінки?
Наконечники - 40 грн/шт
Сайлентблоки - якщо задній то там десь 30-40 грн/шт - там ричаг не треба знімати. якщо передній сайлентблок то це десь 120 грн за передній +задній..
Але якщо знімати ричаг, то заміна шарової відповідно дешевше :)
Заміна втулок стаба на ланосі - 50-60 грн за пару
- Speedo
- Контактна інформація:
andrew сенкс
походу на стабілізаторних вони троха "загнули", тре буде поторгуватися

походу на стабілізаторних вони троха "загнули", тре буде поторгуватися

- Buts
ghost™, якщо кваліфікований майстер робить роботу швидше менш кваліфікованого (новичка), як платити обом будемо за однакову роботу ?
Як на мене погодинна оплата не завжди коректна.
Як на мене погодинна оплата не завжди коректна.
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
+1 це не можна порівнювати. поміняє і той і той, але наслідки можуть бути різнимиButs писав:Як на мене погодинна оплата не завжди коректна.
- Speedo
- Контактна інформація:
ну так, або, наприклад, про*буться майстри з одним болтом, який ніяк "не піддається" (ну, буває і таке) пів дня. То що, клієнтові платити 500 грн. за відкручування одного болта? З іншого боку і майстри ні в чому не винні, що там болт чи гайка закисли, чи хз що? Так що, часом ця робота, з точки зору механіків буває "неблагодарною".Buts писав:Як на мене погодинна оплата не завжди коректна.
- Buts
А тепер варіант №2.
Однакова по часу, складності і трудозатратам робота, але різні авто, наприклад, голь2 і БМВ Х5 ?
ІМХО ціни не будуть однакові.
Однакова по часу, складності і трудозатратам робота, але різні авто, наприклад, голь2 і БМВ Х5 ?
ІМХО ціни не будуть однакові.
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
якщо цікавить в середньому суми нормогодини. незалежно від робіт....
то на простих сервісах, а-ля 90-ті, то 70-90грн.
Офіційні, дилерські сервіси від 120-150-і вище грн
то на простих сервісах, а-ля 90-ті, то 70-90грн.
Офіційні, дилерські сервіси від 120-150-і вище грн

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то є їхня проблема.Speedo писав:То що, клієнтові платити 500 грн. за відкручування одного болта?
в нормальних сервісах де рахують нормогодини, є спец програма в яку наприклад забито "розвал сходження 40хв" - а чи то майстер в реалі робив 40хв, чи курив і робив 3 години, чи ще щось - то нікого не колише. наприклад на форді так є. думаю ті норми там і так з запасом вбиті :)
переважно нормогодини я зустрічав на сервісах по конкретних марках. на форді от тоже шось в районі 120 грн.
а всякі сервіси які беруться за всі марки - то там ясно що нормогодинами все не опишеш.
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
vovka, та не тільки на Форд сервісі , це вже практично на всіх цивілізованих сервісах є, кожна операція має відведений час, по якому ти платиш, а якщо щось не відкручується, чи закисло, то є такий пункт як слюсарні роботи, по електриці якщо якийсь обрив шукаєш чи невідому поломку, пишеться електро-монтажні роботи, і тоді питань у клієнта немає :)
zubylo.lviv.ua
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Ага, пригнав я на РадарСервіс Сенса ТО1 робити, так вони там половину з того шо треба робили (масло поміняли і клапана регульнули), а решту часу машина стояла на підйомнику, здерли в районі 900-1000грн...
Я питаюсь за що: вони кажуть ну так а що ви хотіли, стільки часу робили... Я кажу вона купу часу простояла на підйомникуі біля неї ніхто не був.
... Так вони мотивують це тим що технологічний процес.
... Машина повина охолонути і т.п.
(наскільки я знаю масло міняється нагарячо!
)
Питаю що робили??? Відповідь: масло поміняли, клапана регульнули, ну і так зовнішній огляд..... Половину з переліку роботи не зробили, і кажуть а шо йому буде за 1000-1500км, машина то нова!!!
І при тому пошепки запропонував, що хочете можете зекономити 100-150 грн... Але тоді вони машину через комп не пропускають.....
Так що порізному в нас оцінюють роботу на сервісі!!!!!
Я питаюсь за що: вони кажуть ну так а що ви хотіли, стільки часу робили... Я кажу вона купу часу простояла на підйомникуі біля неї ніхто не був.

Питаю що робили??? Відповідь: масло поміняли, клапана регульнули, ну і так зовнішній огляд..... Половину з переліку роботи не зробили, і кажуть а шо йому буде за 1000-1500км, машина то нова!!!

І при тому пошепки запропонував, що хочете можете зекономити 100-150 грн... Але тоді вони машину через комп не пропускають.....
Так що порізному в нас оцінюють роботу на сервісі!!!!!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей