таке питання які ці падло мають мати документи щоб мене заставити відкрити капот ?
ато мене їхнє хамство дістає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100 я от без бампера зараз катаюсь ну просто ЗАЇ.....БЛИ [цензура] на кожному повороті харятьRED_Spider писав:ато мене їхнє хамство дістає
Ну в принципі я небачу тут чогось такого.. я думаю вони мають право попросити відкрити капот щоб звірити номера кузова.RED_Spider писав:які ці падло мають мати документи щоб мене заставити відкрити капот ?
ПДР п.31.4 Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:ROTOR писав:+100 я от без бампера зараз катаюсь ну просто ЗАЇ.....БЛИ [цензура] на кожному повороті харять
2.14. Водій має право:
в) знати причину зупинки, перевірки та огляду транспортного засобу посадовою особою державного органу, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом, а також її прізвище і посаду;
г) вимагати від особи, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом та зупинила транспортний засіб, пред'явлення посвідчення її особи;
і до-речі про комплектність: в принципі це може бути підставою для його вимоги відкрити багажнікп.2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
б) дати можливість перевірити технічний стан, номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
поділись силкою звітки ти то витянув цікаво буде почитати повністюMAGYLA писав:to RED_Spider2.14. Водій має право:
в) знати причину зупинки, перевірки та огляду транспортного засобу посадовою особою державного органу, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом, а також її прізвище і посаду;
г) вимагати від особи, яка здійснює нагляд за дорожнім рухом та зупинила транспортний засіб, пред'явлення посвідчення її особи;
так що мент хам і можеш писати на нього скаргу, але тільки за хамство, боі до-речі про комплектність: в принципі це може бути підставою для його вимоги відкрити багажнікп.2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
б) дати можливість перевірити технічний стан, номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;, оскільки перевіряють комплектність тз, зокрема,
наявність запаски, докатки, знаку аварійної зупинки і т.д
Хотів з ними поспілкуватись напевноFly писав:RED_Spider, вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)
Правила дорожнього рухуRED_Spider писав:поділись силкою звітки ти то витянув цікаво буде почитати повністю
забытый труп, например...Black писав:Мужики по моему если я не ошибаюсь то они имеют право попросить поднять капот а вот в салон и багажник лезть права не имеют так как там могут находиться личные вещи!!!!
а вдруг він меніб шось спіз..... під капотомFly писав:RED_Spider, вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)
не буду спорить, но походу, под бампером подразумевается не пластмассовая часть, а металический усилитель. Но настаивать не буду, так как эта инфа по слухам :)MAGYLA писав:е) відсутній передбачений конструкцією бампер або задній захисний пристрій, грязезахисні фартухи і бризковики;
я раньше завжди з машини вилазив - шось мені моторошно було в ночі, повна машина, самому 15 років... х3, зараз ніколи не вилажу, правда 2 раза сидів в них в машині протокол складали(20 грн. мало;)) Блін буду мати права буду спеціально їздити їх доводити..Fly писав:вот скажи, нафіга ти вилазив з машини?:)
И правильно сделаешь.Pier писав:Та вони, може на всі, навіть толком не знаю, як той протокол оформляється. Написали на мене протокол(перший для мене) кажуть, через місяць зявитися в районий суд. Інший приходить і каже, що прийде виклик на суд, потім перший знову каже, а краще, йди і вже заплати штрав в касу, щоб потім проблем із судом немав. Так що навіть толком не знаю, що з того всього робити, напевно буду чекати виклику в суд.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей