Яке потрібно обладнання, щоб можна було самому зробити діагностику свого авто. Може хтось пробував робити щось подібне підскаже з чого починати. Буду вдячний.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
CAT писав: та чого так складно, можна купити дівайс який вставляється в діагностичний розєм і через блютуз конектиться до смартфона з відповідною програмою. ним можна коди помилок визначати і відповідно потім в неті шукати що вони означають...
b_andriy писав: jon, треба адаптер і прогу, з дешевих ELM327 і телефон або планшет з прогою, помилки зможеш сам видаляти і дивитись за даними, якшо шось серйозніше то треба на спец форумах шукати
jon писав: b_andriy та то я вже побачив що найпростіше то через адаптер ELM327, але хотілось б щось серйозніше.
1-ELM,2-VCM-Китайський сканер для Форда,3-Autocom-мультимарочний сканер,інші сканери дорожчі і непотрібні для домашнього використання.а який Форд купили?jon писав:Ставши щасливим власником Форд,який частенько приносить всякі маленькі проблеми. Мені захотілось самому знати що робиться з моєю машиною. Але ніяк не можу зрозуміти з чого мені починати.
Яке потрібно обладнання, щоб можна було самому зробити діагностику свого авто. Може хтось пробував робити щось подібне підскаже з чого починати. Буду вдячний.
kapi писав: мотортестер! 10 тис грн. http://www.autoscaners.ru/catalogue/?catalogue_id=414
професійний по Фордахgermanu писав: VCM-Китайський сканер для Форда
germanu писав: 3-Autocom-мультимарочний сканер
germanu писав: 1-ELM
По фордам він тобі не буде нормально працювати, для роботи з фордами потрібно ELM v1.5 -ТІЛЬКИ ЦЕЙ!jon писав:Не дає мені спокою діагностика. пробую себе в цій царині. Купив собі такий китайський кабель kkl vag-com 409.1 для діагностики шкоди і сеата.
Китай не виправдав сподівань. Підключається до машини але не бачить всіх блоків.
Зараз хочу купити ось такий автосканер "ВАСЯ Диагност 16.9 PRO".
Цікавить може хтось пробував на форумі таке? чи сильно від китайського kkl vag-com 409.1 відрізняється? Чи є смисл купляти?
В мому Гольфі все побачило і помилки після ремонту стерло! Працює на відмінно, задоволений девайсомb_andriy писав: ELM327 і телефон або планшет з прогою, помилки зможеш сам видаляти і дивитись за даними
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей