Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А штрафи таки виросли
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Попав в понеділок за п"янку. За рулем на моїй машині був друган. Йому приписали п"янку, Мені передачу керма особі в нетверезому стані. Тільки сьогодні забрав машину з штрафмайданчика. Як йому так і мені штраф 280-360 грн + можливе позбавлення прав. Хохма в тому, що налєво добазаритись з ментами 500 грн з чоловіка!!!, тобто 1000 за двох. А колись було 250-300. Кажуть Беркутята тепер тоже їсти хочуть. Чекаєм повісток. Офіційно було заплаченон сьогодні 31 грн. (17 грн доба штрафмайданчик, кожна наступна 10. 6,20 кожен кілометр доставки.) П"ю два дня підряд :evil:
- Sasha Van Gate
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Sasha Van Gate
- Контактна інформація:
-
- Контактна інформація:
Во, здибав на форумі:)
Короче, наших попрошайок з полосатими палочками нічо не поміняє:)Поведаю Вам о работе ГАИ.
Недавно останавливают меня за превышение, как полагается садят в машину, и начинается допрос: ты откуда, кто у тебя родственники, то да се, вобщем выяснил я у них, что пользуются они новыми радарами луценка (это те лихие девайсы, которые хранят в памяти 700 записей), так вот, стереть запись из этого девайса стоит 10грн.
Вот еще, эти петухи в форме любят понту нагнать, останавливают, и могут Вам представиться как работники Кобры, в таком случае рекомендую их попускать незлой ухмылкой - "Вы из Кобры?, не смешите мои тапочки!"
Вобщем этих ребят токо могила исправит, гнать их всех нада сраной метлой и заменять на автоматические камеры.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Взагалі тему створив для того, щоб остальні знали чим грозить пиво за кермом. Спілкувався після того всього з знайомим з ДАІ, каже, при любій ситуації їхати на експертизу, і без неї ніякі протоколи не писати. А права зараз майже не забирають, тільки штрафи накладають. Чекаєм суд.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
Очень просто... Конечно же только когда не за рулем...CAT писав:ну от не шарю як можна бути любительом автомобілів і алкоголю одночасно??
Я же писал как поедишь так и возьмет... может взять и 10 л. как жыгуль а может и больше ,намного больше...[/b]CAT писав:і ше не шарю скільки бере А95 на 100 км твоя беха яку ти продаєш
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей