Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW or AUDI or MB???
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Народ. Таке запитання!!! Що краще купувати: Audi A4, MB C-класу чи BMW 3-series??? Орієнтовно щоб купити до 15000у.е. (роки ~94-98). Що краще брати? В яких машинах які плюси, які мінуси? Вроді одного класу машини. І так чесно: як там з ремонтом та обслуговуванням? Що з цінами на запчастини? Спорне питання: так вони ламаються і ремонт дійсно космічних цін чи навпаки?
Автомобіль потрібен для їзди по місту, бажано з найменшим розходом палива, цікавить більше комфорт ніж скорість! Не для тюнінгу!!!
Автомобіль потрібен для їзди по місту, бажано з найменшим розходом палива, цікавить більше комфорт ніж скорість! Не для тюнінгу!!!
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Re: BMW or AUDI or MB???
Ауді найменше по розході палива буде... 1.9ТДІ по місту буде брати 7л солярки, по запчастинам теж найдешевше вийде 

- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Комфорт - то ... ну ти поняв шо)))))Цешки і дизельні є, 2.0 2,2 2,5 розхід практично у всіх однаковий 8-9 л
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Breaker,
а4 не мав в житті, тому глаголити не буду.
Поки вчився у Львові, мій "сокаммерник" їздив на цешці 98 року, 1,8 тіп тронік. Комплектація експіріенс. Машина супер, по маневруванню бомба(один радіус розвороту чого вартий), але от мотор малуватий... по обслуговуванню, троха дорогувато, але якщо не робити машину на діаманті(а він тільки там її робив), то думаю що нормально. Знаю, що за 2 з половиною роки він поміняв моторчик дворника(3 рази поки не купив оригінальний), раз міняв подушку, пару раз сайленблоки, лобовуху міняв(700 грн, точно знаю :) ). Короче машина трималася, суперово, на ній дійсно насолоджуєшся їздою. Розхід 10~11 літрів
Про бехи можна довго писати, тому скажу тобі так: я проголосував за тройку, бо ця машина ще довго буде актуальна, посадка водія і сидіння мене більще пруть ніж в мерсі, їзда на ній більш агресивна як і вигляд самої машини, а якщо ще й купе.... І хто б що не казав про німців, ніфіга вона не дорога по ремонту!!!Ну точно не дорожче від японців.
Якщо зупнишся на тройці, то подумай про задніх пасажирів: місця ззаду раза в два менше ніж в С-ці. ну і радив би брати мінімум 96 рік 320. 325 не бери в неї старий неекономний мотор, розхід деколи більший ніж у 328. якщо думаєш про більше ніж 2л, то 323(обєм у неї 2,5). 1,6 то мука, 1.8 троха не то. а, ще мав дизельну вроді то 318 була, з 1,9 мотором. Розхід приємний, їзда також, особливо якщо не літати.
в 96 році вже попадаєтся кліма(не кондюк) і широкі ноздрі.
а4 не мав в житті, тому глаголити не буду.
Поки вчився у Львові, мій "сокаммерник" їздив на цешці 98 року, 1,8 тіп тронік. Комплектація експіріенс. Машина супер, по маневруванню бомба(один радіус розвороту чого вартий), але от мотор малуватий... по обслуговуванню, троха дорогувато, але якщо не робити машину на діаманті(а він тільки там її робив), то думаю що нормально. Знаю, що за 2 з половиною роки він поміняв моторчик дворника(3 рази поки не купив оригінальний), раз міняв подушку, пару раз сайленблоки, лобовуху міняв(700 грн, точно знаю :) ). Короче машина трималася, суперово, на ній дійсно насолоджуєшся їздою. Розхід 10~11 літрів
Про бехи можна довго писати, тому скажу тобі так: я проголосував за тройку, бо ця машина ще довго буде актуальна, посадка водія і сидіння мене більще пруть ніж в мерсі, їзда на ній більш агресивна як і вигляд самої машини, а якщо ще й купе.... І хто б що не казав про німців, ніфіга вона не дорога по ремонту!!!Ну точно не дорожче від японців.
Якщо зупнишся на тройці, то подумай про задніх пасажирів: місця ззаду раза в два менше ніж в С-ці. ну і радив би брати мінімум 96 рік 320. 325 не бери в неї старий неекономний мотор, розхід деколи більший ніж у 328. якщо думаєш про більше ніж 2л, то 323(обєм у неї 2,5). 1,6 то мука, 1.8 троха не то. а, ще мав дизельну вроді то 318 була, з 1,9 мотором. Розхід приємний, їзда також, особливо якщо не літати.
в 96 році вже попадаєтся кліма(не кондюк) і широкі ноздрі.
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Не знаю чи то правда, але кажуть що в ауді більшість запчастин іде в зборі, наприклад сайленблоки разом з ричагами і.т.д. Це правда?
В бехи такого нема, а ходова взагалі елементарна. Перед майже як девятка без крабів :)
В бехи такого нема, а ходова взагалі елементарна. Перед майже як девятка без крабів :)
- Axmet
для комфорта -цешка.
для драйва- бумер.
для экономии топлива и расходников- А4.
ИМХО в твоём случае мерин.
хотя он и уступает в оснащении салона А4 и БМВ3.
P.S.Автомобиль не роскошь.---Роскошь-средства на его содержание.
для драйва- бумер.
для экономии топлива и расходников- А4.
ИМХО в твоём случае мерин.
хотя он и уступает в оснащении салона А4 и БМВ3.
на этом список и окончен.Не знаю чи то правда, але кажуть що в ауді більшість запчастин іде в зборі, наприклад сайленблоки разом з ричагами
P.S.Автомобиль не роскошь.---Роскошь-средства на его содержание.
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
с этих машин я бы выбрал А4 !!!
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
а якшо чесно то вважаю зовсім нерозумним купувати машину такого класу з крутим фаршом якшо їй вже більше 8 років і більше 200 тис. пробігу - захаришся ремонтувати....
на твому місці я б шукав шось папрощє але свіжіше за 15 кусків а потім би дозбирав ше і за якихось 25-27 вже би брав беху але 2002 року як мінімум.
на твому місці я б шукав шось папрощє але свіжіше за 15 кусків а потім би дозбирав ше і за якихось 25-27 вже би брав беху але 2002 року як мінімум.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
за 15 можна взяти б5 Пионера
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
І робити ходову що 2 місяці на 500 баксівLEgEnDA писав:за 15 можна взяти б5 Пионера

Ford?
- Axmet
ты наверное не выспался ?CAT писав:а якшо чесно то вважаю зовсім нерозумним купувати машину такого класу з крутим фаршом якшо їй вже більше 8 років і більше 200 тис. пробігу - захаришся ремонтувати....
такое написать!
тут про машины говорят а не про форды и опеля.
та чё там...чё уж мелочиться...ще якихось 35-40куе, пусть лучше новую купит:)дозбирав ше і за якихось 25-27 вже би брав беху але 2002 року
- Buster
- Ім'я:Игорь
- Номер:9333
- Контактна інформація:
Я за А4 проголосовал, а если постараться то и А6 можно за 15 тыс взять .а это уже машинка совсем другого класса
BMW POWER
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
+1Axmet писав:ты наверное не выспался ?CAT писав:а якшо чесно то вважаю зовсім нерозумним купувати машину такого класу з крутим фаршом якшо їй вже більше 8 років і більше 200 тис. пробігу - захаришся ремонтувати....
такое написать!
тут про машины говорят а не про форды и опеля.та чё там...чё уж мелочиться...ще якихось 35-40куе, пусть лучше новую купит:)дозбирав ше і за якихось 25-27 вже би брав беху але 2002 року
Для афтара - мерсідес Е класссу 97-98 року, 18-19 штук якщо не помиляюсь.
Раз камфорту хочецця. Будеш модним пацюком.

Бо який комфорт в жосткій тройці або гольфо-ауді?
- Breaker
стоп. Машина для баті! Мені поки що як на мої роки хватає і моєї шохи!!! Вот він зараз якраз думає над питанням що краще купити з цих машин? Незнаю чомусь, але машини типу як октавія, Пасат скоро увійдуть як народні ланоси))) Хочеться шота паінтєрєснєй))) Вот правда головне питання чи внатурі вони не ломляться часто (бо з знакомих не кожен розказує як часто він на автосервісах). Дозбирати філок хтось радив, так то нереально, бо машину хочеться купити десь за 10-13 штук, а 15 то максимум!!!
Карочє питання таке: як часто буде ломатись така тачка? Бо багато кажуть що вони рідко ломляться, а інші кажуть шо як вже зломиться, то ремонт буде як пів машини...... і кому вірити?
Думаю тепер вибір залишається між мерсом і ауді, бо драйв бмв і жостка підвіска цікавлять менше ніж комфорт.... Звичайно ще цікавить ціна-якість. тому можливо і ауді... ну ми поки думаємо і чекаємо нових коментів і порад :)
Карочє питання таке: як часто буде ломатись така тачка? Бо багато кажуть що вони рідко ломляться, а інші кажуть шо як вже зломиться, то ремонт буде як пів машини...... і кому вірити?
Думаю тепер вибір залишається між мерсом і ауді, бо драйв бмв і жостка підвіска цікавлять менше ніж комфорт.... Звичайно ще цікавить ціна-якість. тому можливо і ауді... ну ми поки думаємо і чекаємо нових коментів і порад :)
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
а ти напевно не знаєш шо таке машина взагалі. якшо б я не знав то б не писав, була в мене БМВ... 10 років... якби не продав то б без штанів лишився.... і причому жива була як купував, тікі з бундеса, один власник всі діла... і хулі з того? шо думаєш 230 тис. пробігу можуть нічого не значити?Axmet писав:ты наверное не выспался ?
такое написать!
тут про машины говорят а не про форды и опеля.
і мені пофіг шо ти кажеш шо форд то не машина, мені пофіг бо вона нова і їздить без проблем!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Я тож думаю шо краще взяти а6 в 100кузові або 124мерс...Buster писав:Я за А4 проголосовал, а если постараться то и А6 можно за 15 тыс взять .а это уже машинка совсем другого класса
пахожу помиляєшся чутокTopol писав:мерсідес Е класссу 97-98 року, 18-19 штук якщо не помиляюсь.
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
LEgEnDA писав:124мерс...
Мерседес 124Е синій мет. 1995 р. в., 2 л., І, 20V, седан, ABS, 2 аерб., дерево, ел/пак., тит, зим. + літ. гума, стерео "Соні" на комп. дис., ід. ст., можл. обмін, торг 13100 у.о.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
LEgEnDA,
в 124 кузові, то вже не то, вона то побільша, але комфорт там вже застарілий, ну і вже вона реально застара, а от 220 кузов (очкарік) то вже шось думаю поближче буде, але і ціна там посерйозніша, хоча перше їх покоління можна до 20к найти.
Серед варіантів я б вибрав 3-ку БМВ, бо вона і виглядає афігенно і їздить і комфортна. ІМХО
в 124 кузові, то вже не то, вона то побільша, але комфорт там вже застарілий, ну і вже вона реально застара, а от 220 кузов (очкарік) то вже шось думаю поближче буде, але і ціна там посерйозніша, хоча перше їх покоління можна до 20к найти.
Серед варіантів я б вибрав 3-ку БМВ, бо вона і виглядає афігенно і їздить і комфортна. ІМХО
Машина не жінка , помилок не пробачає
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
Jarevych писав:3-ку БМВ
имхо ведро ржавых гаек, ушатаное по нашим дорогам, примерно все 3-ки аварийные :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей