Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
GaGaRIN писав: Особисто я більше схильний до варіанту Б
ХА-ХАAstrax писав: як закордонний паспорт "чистий", це майже 100% відмова у візі.
саме головне - НІКОЛИ не вказуй в будь-яких доках шо там маєш родичів і тд - це 1000% відмова в туристичнійAstrax писав: Ну і звичайно для туристичної візи США, має бути хороша так звана "туристична історія"
Розкажи в двух словах якVETERAN писав:ХА-ХАAstrax писав: як закордонний паспорт "чистий", це майже 100% відмова у візі.
Моя перша в житті віза була в США. Паспорт був новенький і перший. Але з кількох сотень людей візу дали трьом. Після повернення відкрили другу - вже мультивізу на 3 роки. Причому самі запропонували.
Кільком друзям пояснив як себе потрібно вести і всі отримали візи, навіть по кілька раз. Правда зараз вони всі там і давно вже громадяни США. Тільки я завжди повертаюся додому.
А я мотивував, що їду до родини. Запрошень тоді не потрібно було.AVP_6 писав: саме головне - НІКОЛИ не вказуй в будь-яких доках шо там маєш родичів
В двох словах не вийде - потрібен сеанс.myzikk писав: Розкажи в двух словах як
Як я їх і попереджав, у всіх сім'ї розпалися.Lyubomyr писав: хочеш здобути американську мрію?
а стасовано того то нюансів напевно нема особо, а гроші такі платять бо ті "допомагачі" знають як правильно без помилок заповнити акнету, шо і де треба вказувати і не треба, пояснюють як себе вести на співбесіді, записують тебе в склад якоїсь групи чи то конференції, тобто мета не просто туризм а шось конкретніше (от наприклад дуже класно їхати коли якісь фестивалі чи олімпійські ігри проводяться, вони то відслідковують і під такі штуки і народ готують) + ти ідеш типу з більшою самовпевненістю бо думаєш шо тобі "порішали"GaGaRIN писав: а) є якісь нюанси про які ті фірми знають ая ні, і шансів відкрити візу з їхньою допомогою значно більше...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей