Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП ХОНДА(стоит задуматся)!!!:(((
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ето просто п...ц ... вот что случилось в Киеве http://www.magnolia-tv.com/news/2005-11-11/no4/
: Хонда хондой а людей жалко ... Вот так посмотришь и думаешь неужели такое может быть ......

Востаннє редагувалось Пон, 14 листопада 2005, 20:48 користувачем KAVArnuy, всього редагувалось 1 раз.
Людей шкода...
KAVArnuy
GORGAN
при чому тут Хонда?????? Ви думайте, щи ви пишите :evil: . Я думаю на любій машині шансів вижити, судячи по фотографіям, нівкого не було. Вовка за ваше любиме БМВ написав, я раніше кидав лінк де сюбару СТІ так само на 2 частини розірвало.
Коли ти тиснеш газ "впол" ти знаєш на що ти йдеш, і думаю після 130-150 км/год не на багатьох машинах є шанс вижити у випадку непередбаченої ситуації.
KAVArnuy
GORGAN
при чому тут Хонда?????? Ви думайте, щи ви пишите :evil: . Я думаю на любій машині шансів вижити, судячи по фотографіям, нівкого не було. Вовка за ваше любиме БМВ написав, я раніше кидав лінк де сюбару СТІ так само на 2 частини розірвало.
Коли ти тиснеш газ "впол" ти знаєш на що ти йдеш, і думаю після 130-150 км/год не на багатьох машинах є шанс вижити у випадку непередбаченої ситуації.
- KAVArnuy
- Контактна інформація:
A1
Не нервничай... розслабся... Я понимаю что судить по одной фотке Хонды ето ничего не значит просто я тож когдато на скорости на БМВ с трасы слетел и скорость была чуть выше 180 и слава богу жив
: , а вот два моих друга при аналогичной ситуацыи только на другой машине(Яп) насмерть ...
Конечно же ето не показалеть так как каждое ДТП имеет свои особенности и тут много нюансов... может ето я такой , но я заметил что у МЕРСА,БМВ,АУДи метал и кузов сильно отличается от ХОНды,Мазды и тд и тп... Да и процент выжывшых в подобных ДТП на Немцах и япошках почему то на уровень выше...
Звините за флейм но думаю что лучше не спорить в етом топике кто прочнее ...
А просто ВСЕМ Еще раз БУДЬТЕ осторожны так как ,,,,,,,,МАШИНА-СМЕРТЬ,,,,,,,,,,,
Не нервничай... розслабся... Я понимаю что судить по одной фотке Хонды ето ничего не значит просто я тож когдато на скорости на БМВ с трасы слетел и скорость была чуть выше 180 и слава богу жив

Конечно же ето не показалеть так как каждое ДТП имеет свои особенности и тут много нюансов... может ето я такой , но я заметил что у МЕРСА,БМВ,АУДи метал и кузов сильно отличается от ХОНды,Мазды и тд и тп... Да и процент выжывшых в подобных ДТП на Немцах и япошках почему то на уровень выше...
А просто ВСЕМ Еще раз БУДЬТЕ осторожны так как ,,,,,,,,МАШИНА-СМЕРТЬ,,,,,,,,,,,
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Я цю людину знав особисто, ми з ним були хороші товарищі і спілкувались майже, що дня, пацан був суперvovka писав:Недавно у Львові беху сімку розірвало на двоє. На Тургєнєва. Правда там швидкість була величезна..

НЕ було там такої швидкості та і розігнатись там немає де, сам подумай, там стільки люків, що то повний пі...ц. Мусара, які їхали ззаду за ними прекрасно бачили, як лопнуло передне колесо, а швидкість більше 140 і машину розкрутило на вузенькій вулиці. У водія крім черепно-мозкової навіть більше травм не було. Тому Я би цю газету тому автору особисто в дупу би засунув :mad:vovka писав:В газеті написали що швидкысть була 220..
Віддай мені, Я родичам передам або його двоюрідному брату, він мій сусід.Dj kvass писав:Той пацан шо був на БМВ з Сокільник ,і я його добре знав, ше маю його журнал, але незнаю кому його віддати
П.С. Всі ми знаемо, що таке трапляється, коли ми п'яні або грубо порушуємо ПДР. Після того, як Юрка розбився Я себе якось погано почував, коли їхав за кермом.
Висновок: НЕ ГАНЯЙТЕ. Є траса на який ми більш-меньш в безпеці, в місті ТАБУ.
П.С.С. Ходні ЖОПА, а особливо шкода пацана на заборі, Я думаю там точно було 200 км/год.
БМВ так само розривається на куски, мерси аналогічний варіант, ми всі це вчора на Виговського це бачили. Тому на дорозі всі рівні і смертні
Dynamic Sport Latvia
- KAVArnuy
- Контактна інформація:
Вы как маленькие дети... споры споры и еще раз споры...
Я выложыл ету инфу здесь только ради того что бы каждый из нас посмотрел и задумался... а стоить ли... (чесно мне [цензура] кто прочнее просто что есть то есть),
Потому что, меня самого 2-а года назад вырезали с покарявленой машины ... до етого мне казалось что круто когда летишь по трасе 260 км . я сам напрягал водилу давай быстрее ,зделай етого , етого... но один миг изминил всю мою жизнь, и хоть жажда скорости и осталась, но теперь перед тем как натопить на педаль у меня в голове всплывает картина 2-х годичной давности ... и самое главное одно когда ты сам за рулем пожалуйста тебе решать, а совсем другое когда с пасажиром и надо думать своей безтолковкой что ты как водитель несешь ответственность за человека, когдато у меня было реально 3-и хорошых друга с котрорыми мы дружыли с детства мы воросли в одном доме ,ходили в одну школу,в один клас ... и в один прекрасный день,вечером я пошол к своей девушки несмотря на их уговоры поехать с ними покататся ... с утра мне позвонил отец и сообщил что мои друзья розбились и надо ехать в морг на опознания...
так что брость вы ети споры ... просто хочу что бы каждый из нас всякий раз прежде чем что то зделал всполнил да даже ети фотки ... и сказал себе .. [цензура] а нахер мне ето надо...
Я выложыл ету инфу здесь только ради того что бы каждый из нас посмотрел и задумался... а стоить ли... (чесно мне [цензура] кто прочнее просто что есть то есть),
Потому что, меня самого 2-а года назад вырезали с покарявленой машины ... до етого мне казалось что круто когда летишь по трасе 260 км . я сам напрягал водилу давай быстрее ,зделай етого , етого... но один миг изминил всю мою жизнь, и хоть жажда скорости и осталась, но теперь перед тем как натопить на педаль у меня в голове всплывает картина 2-х годичной давности ... и самое главное одно когда ты сам за рулем пожалуйста тебе решать, а совсем другое когда с пасажиром и надо думать своей безтолковкой что ты как водитель несешь ответственность за человека, когдато у меня было реально 3-и хорошых друга с котрорыми мы дружыли с детства мы воросли в одном доме ,ходили в одну школу,в один клас ... и в один прекрасный день,вечером я пошол к своей девушки несмотря на их уговоры поехать с ними покататся ... с утра мне позвонил отец и сообщил что мои друзья розбились и надо ехать в морг на опознания...
так что брость вы ети споры ... просто хочу что бы каждый из нас всякий раз прежде чем что то зделал всполнил да даже ети фотки ... и сказал себе .. [цензура] а нахер мне ето надо...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Газета "Високий Замок". Там читав.21043 SW писав:НЕ було там такої швидкості та і розігнатись там немає де, сам подумай, там стільки люків, що то повний пі...ц
В принципі там важко розігнатися, але якщо вся вулиця в зелених світлофорах то це не є важко. Люки зовсім не заважають. Але вулиця вузька. Я там кожен день їжджу. І купа підступних бокових вуличок, з якої люблять виїджати всякі придурки..
Ну-ну.. Не будь героєм.. Хе.. І ти ще так наполягаєш щоб я тобі під аватаром поставив напис "тюнінг-клуб" ?RS писав:Я по іншому в нашому місті їздити не знаю як. Ізвиняйте - такий є. Я все роблю свідомо , без ризику нікуда. No coment! Прошу більше мене з цим питанням не рухати - всі різні.

- GORGAN
KAVArnuy писав:A1
может ето я такой , но я заметил что у МЕРСА,БМВ,АУДи метал и кузов сильно отличается от ХОНды,Мазды и тд и тп... Да и процент выжывшых в подобных ДТП на Немцах и япошках почему то на уровень выше...
Підтримую Коварного. Німці визнані специ по конструкціям кузова і якості заліза. Єдине, що в кожній окремій ситуації може не спасти ні кузов, ні подушки, ні марка авто. Колись на мінівені один заїхав в лісовоз. Висока посадка виявилась фатальною - прорвала колода подушку безпеки, і все. При чому передній пасажир і задній жодної подряпини. З водієм все ясно...
Будьте обережні, бо обставини можуть бути деколи сильніші за всі марки і кузова і т.д.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей