Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діти і ПДР
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Дивлясись відео з реєстраторів,читаючи коменти до них дуже часто бачу людей які завжди вигорожують себе.Саме гірше ,що своїм прикладом вони наражають своїх( і не тільки) дітей внуків на небезпеку
Раджу подивитись відео хоч російське але повчальне
http://avtopoligon.info/news/zhestkii-s ... video.html
Так хто як вчить дітей правил поведінки на дорозі ? Чи Ви вважаєте ,що цього дитина з часом сама навчиться?
Недавно їхав в двір і діти бавились на дорозі в калюжі так от одного обідило,що моє авто втопило їхню ескадрилю.Малий підбіг ззаду до авто коли я здавав назад і стукнув кулаком.
А саме цікавіше -ціла площадка народу і ніхто навіть не крикнув малому ВАЖАЙ СТІЙ
.....
Раджу подивитись відео хоч російське але повчальне
http://avtopoligon.info/news/zhestkii-s ... video.html
Так хто як вчить дітей правил поведінки на дорозі ? Чи Ви вважаєте ,що цього дитина з часом сама навчиться?
Недавно їхав в двір і діти бавились на дорозі в калюжі так от одного обідило,що моє авто втопило їхню ескадрилю.Малий підбіг ззаду до авто коли я здавав назад і стукнув кулаком.
А саме цікавіше -ціла площадка народу і ніхто навіть не крикнув малому ВАЖАЙ СТІЙ
.....
Re: Діти і ПДР
дитина все повторює, що роблять батькиandreyclk писав: Так хто як вчить дітей правил поведінки на дорозі ? Чи Ви вважаєте ,що цього дитина з часом сама навчиться?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
andreyclk, взагалі я вважаю що як батьки дотримуються правил, так і діти будуть
Не так давно ледь не став вбивцею, розвертався і здавав назад на машині дивлюсь по дзеркалам, ніц нема, але щось мене дьорнуло вийти з машини, а там малий мені під бампер заглядає, я крикнув, він втік. Саме цікаве, що це біля дитячої площадки, де багато дітей і батків, так ніхто навіть цього не замітив, а мами того малого я так і не найшов. А до біди не хватило 5-10 см.
Не так давно ледь не став вбивцею, розвертався і здавав назад на машині дивлюсь по дзеркалам, ніц нема, але щось мене дьорнуло вийти з машини, а там малий мені під бампер заглядає, я крикнув, він втік. Саме цікаве, що це біля дитячої площадки, де багато дітей і батків, так ніхто навіть цього не замітив, а мами того малого я так і не найшов. А до біди не хватило 5-10 см.
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
складна тема...
завжди ачкую біля всяких площадок чи у дворах здавати задом... точніше завжди стараюся мінімізувати до нуля їзду задом в таких місцях...
а по дітях вопшім з їх батьками - унікалів немеряно... всьо напевно всмоктується з молоком матері, коли вагітна мамаша валить через наукову поза переходом і т.д.

завжди ачкую біля всяких площадок чи у дворах здавати задом... точніше завжди стараюся мінімізувати до нуля їзду задом в таких місцях...
а по дітях вопшім з їх батьками - унікалів немеряно... всьо напевно всмоктується з молоком матері, коли вагітна мамаша валить через наукову поза переходом і т.д.

-
Felix, головне всі потім дружно кричать та то він летів,входив в поворот при 150км в год,задом залітав і т д.
і чоловіки тих кур які не дивляться за дітьми потім так само кудкудакають
і чоловіки тих кур які не дивляться за дітьми потім так само кудкудакають
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
мені колись дитина в істериці (мама посраці дали) влетіла в бокуву дверку....я аж уху зїв...
мамаша мала притензії...але була успішно послана нахій рази 3, сам встрашився шо капец
а дитина як би нічого і не було полетіла далі...
Таких батьків треба нагло товкти, на місці і слухати чи ше дихає...і діти їхні ніколи більше не побіжать через дорогу , бо їм так захотіломь
всілякі там заняття в школі не особливо допомагають, в мене знайома ОБЖД в школі вчить, то каже завжди...
цитую*Я дивуюсь як половина з тих опаришів ше ціла по тому світі ходить*
мамаша мала притензії...але була успішно послана нахій рази 3, сам встрашився шо капец

а дитина як би нічого і не було полетіла далі...
Таких батьків треба нагло товкти, на місці і слухати чи ше дихає...і діти їхні ніколи більше не побіжать через дорогу , бо їм так захотіломь

всілякі там заняття в школі не особливо допомагають, в мене знайома ОБЖД в школі вчить, то каже завжди...
цитую*Я дивуюсь як половина з тих опаришів ше ціла по тому світі ходить*
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
-
ostin777powers писав: Таких батьків треба нагло товкти, на місці і слухати чи ше дихає

ОКуїваю ідіотам які з дітьми на червне ідуть не дочекавшись 10секунд...ніхтож не їде

Одна така бабуля з каляскою ледве під авто непопала
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
andreyclk якщо тато/мама/баба/дідо ходять на червоне, йдуть поперек бо так швидше і т.д. - 200% що дитина буде така сама 

- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вот а хто дітям хоть щось говорить про правила дорожнього руху? Вот я ще зі школи тільки одне знав що зелене ідем червоне стоїмо. Я за то щоб в школі на предметі ОБЖД, запрошували викладача з автошколи і він нормально зміг дітям пояснити що і до чого.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
jon, нам в першому класі розказували багато чого з якої сторони трамвай тролейбус обходити, і тд але то ще за совка було, в незалежній всім насрати на дітей
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
t309, Ну бачиш... а там куча нюансів стільки.. і саме для пішоходів.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
та ну, мою сестру маленьку і в садочку правила вчили(навіть знаки), і в школі вчать, то ще багато від навч. закладу залежить 

-
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 1 раз
andreyclk, дай нормальну ссилку, а то в мене не відкривається...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей