В силу певних причин я вже забув що таке нічна їзда по Україні. Виключенням було восени 2 роки тому, але в лютий лощ і туман машин було обмаль і я ніц не прочувствував.
Вчора їхав з мадярського кордону на Львів повністю в темноті і настав час прозріння. Я щось не розумію, в Україні почали права навіть сліпим видавати? І пацієнтам дурки? Бо інших пояснень того, що переважна більшість зустрічного потоку люто сліпитьу мене нема (попутні сліпили меньше, бо корма тонована, а перестроювати жінчині дзеркала мені було банально впадло). Єдине що радує - процент повних ідіотів на закарпатських дорогах більший ніж на львівських.
По суті я всю дорогу мучився що робити далі. Чи то поставити коректор на нуль (машина в повній загрузці), чи то опустити в землю і врубати дальній. В принципі на дальній особливо і не моргали. Але по кінцю вирішив їхати на ближньому в нулі

І то понапихали всякої фігні починаючи від самого гімняного синющого гей-ксенону в рефлекторі і завершуючи всілякими діодами. Звісно та вся фуйня в абсолютній більшості не має ні омивачів (а все заліплено мухами) ні стабілізації (ага, а ручний коректор забули коли крайній раз рухали; та й толку з нього). І вся та світломузика мало що і так сліпить всіх так ще й формує кляксу в того лоха перед мордою і сліпить додатково його і оточуючих відбитим світлом. Ну і на нерівностях то все гарно скаче і моргає куди попало.
Про фури, котрі всі світяться як новорічні ялинки білим сліпучим на морді... то певно альфа-активні геї-лідери тих їхніх гей-груп, у котрі вони збираються на дорогах пачками щоб десь там потім стати і пердолитися по корчах, а так тим часом повзучи як вагітні бегемоти і заваджаючи іншим їхати.
Про бидло, котре купило невідомо яку діодну фуйню, я би не сказав, що ДХВ, скорше то діодні прожектори для позашляхової техніки або побутові навіть. Що то все на дорозі забуло?
Про банальних "косооких" я наавіть і не говорю, то вже чіпси.
Я так бачу, що то все явно зайшло задалеко. Навіть гірше як з бляхами. Сидів вчора в північ по приїзду, пив пиво і думав що з тим всім робити. Певно варіанти ставити всяку фуйню типу аналогічних гей-приблуд чи стробоскопів я впроваджувати не буду, бо ж їхати до кордону по Європі як повне чмо якось встидно, сипати гайками всю дорогу через вікно... вага того мішка машину перекосить, та й дітей продує всю дорогу по Україні з відкритим вікном їхати. ХЗ, певно треба просто поменьше сюда їздити тим більше що поки стояв в черзі на кордоні, то сусіди реально радили їхати обережно, бо, як сказали, все вже не те, що раніше. Жінка моя сама проїхала 650км по Європі без зупинок, але тих сраних 250 по неньці певно би не змогла. А пробувати - щось було тупо страшно.
Нє, ну реально, мені пофіг, я за пару днів звалю; може приїду на Паску, а може й ні. Але ж так жити не можна. Хіба вам самим не противно?
Ну і мотивуюча картинка вам в тему