Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Месячный доход
- and1
- Ім'я:Андрей
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
делимся опытом, голосуем :twisted:
Только глядя на это не забывайте, что у одних это доход для себя, а у других на всю семью (3-4 чел.).
п.с. давайте реальные цыфры просто интересно как у нас народ живет:roll:
Только глядя на это не забывайте, что у одних это доход для себя, а у других на всю семью (3-4 чел.).
п.с. давайте реальные цыфры просто интересно как у нас народ живет:roll:
-
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
І ще одна наш народ ніколи не скаж реальні цифри, одні прибідняться другі прибагатяться.
Найкращий варіант - попробуйте дати резюме, здійснити пошук роботи і побачите що пропонує ринок.
Наприклад я колись так зробив. В мене досвід роботи 9 років на одній фірмі ( з просуненням по службі), є знання, наисав класне резюме, згідно всіх стандартів, написав з/п від 2500 грн, повідправляв але тільки одна кантора
: запропонувала 500 у.о. - і то в останю чергу відомвилися бо думаю знайшли "дешевше". Хоча це було з рік тому можливо ситуація троха помінялася.
Найкращий варіант - попробуйте дати резюме, здійснити пошук роботи і побачите що пропонує ринок.
Наприклад я колись так зробив. В мене досвід роботи 9 років на одній фірмі ( з просуненням по службі), є знання, наисав класне резюме, згідно всіх стандартів, написав з/п від 2500 грн, повідправляв але тільки одна кантора

-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
+1 Завеликий розрив.AVP_6 писав:тільки тут треба було поділити на 300-500 і 500-700 тому що багато хто має десь коло 400 але аж ніяк не 700 а в голосувані виглядає ярко
Окрім того дохід - штука відносна. В когось це стабільна ЗП, в когось це ЗП+стабільни йкалим і т.д. Але то таке.
Ага, таке в нас - людей є.Demyan писав:І ще одна наш народ ніколи не скаж реальні цифри, одні прибідняться другі прибагатяться.
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Terry
мені 18 .То так на пиво, батьки всерівно помагають. За шо їм РизпеГт а тобі Дякую :)
pikach00
Мопед не мой) Ти і тут мене під%%?ти намагаєшся? Ти сам в 18 років скільки заробляв? Ми і так тут всі знаєм шо в тебе природжена ненависті до цитата "безмозглих тупарилих мажорів" правда ж?
мені 18 .То так на пиво, батьки всерівно помагають. За шо їм РизпеГт а тобі Дякую :)
pikach00
Мопед не мой) Ти і тут мене під%%?ти намагаєшся? Ти сам в 18 років скільки заробляв? Ми і так тут всі знаєм шо в тебе природжена ненависті до цитата "безмозглих тупарилих мажорів" правда ж?
Drifthooift
- Mu$daY
pikach00
Так впринципі і думав шо ти про часи скажеш, хоча про це судити не буду тому шо не жив тоді, ну а про навчання я також встигаю думати.
Не заробляєш, живеш за мамині з татом гроші = мажор, заробляєш сам = хочеш бути схожим на мажорів
Незнаю чого в тебе така ненависть до них, але то твоє право, просто не треба всіх в одну форму вдягати :?
Так впринципі і думав шо ти про часи скажеш, хоча про це судити не буду тому шо не жив тоді, ну а про навчання я також встигаю думати.
Ну бач в тебе полюбе на них все сходитьсяpikach00 писав:тому і не хотілось бути подібним на них

Drifthooift
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Must Drive
pikach00
Збийтесь з теми. Не про то розмова, хоча цілком підтримую і тебе і тебе. Просто кожен з вас дивиться зі своєї колокольні.

pikach00
Збийтесь з теми. Не про то розмова, хоча цілком підтримую і тебе і тебе. Просто кожен з вас дивиться зі своєї колокольні.
коли будеш сам заробляти на життя та інше і все ніби нормально, а тебе будуть обламувати мажори, як і вжитті ніхрена не зробили корисного крім того що народилися в хорошихї батьків, в тебе тоже виникне деяка ненависть до них. Правда до клініки доходити вже не треMust Drive писав:природжена ненависті до цитата "безмозглих тупарилих мажорів"
- Mu$daY
Може дійсно так воно і є просто я ше не дожив до того :)Terry писав:коли будеш сам заробляти на життя та інше і все ніби нормально, а тебе будуть обламувати мажори, як і вжитті ніхрена не зробили корисного крім того що народилися в хорошихї батьків, в тебе тоже виникне деяка ненависть до них.
pikach00
Спор я думаю на тому і закінчимо?
Drifthooift
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей