Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ДТП ХОНДА(стоит задуматся)!!!:(((
KAVArnuy
Ім'я:Игорь
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
ДТП ХОНДА(стоит задуматся)!!!:(((

Повідомлення KAVArnuy » Пон, 14 листопада 2005, 18:57

Ето просто п...ц ... вот что случилось в Киеве http://www.magnolia-tv.com/news/2005-11-11/no4/ :roll: Хонда хондой а людей жалко ... Вот так посмотришь и думаешь неужели такое может быть ......
Востаннє редагувалось Пон, 14 листопада 2005, 20:48 користувачем KAVArnuy, всього редагувалось 1 раз.

Жульєн
Тюнінг клуб
Ім'я:Юрій Володимирович
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Жульєн » Пон, 14 листопада 2005, 18:59

:shock: я в шоці :shock:
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))

Dimon
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Dimon » Пон, 14 листопада 2005, 19:14

просто пи..

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Пон, 14 листопада 2005, 19:22

Я - патріот Європейців. Але не буду категоричним, оскільки невідомо, що б було наприклад з бехою пятіркоюв тій самій ситуації. Хоча думаю, що якраз беху може і не розломало пополам. АНДРЕ писав, що перевертався на бесі, думаю, йому повезло, що не на Хонді.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 14 листопада 2005, 19:37

GORGAN
Недавно у Львові беху сімку розірвало на двоє. На Тургєнєва. Правда там швидкість була величезна..

A1

Повідомлення A1 » Пон, 14 листопада 2005, 20:04

Людей шкода...

KAVArnuy
GORGAN
при чому тут Хонда?????? Ви думайте, щи ви пишите :evil: . Я думаю на любій машині шансів вижити, судячи по фотографіям, нівкого не було. Вовка за ваше любиме БМВ написав, я раніше кидав лінк де сюбару СТІ так само на 2 частини розірвало.

Коли ти тиснеш газ "впол" ти знаєш на що ти йдеш, і думаю після 130-150 км/год не на багатьох машинах є шанс вижити у випадку непередбаченої ситуації.

KAVArnuy
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Пон, 14 листопада 2005, 20:19

A1
Не нервничай... розслабся... Я понимаю что судить по одной фотке Хонды ето ничего не значит просто я тож когдато на скорости на БМВ с трасы слетел и скорость была чуть выше 180 и слава богу жив :roll: , а вот два моих друга при аналогичной ситуацыи только на другой машине(Яп) насмерть ...

Конечно же ето не показалеть так как каждое ДТП имеет свои особенности и тут много нюансов... может ето я такой , но я заметил что у МЕРСА,БМВ,АУДи метал и кузов сильно отличается от ХОНды,Мазды и тд и тп... Да и процент выжывшых в подобных ДТП на Немцах и япошках почему то на уровень выше...

Звините за флейм но думаю что лучше не спорить в етом топике кто прочнее ...

А просто ВСЕМ Еще раз БУДЬТЕ осторожны так как ,,,,,,,,МАШИНА-СМЕРТЬ,,,,,,,,,,,

A1

Повідомлення A1 » Пон, 14 листопада 2005, 20:32

KAVArnuy
вините за флейм но думаю что лучше не спорить в етом топике кто прочнее ...
також так думаю, просто вважаю назву теми некоректною, що й породило багато флейму

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 14 листопада 2005, 22:23

vovka писав:GORGAN
Недавно у Львові беху сімку розірвало на двоє. На Тургєнєва. Правда там швидкість була величезна..
Там швидкість була 190, два дерева зрізали!!!!

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 14 листопада 2005, 22:36

Dj kvass
В газеті написали що швидкысть була 220.. І що багажник від машини знайшли за 80 метрів від решти машини. Ну але журналюги прибрехати вміють.. Тепер на місці дерева там вінок і свічки горять.

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 14 листопада 2005, 22:39

Той пацан шо був на БМВ з Сокільник ,і я його добре знав, ше маю його журнал, але незнаю кому його віддати :cry:

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 14 листопада 2005, 23:31

vovka писав:Недавно у Львові беху сімку розірвало на двоє. На Тургєнєва. Правда там швидкість була величезна..
Я цю людину знав особисто, ми з ним були хороші товарищі і спілкувались майже, що дня, пацан був супер :cry:
vovka писав:В газеті написали що швидкысть була 220..
НЕ було там такої швидкості та і розігнатись там немає де, сам подумай, там стільки люків, що то повний пі...ц. Мусара, які їхали ззаду за ними прекрасно бачили, як лопнуло передне колесо, а швидкість більше 140 і машину розкрутило на вузенькій вулиці. У водія крім черепно-мозкової навіть більше травм не було. Тому Я би цю газету тому автору особисто в дупу би засунув :mad:
Dj kvass писав:Той пацан шо був на БМВ з Сокільник ,і я його добре знав, ше маю його журнал, але незнаю кому його віддати
Віддай мені, Я родичам передам або його двоюрідному брату, він мій сусід.
П.С. Всі ми знаемо, що таке трапляється, коли ми п'яні або грубо порушуємо ПДР. Після того, як Юрка розбився Я себе якось погано почував, коли їхав за кермом.
Висновок: НЕ ГАНЯЙТЕ. Є траса на який ми більш-меньш в безпеці, в місті ТАБУ.
П.С.С. Ходні ЖОПА, а особливо шкода пацана на заборі, Я думаю там точно було 200 км/год.
БМВ так само розривається на куски, мерси аналогічний варіант, ми всі це вчора на Виговського це бачили. Тому на дорозі всі рівні і смертні
Dynamic Sport Latvia

RS
Ім'я:Сєрий
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Пон, 14 листопада 2005, 23:33

Дам... після такого за руль сідати шоб погасати не хочеться... не портьте настрій більше такого сюда не ліпіть. Я від Одеси 2 тижня відходив , ходив думав , задумувався і вагався.

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 14 листопада 2005, 23:35

RS писав:Правила існують для того - щоб їх порушувати!!!
Тоді подумай над цим і перепиши, бо останнім часом це точно не актуально :mad:
Dynamic Sport Latvia

RS
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Пон, 14 листопада 2005, 23:58

Аварія може бути і не через порушення. Я по іншому в нашому місті їздити не знаю як. Ізвиняйте - такий є. Я все роблю свідомо , без ризику нікуда. No coment! Прошу більше мене з цим питанням не рухати - всі різні.

KAVArnuy
Контактна інформація:

Повідомлення KAVArnuy » Вів, 15 листопада 2005, 00:15

Вы как маленькие дети... споры споры и еще раз споры...

Я выложыл ету инфу здесь только ради того что бы каждый из нас посмотрел и задумался... а стоить ли... (чесно мне [цензура] кто прочнее просто что есть то есть),
Потому что, меня самого 2-а года назад вырезали с покарявленой машины ... до етого мне казалось что круто когда летишь по трасе 260 км . я сам напрягал водилу давай быстрее ,зделай етого , етого... но один миг изминил всю мою жизнь, и хоть жажда скорости и осталась, но теперь перед тем как натопить на педаль у меня в голове всплывает картина 2-х годичной давности ... и самое главное одно когда ты сам за рулем пожалуйста тебе решать, а совсем другое когда с пасажиром и надо думать своей безтолковкой что ты как водитель несешь ответственность за человека, когдато у меня было реально 3-и хорошых друга с котрорыми мы дружыли с детства мы воросли в одном доме ,ходили в одну школу,в один клас ... и в один прекрасный день,вечером я пошол к своей девушки несмотря на их уговоры поехать с ними покататся ... с утра мне позвонил отец и сообщил что мои друзья розбились и надо ехать в морг на опознания...

так что брость вы ети споры ... просто хочу что бы каждый из нас всякий раз прежде чем что то зделал всполнил да даже ети фотки ... и сказал себе .. [цензура] а нахер мне ето надо...

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 15 листопада 2005, 01:21

21043 SW писав:НЕ було там такої швидкості та і розігнатись там немає де, сам подумай, там стільки люків, що то повний пі...ц
Газета "Високий Замок". Там читав.
В принципі там важко розігнатися, але якщо вся вулиця в зелених світлофорах то це не є важко. Люки зовсім не заважають. Але вулиця вузька. Я там кожен день їжджу. І купа підступних бокових вуличок, з якої люблять виїджати всякі придурки..
RS писав:Я по іншому в нашому місті їздити не знаю як. Ізвиняйте - такий є. Я все роблю свідомо , без ризику нікуда. No coment! Прошу більше мене з цим питанням не рухати - всі різні.
Ну-ну.. Не будь героєм.. Хе.. І ти ще так наполягаєш щоб я тобі під аватаром поставив напис "тюнінг-клуб" ? :D В нас в клубі всі стараються їздити по правилах, наскільки я знаю :) А ти отак кричиш що свідомо все порушуєш... Надіюсь тобі ще ніхто не дав клубної наклейки на авто ? :)

RS
Контактна інформація:

Повідомлення RS » Вів, 15 листопада 2005, 08:33

Клуб не має права рішвати як як їзджу :evil: :evil: :evil: . Я просив про це не говорити. Яж не кажу топі пісати точно в унітаз в громадському туалеті - хоч це мішає іншим :mad: ! І за всіх не рорзписуйся - шось я їзди по правилах у нас сильно не замічаю. Всьо про це ні слова бо будем сваритися.

GORGAN

Повідомлення GORGAN » Вів, 15 листопада 2005, 11:04

KAVArnuy писав:A1
может ето я такой , но я заметил что у МЕРСА,БМВ,АУДи метал и кузов сильно отличается от ХОНды,Мазды и тд и тп... Да и процент выжывшых в подобных ДТП на Немцах и япошках почему то на уровень выше...

Звините за флейм но думаю что лучше не спорить в етом топике кто прочнее ...

Підтримую Коварного. Німці визнані специ по конструкціям кузова і якості заліза. Єдине, що в кожній окремій ситуації може не спасти ні кузов, ні подушки, ні марка авто. Колись на мінівені один заїхав в лісовоз. Висока посадка виявилась фатальною - прорвала колода подушку безпеки, і все. При чому передній пасажир і задній жодної подряпини. З водієм все ясно...
Будьте обережні, бо обставини можуть бути деколи сильніші за всі марки і кузова і т.д.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 15 листопада 2005, 11:25

RS
Не треба лишніх хвиль! Більшість людей в клубі я надіюсь дотримується правил їзди хоча б в місті. І це нормально і нема чого вимахуватись. Вимахуватись можна на трасі

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей