Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А як часто ви уступаєте дорогу пішоходам?
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Як часто ви уступаєте дорогу пішоходам, які переходять її не на переходах, не на світлофорах...? Чи в таких ситуаціях ви давите "в пол" і сигналите?)))
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: А як часто ви уступаєте дорогу пішоходам?
Як коли... Коли спішу то дуже рідко... Залежить також від швидкості і від того хто дорогу переходить))
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Сигналю. Особливо коли ті кадри перебігають.. На переходах стараюся пропускати.
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Якщо бидло переходить - давлю [цензура](воно [цензура] вважає, що саме круте - хай доказує).
В основному стараюся дати можливість перейти, хоча попереджувально негативно даю короткий сигнал.
В основному стараюся дати можливість перейти, хоча попереджувально негативно даю короткий сигнал.
- FAST
- Контактна інформація:
По можливості пропускаю, але такі можливості рідко бувють!
Тому як правило гудок і "газ до бляхи..."! (с) Gorgan.

Тому як правило гудок і "газ до бляхи..."! (с) Gorgan.
093 655 48 53
- mytiania
- Контактна інформація:
на переходах майже завжди пропускаю, а якщо не на переході то в топку пішоходів, сигналю
не напереході не пропускаю і матюкаю 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
чергова тема у відповідному розділі...
А в мене все від настрою залежить і чи поспішаю... На переходах майже завжди пропускаю (вважаю, так мають всі робити, якшо пішохід вже поруч), якшо якісь куріци чи бидлота перебігає де не треба, то сигналю... А якшо файні дівчата-зупинюсь, пропущу, моргну...

А в мене все від настрою залежить і чи поспішаю... На переходах майже завжди пропускаю (вважаю, так мають всі робити, якшо пішохід вже поруч), якшо якісь куріци чи бидлота перебігає де не треба, то сигналю... А якшо файні дівчата-зупинюсь, пропущу, моргну...

Sad, but true.
- S_V_B
- Номер:0990
на переходах завжди, а в не пристосованих для цього місцях залежить хто переходить 

- Breaker
я просто нерозумію водіїв, які не пропскають пішохода, який хоче перебігти дорогу в недозволеному місці, з метою встигнути на від'їжаючий автобус... Таких водіїв більшість!
Ну якщо в вас є машина, а хтось бідний замерз і має останню гривню на той нещасний автобус, то невже так впадло нажати на педаль і зачекати пару секунд?! Потрібно розуміти всіх пішоходів, а можливо в пішохода день невдався, можливо людина пригнічена і голодна, бідна і немає навіть за що купити їсти, а всяке ***** не дає їй перебігти до того нещасного тролейбуса... нє, ну я того не розумію... 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Breaker, ти апрєдєлісь чи автобус чи тралєйбус 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Breaker, Бувають випадки коли бухе бидло вискакує з перед транспорту...
Ford?
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
на переходах пропускаю, а не напереходах матюкаю :)
BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
Breaker, думаю ти дуже швидко зрозумієш таких водіїв, коли ти різко тормознеш, щоб пропустити такого [цензура] і тобі взад хтось влетить,бо ніхто не сподівається що ти посеред дорого зупинишся
З.І. і не треба роздувати про бідного пішохода, який замерз

З.І. і не треба роздувати про бідного пішохода, який замерз
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Breaker
Есть такая штука - ПДД. Тут нужно решать, либо их придерживаться, либо нет.
Если идти по такой логике, то у кого-то из водителей день не задался, он голодный, хочет побыстрее приехать домой, чтобы поужинать, и вот он выезжает на встречку, подрезает, проезжает на красный свет, этому тоже будем искать оправдания? Вылетим на скорости на бордюр, чтобы его пропустить... Чего уж там, гулять так гулять...
Выбегать - это вообще недопустимо, потому как даже среагировав и прибегая к экстренному торможению я подвергаю риску как окружающих (зима, скользко, ХЗ как поведет себя машина) так и себя и своих пассажиров (если мне кто-то влетает сзади, то последствия могут быть совсем небезобидными).
По сабжу, на переходах практически всегда, при условии, что пешеход проявляет какие-то признаки того, что он собирается переходить (идет, или хотя бы ступил на переход), а то бывает так, что остановился, показал рукой "Иди, мол"... А он махает головой, "Нет, я маршрутку жду"... Вне переходов, очень и очень редко, чаще сигналю...
Есть такая штука - ПДД. Тут нужно решать, либо их придерживаться, либо нет.
Если идти по такой логике, то у кого-то из водителей день не задался, он голодный, хочет побыстрее приехать домой, чтобы поужинать, и вот он выезжает на встречку, подрезает, проезжает на красный свет, этому тоже будем искать оправдания? Вылетим на скорости на бордюр, чтобы его пропустить... Чего уж там, гулять так гулять...
Выбегать - это вообще недопустимо, потому как даже среагировав и прибегая к экстренному торможению я подвергаю риску как окружающих (зима, скользко, ХЗ как поведет себя машина) так и себя и своих пассажиров (если мне кто-то влетает сзади, то последствия могут быть совсем небезобидными).
По сабжу, на переходах практически всегда, при условии, что пешеход проявляет какие-то признаки того, что он собирается переходить (идет, или хотя бы ступил на переход), а то бывает так, что остановился, показал рукой "Иди, мол"... А он махает головой, "Нет, я маршрутку жду"... Вне переходов, очень и очень редко, чаще сигналю...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
А ще гірше коли ти зупишися, той дурак почне перебігати, а з іншою смуги машина його задавить..A1 писав:Breaker, думаю ти дуже швидко зрозумієш таких водіїв, коли ти різко тормознеш, щоб пропустити такого [цензура] і тобі взад хтось влетить,бо ніхто не сподівається що ти посеред дорого зупинишся
vovka, варіантів багато 

- Роман Ваз
- Ім'я:роман
я сьодня по пасичной ехал на пешеходном шла сначала телка в мою сторону даже несмотрела.я хоть и быстро ехал но как пологаетса притормозил.а сзади нее шла тетка перед полосой когда я притормозил остановилась ну я и по газам а она начала идти я по тормазам.резина пищит чуть не бахнул.она на меня валать начала я понимаю что неправ но если ты стала то стой уже а не выскакуй на дорогу.короче я укрыл сгоряча ее матами и поехал аж руки затрусило теперь пешеходов боюсь.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей