03.02.08 - около 21-00 ОККО , Володимира Великого.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vilnuy писав:хто привезе найбільше зірваних пістолетів той переможець
Хороший протест. Щоб відмазатись від такого протесту 2 кімнатної квартири може не стати...Yar4ik писав:Це називається у Львові відбулась акція протесту за зниження цін на бензин
По перше власники чи керівництво бензин ніколи не розводять, а ставлять нам колонки самих останніх топових моделей, хочеш поспорити ?Vilnuy писав:Joni,ага ще б вони робили Євро колонки
![]()
То всьо їм за те що продають розведений бензин![]()
![]()
Виглядає так, що хтось задом здавав і втулив колонку, загнута в протилежний бік руху.Vilnuy писав:щось тут не те-по суті мало відірвати"пістолет" :) ,а тут цілу колонку потягнуло.
Один знайомий теж забув витягнути "пістолет"-так він просто відірвав його разом з шлангом.
На окко за все що пішло в мінус (магазин і бензин) платить вся зміна. Макс. що оператор може намахати, то в кінці зміни якщо йому бракує 80 і 95 бензину, долити до 95-го 80-го, а за 80-ий заплатити(він менше коштує ніж 95). А так наскільки мені відомо, то оператори махінаціями з бензином не страдають, хоча напевно є випадки з правил.Buts писав:Колись чув статистику, що 5% крадуть завжди, їх не хвилює, відеозйомка, робота, 5% - ніколи - бо так виховані, а решту 90% - від випадку до випадку, в залежності від суми.
Саме гірше, що всі злодіїв підтримують... :)
Ти звідки такий розумний взявся?Vilnuy писав:То всьо їм за те що продають розведений бензин
Не знаю чи розведений, але те що дорогий факт!OKKO писав:То всьо їм за те що продають розведений бензин
То не я написавOleh Nemchinov писав:OKKO написав:
То всьо їм за те що продають розведений бензин
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей