romario, хочеш виготовляти всякі пріколи і армувати алюмінієвою пудрою?Скловолокно дороге.Я би порадив використовувати епокситку-дешевше і простіше...Армується також алюмінієвою пудрою(можна знайти в місцях де виготовляють антени,а часності в мого сусіда колись(десь півроку тому)я бачив пару мішків тої стружки алюмінієвої.Я спитаю за неї.Щодо епокситки,то я купляв по 11 грн банку,не пам"ятаю скільки там об"єму,вроді 200 грамів,якшо хочеш,то подивлюся...
romario, Чувак,ти попав!Я нині там по майстерні на четвереньках лазив ту пудру збирав,десь є трохи більше ніж пів кулька "БОС",але я добрий і подарую чуваку з Хонда Мафія.Як будем далі робити?.На рахунок досвіду-то трохи є.Та він особливо не потрібен,просто головне побільше набрати БИНТА І ЕПОКСИТКИ.Мій друг для моцика шось робив то заливав епокситку на джинси.Все суперово получалось,але я ,як і багато статтей по виготовленні обвісу з епокситки,рекомендую використовувати бинт,бо легше обробляти.Для економки рідини і підсилення рекомендую армувати алюмінієвою пудрою.Її легко знайти у місцях виготовлення антен і в мене трохи є)))Епокситку головне У ПРАВИЛЬНІЙ ПРОПОРЦІЙ З ЗАТВЕРДЖУВАЧЕМ МІШАТИ!!!Та там на упаковці написано.До реці,в мене нею пахан в капєйці бак ліпив десь роки три-чотири тому.До сих пір так і є.Викладаю фото твої алюміньки(сорі за якість-телефоном фоткав):
Вкладення
14-11-07_1802.jpg (16.44Кіб)Переглянуто 1175 разів