Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Допоможіть з вибором дитячого автокрісла
- pop
- Ім'я:HA3
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім привіт, допоможіть з вибором дитячого автокрісла, бо є потреба а нема знань в цьому напрямку, знаю що рекаро нормальні і все...
Дитині 1 рік, 10 кг. Непосида страшна.
Порадьте які автокрісла є кращими, на що варто звертати увагу? Поки що дивились на рекаро )) yong sport.
Допоможіть, підкажіть.
Дякую.
Дитині 1 рік, 10 кг. Непосида страшна.
Порадьте які автокрісла є кращими, на що варто звертати увагу? Поки що дивились на рекаро )) yong sport.
Допоможіть, підкажіть.
Дякую.
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: Допоможіть з вибором дитячого автокрісла
pop, вибирай тільки з тих, що хочаб пройшли тест adac або інший,це важливо!!!
маю двох бетменів і вожу їх постійно
наприклад http://www.avtodeti.ru/krash_test_avtokresla/adac/
маю двох бетменів і вожу їх постійно

наприклад http://www.avtodeti.ru/krash_test_avtokresla/adac/
Востаннє редагувалось Пон, 31 березня 2014, 23:50 користувачем Thorn, всього редагувалось 1 раз.
Воно 

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
pop бери крісло 1/2/3 тобто десь до 8 років..
Сучасні крісла усі без п'ятиточкових ремнів.. це вже раритет.. Тільки спереду подушка, яка фіксується..
Глянь на Краш тести ті що пропонує Thorn там зразу все видно...
в мене ось таке CYBEX Pallas 2-fix
Ще у 2011 році воно отримало максимум по ADAC при тому, що Рекаро можна сказати скопіювавши конструкцію змогло зробити конкурента тільки в 2013 - RECARO Monza Nova
а RECARO Young Sport це вже утопія...
ось тобі реалії Рекаро..
Ще ось це непогане - KIDDY Guardianfix Pro 2 але дизайн так собі
П.С. Сам коли обирав чуть не купив Рекаро бо всі "радили".. дві ночі за компом і поміняв своє ставлення до цього бренду саме по дитячих кріслах..
Є нові фірми, які в рази швидше готують новинки, тому краще слідкувати за ними..
Сучасні крісла усі без п'ятиточкових ремнів.. це вже раритет.. Тільки спереду подушка, яка фіксується..
Глянь на Краш тести ті що пропонує Thorn там зразу все видно...
в мене ось таке CYBEX Pallas 2-fix
Ще у 2011 році воно отримало максимум по ADAC при тому, що Рекаро можна сказати скопіювавши конструкцію змогло зробити конкурента тільки в 2013 - RECARO Monza Nova
а RECARO Young Sport це вже утопія...
ось тобі реалії Рекаро..
Ще ось це непогане - KIDDY Guardianfix Pro 2 але дизайн так собі
П.С. Сам коли обирав чуть не купив Рекаро бо всі "радили".. дві ночі за компом і поміняв своє ставлення до цього бренду саме по дитячих кріслах..
Є нові фірми, які в рази швидше готують новинки, тому краще слідкувати за ними..
Востаннє редагувалось Пон, 31 березня 2014, 23:58 користувачем andrew, всього редагувалось 2 разів.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
pop
Пожалуй, соглашусь насчет Рекаро (мы покупали свое в 2008, и уже тогда у них были весьма средненькие оценки по безопасности, да и вообще Рекаро не был в лидерах ни в одной из категорий).
Я бы сказал, что менее универсальное кресло будет более безопасным. Поэтому, если есть возможность, то возьми себе сейчас группу 1, и потом, после 3-3.5 лет - группу 2-3.
У нас оба кресла были (и есть) Romer (King Plus и KidFix, кажется). Первое с пятиточечным ремнем, второе уже на обычный ремень. Я не знаю, что собой представляют эти новые кресла (Cybex, в частности), которые с подушками, вместо 5-точечного ремня. На момент, когда мы брали первое кресло (2008 год), на рынке было только одно такое кресло: Kiddy Infinity Plus. В ADAC'овском тесте у него оценка была выше чем у Romer'а (и оно было раза в полтора дешевле чем Romer), но у нас оно не продавалось.
У меня одногруппник в Германии живет, и его сын на две недели старше нашего. Я его попросил поехать там в магазин посмотреть, померять и прислать мне фотки. Его вердикт был: что оно может и прикольное с точки зрения безопасности, но ребенок в осенней одежде там сидел впритык. Т.е. если говорить о том, что оно до 3 лет, и нужно ездить зимой, то... мы не рискнули его взять.
Ну и еще момент, по словам моего одногруппника, ADAC в своих оценках учитывает стоимость. Т.е. если Romer стоил 300 евро, а Kiddy - 170, то Kiddy мог быть поставлен на первое место, на факт, что будучи лучшим, с точки зрения безопасности.
Отсюда вывод: кресло очень желательно примерять перед покупкой, а не брать влепую (у нас малому в 8 месяцев в Maxi Cosi было тесно, хотя малый в 4 месяца весил 9200 :), к 8 уже где-то в районе 11). ISOFIX, если есть петли в машине, тоже хорошо бы (но это удорожает кресло, особенно первую группу).
Кроме того Romer оказался достаточно ликвиден на вторичном рынке, мы когда продавли первое кресло, то мы даже не давали объявление. У меня у сотрудника было такое же, они продали свое. После чего у них спросили а нет ли еще именно Romer'а, и мы через них продали еще и свое (покупали за $400, продали за $150, после 3.5 лет использования).
Не то, чтобы я агитирую :), просто опыт использования.
Пожалуй, соглашусь насчет Рекаро (мы покупали свое в 2008, и уже тогда у них были весьма средненькие оценки по безопасности, да и вообще Рекаро не был в лидерах ни в одной из категорий).
Я бы сказал, что менее универсальное кресло будет более безопасным. Поэтому, если есть возможность, то возьми себе сейчас группу 1, и потом, после 3-3.5 лет - группу 2-3.
У нас оба кресла были (и есть) Romer (King Plus и KidFix, кажется). Первое с пятиточечным ремнем, второе уже на обычный ремень. Я не знаю, что собой представляют эти новые кресла (Cybex, в частности), которые с подушками, вместо 5-точечного ремня. На момент, когда мы брали первое кресло (2008 год), на рынке было только одно такое кресло: Kiddy Infinity Plus. В ADAC'овском тесте у него оценка была выше чем у Romer'а (и оно было раза в полтора дешевле чем Romer), но у нас оно не продавалось.
У меня одногруппник в Германии живет, и его сын на две недели старше нашего. Я его попросил поехать там в магазин посмотреть, померять и прислать мне фотки. Его вердикт был: что оно может и прикольное с точки зрения безопасности, но ребенок в осенней одежде там сидел впритык. Т.е. если говорить о том, что оно до 3 лет, и нужно ездить зимой, то... мы не рискнули его взять.
Ну и еще момент, по словам моего одногруппника, ADAC в своих оценках учитывает стоимость. Т.е. если Romer стоил 300 евро, а Kiddy - 170, то Kiddy мог быть поставлен на первое место, на факт, что будучи лучшим, с точки зрения безопасности.
Отсюда вывод: кресло очень желательно примерять перед покупкой, а не брать влепую (у нас малому в 8 месяцев в Maxi Cosi было тесно, хотя малый в 4 месяца весил 9200 :), к 8 уже где-то в районе 11). ISOFIX, если есть петли в машине, тоже хорошо бы (но это удорожает кресло, особенно первую группу).
Кроме того Romer оказался достаточно ликвиден на вторичном рынке, мы когда продавли первое кресло, то мы даже не давали объявление. У меня у сотрудника было такое же, они продали свое. После чего у них спросили а нет ли еще именно Romer'а, и мы через них продали еще и свое (покупали за $400, продали за $150, после 3.5 лет использования).
Не то, чтобы я агитирую :), просто опыт использования.
- andrew
- Контактна інформація:
azakharchuk в кріслах з подушкою є фіксатор.. тобто ти подушку можеш посунути в перід/назад - щоб зафіксувати дитину..
Зимою малому було 1,5 роки - проблем із фіксацією немає..
На рахунок меншої захищеності в універсальному кріслі...
Той ж ADAC тестує крісло в загальному по всіх категоріях дітей + вони трансформери в плані віку дитини - дитина стає старша - демонтовуєш частину крісла і знімаєш передню подушку...
Romer хороша фірма але якщо брати окремо 1 групу, а потім 2/3.. немає універсального
Ось якщо брати 2/3 групу :
ROMER Kidfix SICT і CYBEX Solution X 2-fix в 2011 році показали ідентичний результат і їх ціна +- думаю однакова..
крісло яке я взяв CYBEX Pallas 2-fix це = 1 група+CYBEX Solution X 2-fix
Чому так вибрав - немає бажання займатися продажем б/у і купівлею знову нового..
П.С. Якщо б зараз брав 2/3 групу - взяв би ROMER Kidfix XP SICT
Зимою малому було 1,5 роки - проблем із фіксацією немає..
На рахунок меншої захищеності в універсальному кріслі...
Той ж ADAC тестує крісло в загальному по всіх категоріях дітей + вони трансформери в плані віку дитини - дитина стає старша - демонтовуєш частину крісла і знімаєш передню подушку...
Romer хороша фірма але якщо брати окремо 1 групу, а потім 2/3.. немає універсального
Ось якщо брати 2/3 групу :
ROMER Kidfix SICT і CYBEX Solution X 2-fix в 2011 році показали ідентичний результат і їх ціна +- думаю однакова..
крісло яке я взяв CYBEX Pallas 2-fix це = 1 група+CYBEX Solution X 2-fix
Чому так вибрав - немає бажання займатися продажем б/у і купівлею знову нового..
П.С. Якщо б зараз брав 2/3 групу - взяв би ROMER Kidfix XP SICT
- R2-D2
я брав синулі, коли йому було 2 роки, отаке RECARO MILANO.
зараз малому 4,5.
http://rozetka.com.ua/recaro_milano_gra ... 6/p277307/
Вже 2 роки, політ нормальний
зараз малому 4,5.
http://rozetka.com.ua/recaro_milano_gra ... 6/p277307/
Вже 2 роки, політ нормальний

- pop
- Ім'я:HA3
- Контактна інформація:
Всім дякую за відгуки, є над чим подумати )
Ми приміряли декілька крісел не дорогих і невідомих фірм, щоб можна було порівняти потім, жесть. То дитині не сидиться, то саме крісло якесь дармове...
На днях їду міряти вищезгадані крісла
Ми приміряли декілька крісел не дорогих і невідомих фірм, щоб можна було порівняти потім, жесть. То дитині не сидиться, то саме крісло якесь дармове...
На днях їду міряти вищезгадані крісла
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
знову тема про крісло? а де попередні теми???
і до автора: то що дитина непосида ніяк не впливає на крісло і навпаки
тут крісло не поможе, воно може бути хоч золоте, треба тверду волю і обов"язковість їздити виключно в кріслі завжди і за будь-яких умов 
і до автора: то що дитина непосида ніяк не впливає на крісло і навпаки

zubylo.lviv.ua
- andrew
- Контактна інформація:
pop якщо хочеш можеш приміряти таке як я маю..
пиши в пп домовимось
пиши в пп домовимось
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей