Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хочу взяти ниву, але є питання...
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ось знайомий продає Ниву, мені дуже сподобалася, єдине - не змогли поїхати в суботу на сервіс бо було свято ніхто не працював. На цьому тижні я їду в отпуск якщо не продасть то буду дивитися після але...є ряд питань:
1. Щеплення стоїть дуже високо - він сказав що це краще і він так спеціакльно зробив щоб не зношувалося - не може тут бути якигось каменів?
2. Починає їсти масло після 90 км/год...каже що це нормально для Ниви.
3. Троха стоїть гул від роздаток але після 90 - пропадає, чи можна зробити обезшумку щоб зменшити це все? і яка орієнтовно вартість буде того?
1. Щеплення стоїть дуже високо - він сказав що це краще і він так спеціакльно зробив щоб не зношувалося - не може тут бути якигось каменів?
3. Троха стоїть гул від роздаток але після 90 - пропадає, чи можна зробити обезшумку щоб зменшити це все? і яка орієнтовно вартість буде того?
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
я впринцепі більше розуміюся на уазах але думаю багато чого відноситься до всіх російських джипів
якого року машина?
1 по сцепленю тобі нічого конкретного сказати неможу томущо як кажуть (о вкусах не спорят) в мене наоборот сцеплення в самому низу і це тільки тому що моєьу татові так більше подобається.
2 впринцепі це нормально якщо в межах розумного
томушо автомобілі такі я к нива і уази нерозраховані на швидку їзду,
але якщо після кожних 40 км їзди потрібно доливати то це вже проблема мотора.
3 гул може бути від зношеності деталей це вже потрібно щоб глянув спеціаліст, а обезшумку можна зробити але як це зробити і скільки це буде кощтувати це вже до спеціалістів
якого року машина?
1 по сцепленю тобі нічого конкретного сказати неможу томущо як кажуть (о вкусах не спорят) в мене наоборот сцеплення в самому низу і це тільки тому що моєьу татові так більше подобається.
2 впринцепі це нормально якщо в межах розумного
томушо автомобілі такі я к нива і уази нерозраховані на швидку їзду,
але якщо після кожних 40 км їзди потрібно доливати то це вже проблема мотора.
3 гул може бути від зношеності деталей це вже потрібно щоб глянув спеціаліст, а обезшумку можна зробити але як це зробити і скільки це буде кощтувати це вже до спеціалістів
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
на мою думку
1.шодо зчеплення то це субєктивно - воно зношується в залежності від того хто як їздить, крім того якшо воно занадто високо то може пробуксовувати і зношуватись від того...(можливо твій знайомий так його накрутив бо воно вже на останньому диханні і тільки так ше тримає а якшо нижче то пробуксовує)
2.масло то може їсти але питання скільки? якшо 1 літру на 1500 км то це нормально а якшо 1 літру на 100 км то це торба...
3.гул від роздаток в ниві завжди був і буде, шумоізоляцію можна робити але воно до кінця не вирішить ту проблему.
а взагалі нива то тєма, погані дороги пофіг, ями пофіг - афігєнно на природу їздити. і є поле для оффроад тюнінгу.
1.шодо зчеплення то це субєктивно - воно зношується в залежності від того хто як їздить, крім того якшо воно занадто високо то може пробуксовувати і зношуватись від того...(можливо твій знайомий так його накрутив бо воно вже на останньому диханні і тільки так ше тримає а якшо нижче то пробуксовує)
2.масло то може їсти але питання скільки? якшо 1 літру на 1500 км то це нормально а якшо 1 літру на 100 км то це торба...
3.гул від роздаток в ниві завжди був і буде, шумоізоляцію можна робити але воно до кінця не вирішить ту проблему.
а взагалі нива то тєма, погані дороги пофіг, ями пофіг - афігєнно на природу їздити. і є поле для оффроад тюнінгу.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
- Контактна інформація:
Ага прально вибираю і ще не купив:). Мені машина потрібна постільки постільки, спеціально я не шукаю, якщо хтось з знайомих продає щось - я іду дивлюся, за цей рік це наразі друга машина, але вона мені дуже сподобалася.lex писав:Demyan
а давай поспорим, что ты ее не купишь? сколько помню тебя тут, ты все что-то выбираешь...
Рік в неї 81.
- mytiania
- Контактна інформація:
по першому і третьому пункті тобі дали відповідь, а на другий пункт ше може буде таке шо проклатка блоку стара і протікає,якшо він помив двигун,тоді півгодини тре поїздити на високих обертах або пониженій передачі і тоді побачиш чи на блоці появиться масло(а через неї витікає десь 20% масла в цему варіанті)
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Re: Хочу взяти ниву, але є питання...
1. Зчеплення можна перевірити - на корзині є спец. вікна для цього. Заїдь до майстра хай подивиться стан зчеплення. Думаю що найкраще для зчеплення стандартні регулювання. :)Demyan писав:Ось знайомий продає Ниву, мені дуже сподобалася, єдине - не змогли поїхати в суботу на сервіс бо було свято ніхто не працював. На цьому тижні я їду в отпуск якщо не продасть то буду дивитися після але...є ряд питань:
2. На Ниві стоїть звичайний жигулівський двигун. Значить і для ВАЗів нормально жерти масло?

3. Гул від роздатки є навіть на Шеві-нивах і нікуди від нього не дінешся. То хороба всіх Нив. Обезшумкою можна його зменшити, але все одно гудіти буде...
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Demyan
Попробуй у оффродеров спросить, может там будет больше инфы.
http://www.offroad.lviv.ua
А так, вообще-то, на все твои вопросы ребята ответили грамотно и исчерпывающе.
ЗЫ 1981 год - внимание на кузов. Нива, строго говоря, не джип. Рамы нет. Все нагрузки от езды по бездорожью достаются кузову. Так что, аккуратно.

Попробуй у оффродеров спросить, может там будет больше инфы.
http://www.offroad.lviv.ua
А так, вообще-то, на все твои вопросы ребята ответили грамотно и исчерпывающе.
ЗЫ 1981 год - внимание на кузов. Нива, строго говоря, не джип. Рамы нет. Все нагрузки от езды по бездорожью достаются кузову. Так что, аккуратно.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей