Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Обговорення сигналізації
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
GZero
Щаслива людина.. В тебе ще напевно центральний замок ніколи не глючив ? :) Я вже от 2 рази лазив через багажник, один раз як клоун на заправці, бо ключі впали з рук і брелок навернувся... Якби була заварена кришка - довелося б напевно на заправці ночувати і срочно кликати якихось хакерів взломувати машину ..
Додано через 3 хвилини 53 секунди:
Нічого не маю проти Ланоса, але особисто мені заварена кришка не дуже подобається. От на Гольфі Кваса заварена кришка гарно виглядала.
Ну але те що Ланос гарно їздив - це факт і з тим не сперечаюся :)
Щаслива людина.. В тебе ще напевно центральний замок ніколи не глючив ? :) Я вже от 2 рази лазив через багажник, один раз як клоун на заправці, бо ключі впали з рук і брелок навернувся... Якби була заварена кришка - довелося б напевно на заправці ночувати і срочно кликати якихось хакерів взломувати машину ..
Додано через 3 хвилини 53 секунди:
Нічого не маю проти Ланоса, але особисто мені заварена кришка не дуже подобається. От на Гольфі Кваса заварена кришка гарно виглядала.
Ну але те що Ланос гарно їздив - це факт і з тим не сперечаюся :)
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Yelik
Важко в таке повірити, це ж маразм.
vovka
Та ні, в мене ЦЗ з заводу, вони зазвичай не глючать. А чому ти не відкрив двері нормально, ключом, а через багажник аж ліз? А потім кнопкою відключив сигналку і все.
До речі, як треба буде відкрити машину - дзвони, мій знайомий вміє :) Там треба здається ту пластикову планку зняти і все як на долоні. Якщо треба - уточню.
Важко в таке повірити, це ж маразм.
vovka
Та ні, в мене ЦЗ з заводу, вони зазвичай не глючать. А чому ти не відкрив двері нормально, ключом, а через багажник аж ліз? А потім кнопкою відключив сигналку і все.
До речі, як треба буде відкрити машину - дзвони, мій знайомий вміє :) Там треба здається ту пластикову планку зняти і все як на долоні. Якщо треба - уточню.
- vovka
- Контактна інформація:
GZero
Ну ти даєш :) Якби я міг відкрити ключем я б ясно через багажник не лазив
В мене ключем не відкривається. Там той механізм зняли. Просто центральний замок. Кнопкою ж кажу не міг відключити бо брелок навернувся тобто перестав працювати. Прийшлося взагалі всю сигналку зняти і доїхати так до стоянки :)
Ну ти даєш :) Якби я міг відкрити ключем я б ясно через багажник не лазив

-
vovka
Я даю?! Твої установщики дають! Завжди до всього, що може дати збій, має бути функція аварійного вимкнення. До замків на капоти є тросики, до сигналок - кнопка Valet (я її мав на увазі, а не кнопку на брелку, який не працював). Рекомендую прочитати мануал по сигналці, щоб наступний раз її не знімати (добре, що в тебе нема безпровідних блокуючих реле
).
Я даю?! Твої установщики дають! Завжди до всього, що може дати збій, має бути функція аварійного вимкнення. До замків на капоти є тросики, до сигналок - кнопка Valet (я її мав на увазі, а не кнопку на брелку, який не працював). Рекомендую прочитати мануал по сигналці, щоб наступний раз її не знімати (добре, що в тебе нема безпровідних блокуючих реле

- vovka
- Контактна інформація:
З міркувань моєї безпеки - щоб не залишитися на вулиці. Все таки коли машини пищить і хтось туда лізе черех багажник - це все таки викликає підозру :)GZero писав:А з багажника не зняли з яких міркувань?
GZero
Просто я знаю нюанси як її відключати :)
А взагалі я не до того веду.. А то я бачу ти так вправно перевів розмову у інше русло..
От якщо в тебе навернеться брєлок (стукаю по дереву), а всі двері в машині будуть закриті, і багажник заварений і ключами відкрити неможливо - що будеш робити ?
Варіант "поїду додому за іншим брєлком" не підходить.
-
vovka
Я теж, на випадок неробочого брелка вирішив раз спробувати як воно буде - відключити сигналку без нього. Розбирався хвилин 10, залізши головою під руль
Доблесний наряд проходив мимо і тільки кинув лінивий погляд а потім ніби спеціально відвернувся. Як даішники колись, коли біля них пролітав на червоне ІІ-МІ.
В цій державі ти нікому не потрібен => розраховувати, що хтось зверне увагу, що твоя машина реве - наївно.
Це був твій вибір. Просто для мене це виглядає безглуздо. Це ніби на першому поверсі на одне вікно не поставити гратку і ще й його відкрити. Бо всі інші захищені.
З моєї т.з. це невдалий компроміс. Або заварити все [цензура] і знайти нормальний спосіб відкривання дверей або нічого. Це випливає з наступного:vovka писав:З міркувань моєї безпеки - щоб не залишитися на вулиці
Ой не треба. Вже скільки таке було.. Мій знайомий не міг виключити сигналку в Вектрі, розібрали всю панель, розворотили всю машину. Машина кричить, двоє зсередини розібрали пів машини і мухлюють щось там з проводкою. Вдень. Навпроти главпочтампу. Ніхто не підійшов, ніхто нічого не запідозрив.vovka писав:коли машини пищить і хтось туда лізе черех багажник - це все таки викликає
Я теж, на випадок неробочого брелка вирішив раз спробувати як воно буде - відключити сигналку без нього. Розбирався хвилин 10, залізши головою під руль
В цій державі ти нікому не потрібен => розраховувати, що хтось зверне увагу, що твоя машина реве - наївно.
А чому це неможливо?vovka писав:ключами відкрити неможливо

- vovka
- Контактна інформація:
Тоді звідси випливає - що сигналки взагалі нафіг нетреба і можно особливо ними не перейматися :) Поставити якусь дешеву щоби бомжі не залізли та й хватить - нащо цы дорогі здалися, адже люба сигналка відключається - це справа часу, а його в злодіїв дуже багато, як випливає з твоїх слів :)GZero писав:В цій державі ти нікому не потрібен => розраховувати, що хтось зверне увагу, що твоя машина реве - наївно.
Блін, ну представ собі таку ситуацію. Гіпотетично :) Що будеш робити ?GZero писав:А чому це неможливо?
Не в мене одного так зроблено..
-
Не плутай тепле з м'яким. Часу якраз в них мало. Бо є ти - з пейджером в кишені, який показує, що відкрито одну з дверей/капот/багажник або здійснено спробу завести двигун.vovka писав:його в злодіїв дуже багато, як випливає з твоїх слів
В принципі, якщо припустити, що по радіоканалу сигналку не відкриють (це малоймовірно, але), то в [цензура] з грамотно встановленою сиреною це може дати мінімальний результат. Але найкраще, як а мене, це заводський іммо + замок на капот.
А взагалі - так: якщо машина замовлена, її ніщо не врятує. Хоч і є нюанси.
Пропоную перенести наш діалог в нову тему. Там і про сигналки поговоримо :)
Хм.. гіпотетично..vovka писав:ну представ собі таку ситуацію. Гіпотетично
Дзвоню друзям, вони обдзвонюють СТО і майстерні, і привозять мені спеціаліста, який відкриває будь-яке Лачетті, 2108 чи BMW X5 за 3 хвилини (в Києві вже навіть спеціальні служби є).
Якщо не виканує - машину на евакуатор і на найближче СТО. Справляться

Додано через 9 хвилин 12 секунд:
T@R@S
Всі сигналки вирубуться зняттям клеми з акумулятора, бо мають властивість сподивати струмT@R@S писав:ага ще є сигалки котрі вирубуються зняттям клеми АБ.
*хозяйке не заметку* Автономну сирену можна кинути в наперед підготовлене відро з водоюT@R@S писав:є такі падли

Востаннє редагувалось Нед, 13 листопада 2005, 23:44 користувачем GZero, всього редагувалось 1 раз.
- vovka
- Контактна інформація:
Брехня :) Є багато сигналок з автономним живленням - і тому просто зняти клему не вийде. Треба ще то автономне живлення пошукати по машині..GZero писав:Всі сигналки вирубуться зняттям клеми з акумулятора
Не забувай, що є ще багато сигналок без такого пейджера який щось показує на відстані..GZero писав:Бо є ти - з пейджером в кишені, який показує, що відкрито одну з дверей/капот/багажник або здійснено спробу завести двигун.
Якраз думав це запропонувати...GZero писав:Пропоную перенести наш діалог в нову тему. Там і про сигналки поговоримо
Читав в журналі що BMW радить заводські сигналки зразу міняти :) В цьому випадку злодій вже підготовлений і знає з чим матиме справу.. Тому краще поставити щось нестандартне і нікому не говорити яка саме сигналізація в тебе стоїть..GZero писав:Але найкраще, як а мене, це заводський іммо + замок на капот.
Додано через 2 хвилини 43 секунди:
Fobos
GZero
От блін, я вже представив злодія зі щипцями і відром води :megalol:
З молотом навіть уявити важко :megalol:
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Веселе у мене - ключових отворів нема ніде , нажимається кнопочка в певному радіусі і машина відкривається, машина заводиться не ключом , а просто вставляється карточка і нажимається кнопочка. Ше + проста сигналка є. Я б хотів глянути на простих злодіїв , які залізли б і хотіли завести
. Батя перше сам з привички ключами від гаража під рульом пластмасу дряпав
.
А взагалі сам прікол то GPS. Недавно знайшли по тій фігні в Україні вкрадену машину з Польщі. Польські менти подивилися маршрут ( через митницю
: ) і задали питання нашим митникам.. :lol:
А взагалі сам прікол то GPS. Недавно знайшли по тій фігні в Україні вкрадену машину з Польщі. Польські менти подивилися маршрут ( через митницю

-
А сигналки з автономним живленням живляться значить від Святого Духа?vovka писав:Є багато сигналок з автономним живленням
Ага, а ще є багато без сигналок взагалі. Вловлюєш?vovka писав:є ще багато сигналок без такого пейджера який щось показує на відстані
Відкрию тобі секрет - 99% сигналізацій працюють на одній схемі - Microchip Keeloq. І до всіх них підходить один девайс для взлому. Про яке "нестандартне" йде мова?vovka писав:Тому краще поставити щось нестандартне і нікому не говорити яка саме сигналізація в тебе стоїть
Якщо цікавить в двох словах як працює і як постаратись вберегтись від зловмисників - рокажу.
Точно. Краще застрахуватись по КАСКО.A1 писав:тільки коштує воно ну дуже багато, я цікавився
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
vovka
Сказати чесно, 08,09 і джигуль выдкриваються закритими очима(ну одним відкритим воком) :o
Для тих хто краде 08 3хв достатньо шоб вона поїхала!!! Для цього існує так званий паук- в який входить свій комутатор бабіна і високовольтні дроти. Достатньо відкрити капот то всьо підключити-і пофІГ БЛОКІРОВКИ!! Такшо ........
На рахунок сигналок в мене є практично всі нові технології-під заказ(самі розумієте шо річ нездешевих тому тре заказувати)
Наприклад. Одна сігналка є розміром з сірникову пачку!(легко можна сховати в жгут проводки фіг хто знайде) В самій сигналці є акамулятор який підзаряжається від живлення авто)Управління сиреною відбувається по радіоканалу до 10 метрів. Тобто сирена має тільки два дроти + і - :o Корпус її алюмінєвий!!! Простим ударом кувалди тут не обійдеться.В Блокіровки входять ДВА релє які також управляються по радіоканалу(тобто можна ті релє розкидати по всій машині і скільки хочеш і блокувати всьо шо хочеш)!!!!
Я вам скажу шо від злодія ні одна машина не застрахована, просто перевага буде в тому скільки він потратить часу для того шоб то всьо розблокувати
Сказати чесно, 08,09 і джигуль выдкриваються закритими очима(ну одним відкритим воком) :o
Для тих хто краде 08 3хв достатньо шоб вона поїхала!!! Для цього існує так званий паук- в який входить свій комутатор бабіна і високовольтні дроти. Достатньо відкрити капот то всьо підключити-і пофІГ БЛОКІРОВКИ!! Такшо ........
На рахунок сигналок в мене є практично всі нові технології-під заказ(самі розумієте шо річ нездешевих тому тре заказувати)
Наприклад. Одна сігналка є розміром з сірникову пачку!(легко можна сховати в жгут проводки фіг хто знайде) В самій сигналці є акамулятор який підзаряжається від живлення авто)Управління сиреною відбувається по радіоканалу до 10 метрів. Тобто сирена має тільки два дроти + і - :o Корпус її алюмінєвий!!! Простим ударом кувалди тут не обійдеться.В Блокіровки входять ДВА релє які також управляються по радіоканалу(тобто можна ті релє розкидати по всій машині і скільки хочеш і блокувати всьо шо хочеш)!!!!
Я вам скажу шо від злодія ні одна машина не застрахована, просто перевага буде в тому скільки він потратить часу для того шоб то всьо розблокувати
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей