Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дурацьке питання
Народ! В мене дурацьке питання, мені потрібно поставити задній лівий підкрильник, які мені потрібні самонарізи брати??? 5 чи 4??? І де їх придбати...
І ще одно, що зі мною сталося сьогодні вибачте за оффтоп:
Сегодня ехал, и пропускал автомобили нав главной дороге, потом повернул на право, и ехал за фольсвагеном, он внезапно затормозил и стал, ну и я за ним, потом я дал в лево и он влево, я вправо и он в право, потом сдал он в зад и стал... Пацаны начали ржать в салоне фольсвагена, я заглушил мотор и прикурил сигарету, зжимая в левой руке амунтировку, они постояли немного и уехали... Так скажи какого хуя такое делать?
І ще одно, що зі мною сталося сьогодні вибачте за оффтоп:
Сегодня ехал, и пропускал автомобили нав главной дороге, потом повернул на право, и ехал за фольсвагеном, он внезапно затормозил и стал, ну и я за ним, потом я дал в лево и он влево, я вправо и он в право, потом сдал он в зад и стал... Пацаны начали ржать в салоне фольсвагена, я заглушил мотор и прикурил сигарету, зжимая в левой руке амунтировку, они постояли немного и уехали... Так скажи какого хуя такое делать?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Дурацьке питання
firebiker, Зніми "У" і буде тобі щастя, бо воно првертає увагу як в водіїв, так і в ментів.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
знімиfirebiker писав:Але я недавно вчіпив "У"!!!!
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Навіщо знімати?? Я, наприклад, орієнтуюсь як бачу У що треба бути уважнішим, обережнішим.
Номера фольца в студію, [цензура] треба знати в лице!!!!!!!!!!)))))
Номера фольца в студію, [цензура] треба знати в лице!!!!!!!!!!)))))
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Жульєн, туд я так розумію дволике питання
1. Водій вчіпив бо реально ще нема навиків водіння і хоче показати всім шоб бути уважнішимм
2. Водій почув, вичитав що то треба вішати на термі 2 роки від моменту отримання прав, і боїться щоб мєнти не чіпались за фігню...
якщо варіант 1 - то це правильно, але тоді не тре звертати увагу на людей які таке роблять, бо тре привикати, і швидше набивати навики, шоб можна було зняти знак. Якщо варіант 2, то краще зніми, і повір мені буде легше розказати ментам шо в тебе нема такого значка, бо ти вмієш добре їздити, і шоб не вводити інших водіїв в оману не чіпляв значок, ніж розказувати їм нашо ти його вчіпив...
На курсах інструктор розказував, що значок "У" є таким собі провокативним знаком, бо менти люблять до таких чіплятись, мол:
а [цензура] тобі той значок, шо їздити не вмієш, то плати штраф, вчись їздити і т.п.,
а невмілі водії на таке ведуться
[цензура] той значок і нема проблем
1. Водій вчіпив бо реально ще нема навиків водіння і хоче показати всім шоб бути уважнішимм
2. Водій почув, вичитав що то треба вішати на термі 2 роки від моменту отримання прав, і боїться щоб мєнти не чіпались за фігню...
якщо варіант 1 - то це правильно, але тоді не тре звертати увагу на людей які таке роблять, бо тре привикати, і швидше набивати навики, шоб можна було зняти знак. Якщо варіант 2, то краще зніми, і повір мені буде легше розказати ментам шо в тебе нема такого значка, бо ти вмієш добре їздити, і шоб не вводити інших водіїв в оману не чіпляв значок, ніж розказувати їм нашо ти його вчіпив...
На курсах інструктор розказував, що значок "У" є таким собі провокативним знаком, бо менти люблять до таких чіплятись, мол:
а [цензура] тобі той значок, шо їздити не вмієш, то плати штраф, вчись їздити і т.п.,
а невмілі водії на таке ведуться
[цензура] той значок і нема проблем
- vovka
- Контактна інформація:
так наскільки я знаю по ПДД той знак взагалі необовязковий, нашо ментам шось розказувати ? Для тих хто до 2 років за кермом є інші обмеження, наприклад заборона на буксирування, менша дозволена швидкість на трасі і т.п..Jarevych писав:Якщо варіант 2, то краще зніми, і повір мені буде легше розказати ментам шо в тебе нема такого значка
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
чесно говря - мусора никогда так не скажут.... ну а если и скажет кто-то - говоришь что мол для девушки своей повесил (она иногда учится ездить) и после этого посылаешь всех в лес!Jarevych писав:а [цензура] тобі той значок, шо їздити не вмієш, то плати штраф, вчись їздити і т.п.,
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
antik, ну та впринципі да, але переважно буває шо менти росто на понт ловлять, тіпа якшо повіси то і розказати не важко, по собі не можу сказати, кажу ж , мені так інструктор казав, "нема значка, нема проблем"
Обовязкове не обовязкове. але нашось то придумали, як і більшість брєду...vovka писав:так наскільки я знаю по ПДД той знак взагалі необовязковий, нашо ментам шось розказувати ? Для тих хто до 2 років за кермом є інші обмеження, наприклад заборона на буксирування, менша дозволена швидкість на трасі і т.п..
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
firebiker, якшо пацани були на білому Пасаті Б5- то вони люблять так позажигати
Люблять тоже попити всяку водичку, як в темі "про этого типа который ни***себе прогнал"

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Jarevych, хз... 2 года на Ситроенчике отъездил с буквой "У"... никто не подрезал и не останавливал... мож просто догнать не могли 

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
antik, нє, ну якшо вчіпити шоб погнати, то мож це і прикол, ну але коли на машині висить "туфелька", "У", і "baby in hte car", то тре обїжати за км
Афтар, сорі шо нафлудили, надіюсь ця інфа тобі тож знадобиться...
Нащот самонарізів, думаю там не велика різниця, думаю краще для початку 4-ки, а якшо повідлітають то 5-ки можна буде без проблем вгнати
Придбати їх можна в любому будівельному магазині, прходиш і кажеш шо тобі тре самонарізи для металу, і вони тобі всьо дадуть покажуть і розкажуть

Афтар, сорі шо нафлудили, надіюсь ця інфа тобі тож знадобиться...
Нащот самонарізів, думаю там не велика різниця, думаю краще для початку 4-ки, а якшо повідлітають то 5-ки можна буде без проблем вгнати

Придбати їх можна в любому будівельному магазині, прходиш і кажеш шо тобі тре самонарізи для металу, і вони тобі всьо дадуть покажуть і розкажуть
- vovka
- Контактна інформація:
Глянув в ПДД.. Короче то для навчальної їзди його зобовязаний повішати інструктор. Пункт правил 30.3 підпункт "к". А звичайні водії які мають права зовсім не зобовязані його вішати..Jarevych писав:але нашось то придумали, як і більшість брєду..
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Дякую за інфу буду знати...vovka писав:Глянув в ПДД.. Короче то для навчальної їзди його зобовязаний повішати інструктор. Пункт правил 30.3 підпункт "к". А звичайні водії які мають права зовсім не зобовязані його вішати..
І резпегт за то шо не полінився подивитись
- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
вроді У вішають на авто на якому проводять навчальну їзду.Jarevych писав:2. Водій почув, вичитав що то треба вішати на термі 2 роки від моменту отримання прав, і боїться щоб мєнти не чіпались за фігню...
- OKKO
firebiker, Знімай нафіг
-
- Контактна інформація:
Згідно правил якщо не вчиш їздити в тебе два роки мєа бути обмеження 70 (знак)
"У" можеш чіпялти якщо стаж більше 2 чи 3 років і ти вчиш когось, тоді та людина може їхдити без прав.
"У" можеш чіпялти якщо стаж більше 2 чи 3 років і ти вчиш когось, тоді та людина може їхдити без прав.
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Я думаю не стоит над этим ставить проблему снимать не снамать.
Маленький пример из жизни:
Я с отцом в машине вдруг появляеться сосед по дороге который просит отогнать его 45-го жужика (со знаком "У") до стоянки тому что не выдержал и опрокинул стакан,я остался за рулём нашего жеребца а отец сел в авто соседа,после того как отец уделал меня (в масерстве вождения)и ещё парочку по дороге от Метро ПЕТРОВКА -Троещина при наличии тянучки так ему ребята сигналили и показывали Сжатый кулак с большим пальцем поднятым вверх , вот теперь и думай снимать иль нет?????
Маленький пример из жизни:
Я с отцом в машине вдруг появляеться сосед по дороге который просит отогнать его 45-го жужика (со знаком "У") до стоянки тому что не выдержал и опрокинул стакан,я остался за рулём нашего жеребца а отец сел в авто соседа,после того как отец уделал меня (в масерстве вождения)и ещё парочку по дороге от Метро ПЕТРОВКА -Троещина при наличии тянучки так ему ребята сигналили и показывали Сжатый кулак с большим пальцем поднятым вверх , вот теперь и думай снимать иль нет?????
З повагою Black.
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
Згоден, але то ти і я і ще не велика кількість водіїв обережні коли бачать "У"!!! А рештаЖульєн писав:Навіщо знімати?? Я, наприклад, орієнтуюсь як бачу У що треба бути уважнішим, обережнішим.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей