Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Управляемый занос
- alex
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Собссно интересует как его контролировать на заднеприводной машине.. Сегодня поднимался по Мицкевича, при правом повороте понесло- по привычке выкрутил в сторону заноса, как результат- развернуло на 180 градусов и я преданно смотрел в глаза едущих сзади типов :o . Ощущения не понравились.
-
Не знаю цих всіх мудростей, але коли мене несе (особливо на мокрій бруківці), я чомусь інстинктивно викручую колеса вздовж дороги і даю газу. Ніби-то досі живий.
А що робити насправді.. Треба якийсь посібник по контраварійній їзді купити, почитати. Зимою виїхати на якесь замерзле озеро і все гарно відточити
А що робити насправді.. Треба якийсь посібник по контраварійній їзді купити, почитати. Зимою виїхати на якесь замерзле озеро і все гарно відточити

- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
[цензура] завтра вам все конкретно напишу куда руль крутить ,какие педали нажымать... и как себя вести ...
а при возможности кому интересно когда буду во Львове покажу маленький Дрифт, со всеми приколати (управл. занос задней оси, движение в заносе по кругу и не только , полиц. розворот, бандитский розворот, разворот на 360 градусов (выполняется под градусом :) ) ... и много всякого другого) естественно все на заднеприводном Авто... так что ждите ...
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
alex
Руль треба крутити в сторону заносу, але газу не давати, причому як тільки відчуваєш що машина "йде" назад руль треба поставити прямо або чуть "вирівняти" машину якщо занос пішов в іншу сторону.
На передньопривідній машині можна додати легко газу, бо перід ведучий і таким чином витягуєш машину з заносу на задньопривідній це протипоказано, бо колеса зірвуться у пробуксовку і машину просто розверне!
Книжку Циганкова(відскановану) я також дав Вовці, щоб він виклав на сайті+ще кілька таких матеріалів.
Поза минулого літа я проходив курс екстремального водіння в Мустангу, тому тим трохи цікавився :) Фаста з його дівчиною вже трохи "покатав" :)
Руль треба крутити в сторону заносу, але газу не давати, причому як тільки відчуваєш що машина "йде" назад руль треба поставити прямо або чуть "вирівняти" машину якщо занос пішов в іншу сторону.
На передньопривідній машині можна додати легко газу, бо перід ведучий і таким чином витягуєш машину з заносу на задньопривідній це протипоказано, бо колеса зірвуться у пробуксовку і машину просто розверне!
Книжку Циганкова(відскановану) я також дав Вовці, щоб він виклав на сайті+ще кілька таких матеріалів.
Поза минулого літа я проходив курс екстремального водіння в Мустангу, тому тим трохи цікавився :) Фаста з його дівчиною вже трохи "покатав" :)
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
когда будеш напиши, а то весна то трохи довго.KAVArnuy писав:[цензура] завтра вам все конкретно напишу куда руль крутить ,какие педали нажымать... и как себя вести ...а при возможности кому интересно когда буду во Львове покажу маленький Дрифт, со всеми приколати (управл. занос задней оси, движение в заносе по кругу и не только , полиц. розворот, бандитский розворот, разворот на 360 градусов (выполняется под градусом :) ) ... и много всякого другого) естественно все на заднеприводном Авто... так что ждите ...
А если серьйозно, то напиши, как делать развороти :driving:
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
alex
Я думаю Тебе сюда http://www.rallyfan.ru/
Зайди в роздел "Приемы вождения" или в FAQ и там найдешь ответ на свой вопрос
Я думаю Тебе сюда http://www.rallyfan.ru/
Зайди в роздел "Приемы вождения" или в FAQ и там найдешь ответ на свой вопрос

Dynamic Sport Latvia
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
T@R@S
Існують.
Розгін->зміщення на 1/4керма в протилежну сторону розвороту->поворот керма в сторону розвороту->ручнік->газу :)
Розворот задом :) :
Розгін->витиснути щеплення->те саме зміщення->різкий поворот керма в інший бік->коли машину розвернуло на 90град. ставиш колеса рівно->коли розвернуло повністю на 180 вкл. 2 передачу і газу.
Все просто, тільки треба навчитись кермо швидко крутити
Існують.
Розворот передом(я завжди плутаю який як наз.):MAGYLA писав:А если серьйозно, то напиши, как делать развороти
Розгін->зміщення на 1/4керма в протилежну сторону розвороту->поворот керма в сторону розвороту->ручнік->газу :)
Розворот задом :) :
Розгін->витиснути щеплення->те саме зміщення->різкий поворот керма в інший бік->коли машину розвернуло на 90град. ставиш колеса рівно->коли розвернуло повністю на 180 вкл. 2 передачу і газу.
Все просто, тільки треба навчитись кермо швидко крутити

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей